Μήνυση κατά της Περιφερειάρχη Αττικής , των κάτωθι αναφερομένων και κατά πάντως υπευθύνου για την ανθρωποκτόνο πλημμύρα στην Δυτική Αττική.

Αυτή η χώρα , το καλοκαίρι καίγεται και το χειμώνα πνίγεται , όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει μα , τίποτα δεν γίνεται .
Στις 21 Οκτώβρη 1994, ο Ποδονίφτης υπερχείλισε. Στο πέρασμά του, παρέσυρε στο θάνατο 17 ανθρώπους και εξαφάνισε περιουσίες αρκετών δισεκατομμυρίων δρχ . Σήμερα, 23 χρόνια μετά , είμαστε στο ίδιο έργο θεατές 
.
Φταίει και η δικαιοσύνη ;
Είχαμε προειδοποίηση όταν  υποβάλλαμε και τότε μήνυση για τα καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα που έλαβαν χώρα , στις 24 Οκτωβρίου 2014,  στη δυτική Αθήνα από το βόρειο τμήμα της (Άνω Λιόσια, Μενίδι) μέχρι και το νότιο (Νίκαια, Πειραιάς)
Είχαμε προειδοποιήσει όταν στις  26 Ιουλίου 2017 ¨αποδείξαμε ¨  ότι (  Η αναβάθμιση της Πολιτικής προστασίας της χώρας έχει καθυστερήσει ¨εγκληματικά ¨ , αιτία ; … η έλλειψη οράματος και η απουσία των νοητικών προϋποθέσεων σύλληψής του . Βρισκόμαστε λίγο πριν χαθεί ο έλεγχος.)
Είχαμε προειδοποιήσει όταν στις 8/8/2017 ¨δείξαμε ¨ ότι – (Για γέλια και για κλάματα η Πολιτική Προστασία στην Ελλάδα ) .
Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα θρηνήσομε ανθρώπινες ζωές και ότι θα σας  πάμε κατηγορούμενους .
ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ , και με την ενίσχυση της παρούσας δικογραφίας απ όλους  όσους πόνεσαν , ανησύχησαν , αγανάκτησαν και απηύδησαν.
ΕΝΩΠΙΟΝ
Της Εισαγγελίας  Αρείου Πάγου , κ.  Ξένιας Δημητρίου
ΜΗΝΥΣΗ
Της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης ( [email protected] )
ΚΑΤΑ  ΤΩΝ
1-Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου
2-Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος,Νάσο Αναγνωστόπουλο
3-Αντιπεριφερειάρχη,Γιάννη Βασιλείου
4- Ιωάννας Κριεκούκη , Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας ( παραλίγο να χάσει την ίδια της την μάνα )
 5-Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, κα. Ι. Τσούπρα,
6-Προϊστάμενο  Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής,  Ευ.Δαβάκη
7-Προϊστάμενο  ΠΕ Δυτικής Αττικής Ι.Λειβαδάρο,
8-Χρήστο  Γκάτση  Δ/νση Δασών Αττικής,
9-Α. Βερτζάγια  Δ/νση Τεχνικών Έργων,
10-Ξ. Βαμβακερός και Α.Μαυράκης  ΔΔΕ Αττικής,
11-Χρυσούλα Πέτρου ΕΜΥ
12-Σωτηρία Φράγκου ,  Δασαρχείο Μεγάρων
13-Γρηγόρη Σταμούλη  , Δήμαρχο Μεγαρέων, στον οποίο υπάγεται η Νέα Πέραμος,
14-Κώστα Φυλακτό , αντιδήμαρχο ανωτέρω Δήμου
15- Σπύρο  Κορώση , πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ,
16- Γιώργο Τσουκαλά , Δήμαρχο Ελευσίνας . (δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι  στις 28/8 ) Η Μαγούλα (Δημοτική Κοινότητα Μαγούλας – Δημοτική Ενότητα ΜΑΓΟΥΛΑΣ), ανήκει στον δήμο ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17- Γιώργο  Πιτσινάδη ΔΕΔΔΗΕ Ελευσίνας
18- Βαγγέλη Γκιώνη ,  υποστράτηγο ε.α άμισθο σύμβουλο του δημάρχου και υπεύθυνος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας.
 19- Κατά παντός  άλλου υπευθύνου και ειδικά κατά των αρμόδιων  υπηρεσιών Πολεοδομίας  της πληγείσας  περιοχής , προκείμενου να αποδοθούν ευθύνες  για τους θανάτους και την καταστροφή περιουσιών από την φονική καταιγίδα στην περιοχή της Μάνδρας και της Ν. Περάμου. Μεσημέρι  της 16-11 ήτο ,  23 τραυματίες  , 12 σε νοσηλεία ( 7 γυναίκες  και 5 άνδρες   ) , 15 νεκροί συμπολίτες μας , τουλάχιστον 7 αγνοούμενοι  και ανυπολόγιστες  καταστροφές σε περιουσίες και νοικοκυριά .
Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ:
Στις 30 Οκτωβρίου 2017  το τοπικό Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, στον οποίο υπάγεται η Νέα Πέραμος , και στις 6 Νοεμβρίου 2017 κατά τη  συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Βασιλείου , η περιφέρεια Αττικής , ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑΝ  τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής (Μάνδρα  Αττικής  -Μαγούλα  -Νέα Πέραμο ) ότι ο κρατικός μηχανισμός ήταν πανέτοιμος να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα  και στην περιοχή τους .
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα  να ατονήσουν τα μέτρα αυτοπροστασίας που θα μπορούσαν να λάβουν οι κάτοικοι της περιοχής  όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος .
Δεδομένων και των παρακάτω εκτεθέντων προκύπτει ως βαρεία και βάσιμος υπόνοια , ότι όλοι οι ανωτέρω και όλοι οι υπεύθυνοι  , έδρασαν στα πλαίσια που θέτει η ενσυνείδητη αμέλεια και ο ενδεχόμενος δόλος  , καθ ότι , μπορούσαν τουλάχιστον , να προβλέψουν  συλλογικά την καταστροφή που επήλθε και να καταστήσουν ηπιότερες τις συνέπειες ή και να τις αποτρέψουν . Τούτο αποδεικνύει και το ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων , είναι η 4η φορά στα τελευταία χρόνια που παρουσιάζονται πλημμυρικα φαινόμενα στην περιοχή.
Στο πεδίο εφαρμογής των άρθρων 268 και 269 του ΠΚ  ( ποινική υπόσταση της πλημμύρας , βασικό έγκλημα δόλου ) σε συνδυασμό με το Ν. 1650/1986 ως τροποποιήθηκε ,προστατευόμενο αγαθό είναι η «κοινωνική ασφάλεια » και το «φυσικό περιβάλλον» .Δέον να σημειωθεί ότι , δεν είναι μόνο η υπερβολική αύξηση της επιφανειακής απορροής που οδηγεί σε πλημμύρα  αλλά  συνήθως τα φυσικά και ιδίως τα ανθρωπογενή αιτία.
Τα Υδατορεύματα ( μη πλεύσιμοι ποταμοί ,χείμαρροι , ρέματα , ρυάκια ) που ορίζονται οι πτυχώσεις της επιφάνειας  της γης  μέσω των οποίων συντελείται κυρίως η προς την θάλασσα απορροή του πλεονάζοντος ύδατος της ξηράς , είναι συμφώνα με το άρθρο 967ΑΚ «κοινόχρηστα πράγματα  » , ανήκουν στο δημόσιο , το οποίο υποχρεούται να τα προστατεύει και να τα διαχειρίζεται ( άρθρο 1 Ν 2971/2001 )
Αρμόδιος κρατικός φορέας σε επιχειρησιακό επίπεδο για την αντιμετώπιση των πλημμυρών ( εφόσον λάβουν χώρα ) στην επικράτεια είναι το Πυροσβεστικό Σώμα σύμφωνα με το όρθρο 2 παρ 1 του Ν 3511/2006 ως αντικ. από άρθρο 64 Ν 4249/2014 ( ΦΕΚ73/Ά), σε συνδ. με άρθρο 34ΚΠΔ .
Κατά το άρθρο 269ΠΚ ( πλημμύρα από αμέλεια ) , αρκεί  για την υποκειμενική υπόσταση και για την υπαιτιότητα του δράστη , η αποδοχή  εκ μέρους του, του  ενδεχόμενου κινδύνου , δηλαδή της δυνατότητας να προκύψει πλημμύρα και η ύπαρξη  αιτιώδη συνδέσμου  μεταξύ ενέργειας ή παράλειψης και επερχόμενου αποτελέσματος , για να «προξενήσει » πλημμύρα δηλαδή , κατακλυσμού εν προκειμένου περιοχών   από όμβρια ύδατα .
Για την στοιχειοθέτηση της κακουργηματικής θανατηφόρας πλημύρας ( αρθρο 268 , στοιχ γ΄  ΠΚ ) απαιτείται υποκειμενικά δόλος μεν , ως προς τα αντικειμενικά στοιχεία του εγκλήματος , ενώ απαιτείται αμέλεια του δράστη , ως προς τον θάνατο ανθρώπου από πλημμύρα . Ως προς την αμέλεια αρκεί για την κατηγορία να αποδειχτεί ότι ο δράστης  , δεν κατέλαβε , κατ΄ αντικειμενική κρίση την δέουσα προσοχή που κάθε συνετός και ευσυνείδητος  άνθρωπος οφείλει ,και  μπορούσε να προβλέψει και να αποτρέψει το εγκληματικό αποτέλεσμα με βάση τις ικανότητές του και τις δεδομένες περιστάσεις  .
 Βαρύνουσα κατάσταση υπάρχει δέ όταν έχουμε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση του δράστη (άρθρο  15 ΠΚ), που στοιχειοθετεί η  δια παραλείψεως τέλεσης του αδικήματος της πλημμύρας  , εξ αμελείας . Δέον να σημειωθεί  ότι σύμφωνα με το άρθρο 45 ΠΚ η πρόκληση πλημμύρας μπορεί να είναι προϊόν εγκληματικής – αμέλειας – περισσοτέρων του ενός δραστών . Η θανατηφόρα πλημμύρα με πρόθεση , συρρέει αληθινά με την ανθρωποκτονία με πρόθεση
Υπάρχει αστική ευθύνη Του Δημοσίου κατ΄ άρθρο 105 Εις.Ν.ΑΚ , επιδικάζεται αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης  σε ζημιωθέντα από πλημμύρα ποταμού π.χ στα κατάντη του οποίου διεξάγονταν έργα  , ευθύνη των ΟΤΑ ( συντρεχουσών των προϋποθέσεων ) για αποκατάσταση ζημιωθέντος για ζημιές που υπέστη το διαμέρισμά του π.χ , λόγω κακοτεχνίας αποχετευτικού αγωγού ( κύριος του έργου είναι ο Δήμος ) κ.α
Ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο  που ήτο γνωστό σε κάθε υπεύθυνο και υφίσταται στα πλαίσια του (άρθρ. 24 Συντάγματος ) περί προστασίας περιβάλλοντος .
Σε εφαρμογή του άρθρου 10 της Οδηγίας 2007/60/ΕΚ και του άρθρου 9 της ΚΥΑ 31822/1542/Ε103 (ΦΕΚ1108/Β/21-07-2010) με την οποία ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο η Κοινοτική Οδηγία 2007/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2007 για την «Αξιολόγηση και Διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας», δημοσιοποιηθήκαν τα στοιχεία της Προκαταρκτικής Αξιολόγησης Κινδύνων Πλημμύρας για τα 14 Υδατικά Διαμερίσματα της χώρας.
Έτσι , σε περιοχές, στις οποίες υφίστανται όντως κίνδυνοι για ζημιές από πλημμύρες, τα Κράτη Μέλη όφειλαν να εκπονήσουν, μέχρι το τέλος του 2013, χάρτες επικινδυνότητας και χάρτες κινδύνων πλημμύρας, στους οποίους θα αποτυπώνονται οι αρνητικές συνέπειες των πλημμυρών (σε πληθυσμό, εγκαταστάσεις ),να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα κλπ.
Η βασική σχεδίαση Πολιτικής Προστασίας στην χώρα μας ως γνωστό , στηρίζεται στον Ν. 3013/2002 (ΦΕΚ102/Α΄/2002) «Αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας και άλλες διατάξεις» όπως αυτός επαναδιατυπώθηκε με το Π.Δ. 151/2004 (ΦΕΚ 107/Α’/2004) και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του Ν.3536/2007 (ΦΕΚ 42/Α΄/2007) «Ειδικές ρυθμίσεις θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης». Με την Υ.Α. 1299/2003 (ΦΕΚ 423 Β΄/10-4-2003) εγκρίθηκε το Γενικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας με τη συνθηματική λέξη «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ» όπως αυτό συμπληρώθηκε με την Υ.Α. 3384/2006 (ΦΕΚ 776/28-6-06) έγκρισης του Ειδικού Σχεδίου για την «Διαχείριση Ανθρώπινων Απωλειών». Το Σχέδιο «Ξενοκράτης» αποτελεί τη βάση σχεδίασης και ενεργειών του κρατικού μηχανισμού – σε όλα τα επίπεδα διοίκησης – για τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από την εκδήλωση πάσης φύσεως κινδύνων. Το νέο πρόγραμμα Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης «Καλλικράτης» όπως περιγράφεται στον Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α’/2010) τέθηκε σε εφαρμογή από την 1.1.2011.Το πρόγραμμα «Καλλικράτης» προβλέπει σε περιφερειακό επίπεδο την σύσταση και λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και της Περιφέρειας. Βάσει των οργανισμών λειτουργίας των δύο φορέων έχουν συσταθεί Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας. Πιο συγκεκριμένα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Π.Δ. 135, ΦΕΚ 128/Α’/2010), διαθέτει Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας η οποία υπάγεται απευθείας στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και είναι αρμόδια ιδίως για το σχεδιασμό και την οργάνωση σε θέματα πρόληψης, ενημέρωσης και αντιμετώπισης των καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς και για το συντονισμό όλων των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την εξασφάλιση της ετοιμότητας, την αντιμετώπιση των καταστροφών και την αποκατάσταση των ζημιών.
Έτσι, στην Περιφέρεια Αττικής λειτουργεί Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας. Οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Πολιτικής προστασίας περιγράφονται στο νέο Οργανισμό λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής (άρθρο 32, Π.Δ. 145, ΦΕΚ 238/Α/2010) .
 Το ανωτέρω νομικό πλαίσιο ολοκληρώνουν :
Ο Ν. 3199/03 «Προστασία και διαχείριση των υδάτων – Εναρμόνιση με την Οδηγία 2000/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23-10-2000»,
Η υπ΄αριθμόν Η.Π. 31822/1542/Ε103 ΚΥΑ «Αξιολόγηση και διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Οδηγίας 2007/60/ΕΚ «για την αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνων πλημμύρας» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2007».
Ο Ν. 3316/05 «Ανάθεση και εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων εκπόνησης μελετών και παροχής συναφών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει,
Ο Ν. 3614/2007, «Διαχείριση, έλεγχος και εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο 2007-2013»,
Οι πλημμύρες εν προκειμένου , δεν προκαλούν μόνο οικονομικές και κοινωνικές Ζημίες αλλά και σοβαρές επιπτώσεις:
– στο περιβάλλον , π.χ. – Κατακλυσμός εργοστασίων που έχουν τοξικές χημικές ουσίες
– Καταστροφές βιοτόπων – υγροτόπων
– στην υγεία , ειδικά όταν έχουμε θάνατο από πνιγμό εξαιτίας πλημμύρας.
Το δεδομένο αυτό καθιστά ευρύτερη την ποινική προστασία του περιβάλλοντος που εισήγαγε ο ν. 1650/1986 ειδικότερα με το άρθρο 28 .
Προσωποποίηση ευθυνών :
Σύμφωνα με το άρθρο 159 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 ( Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης)  , οι αρμοδιότητες του Περιφερειάρχη είναι και οι  Υποχρεώσεις δημάρχων, αντιδημάρχων και μελών επιτροπών  , είναι  οι εξής :
1. Ο περιφερειάρχης προασπίζει το δημόσιο συμφέρον, κατευθύνει την υλοποίηση του σχεδίου περιφερειακής ανάπτυξης και ασκεί τα καθήκοντά του με γνώμονα τις αρχές της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας.
1ε) είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών της περιφέρειας. Ως προϊστάμενος όλου του προσωπικού της περιφέρειας εκδίδει τις πράξεις που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό, τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές και την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου.
Υποχρεώσεις δημάρχου, αντιδημάρχου και μελών επιτροπών:
1. Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής κατά την άσκηση των καθηκόντων τους θα πρέπει:
α) να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος,
β) να σέβονται και να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των πολιτών και να μεριμνούν για την καθολική εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους προς το δήμο χωρίς διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου ή του κοινού συμφέροντος,
γ) να δηλώνουν κάθε προσωπικό συμφέρον (ιδιοκτησιακό ή οικογενειακό) που έχουν σε σχέση με θέματα του δήμου,
δ) να ενθαρρύνουν και να προωθούν κάθε μέτρο που προάγει τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους και λειτουργίας του δήμου.
2. Με ευθύνη των δημοτικών συμβουλίων σε κάθε δήμο:
α) καταρτίζονται κώδικες δεοντολογίας για τους αιρετούς εκπροσώπους τους εντός εξαμήνου από τη δημοσίευση της απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Άρθρου 21 παρ. 3 του ν. 3731/2008 (ΦΕΚ 263 Α΄),
β) διασφαλίζεται ότι οι κώδικες δεοντολογίας διανέμονται στους αιρετούς εκπροσώπους, τις κεντρικές αρχές, άλλους ενδιαφερόμενους φορείς και στο κοινό, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, συμπεριλαμβανομένων και των τεχνολογιών της πληροφορικής και επικοινωνίας.
3. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος υποχρεούνται να απαντούν εγγράφως ή προφορικώς, στα ερωτήματα που τους υποβάλλουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου μέσα σε ένα (1) μήνα.
4. ( δεν ενδιαφέρει
5. ( δεν ενδιαφέρει
6. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος είναι υποχρεωμένοι να κατοικούν στο δήμο με εξαίρεση τους δημάρχους και αντιδημάρχους των δήμων των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης.
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΑΣΙΑ , Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ σε 1η ΦΑΣΗ  ΕΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ  έχει μεριμνήσει για την αντιπλημμυρική προστασία  της πληγείσας περιοχής  ,και ειδικότερα :
Εάν προχώρησε έγκαιρα στην  σύσταση και ενεργοποίησε αποτελεσματικού  μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας  .
[  Η σημερινή τραγωδία με  15 Νεκρούς και τουλάχιστον 7 αγνοούμενους  στη Δυτική Αττική , εκθέτει σε έλεγχο  την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής που δήλωνε απόλυτα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα στη συγκεκριμένη περιοχή  στις 6 Νοεμβρίου 2017  όταν πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής  , υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος τόνισε τότε  ότι  “οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις επερχόμενες συνθήκες της Χειμερινής Περιόδου” ενώ διαπιστώθηκε ότι  “η στενή συνεργασία των αρμόδιων φορέων θα θωρακίσει  κατάλληλα την περιοχή ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου”]
Εάν μερίμνησε για την αντιμετώπισης του πλημμυρικού κινδύνου που αντιμετωπίζει με τον  περιορισμό   των τσιμεντοεπικαλύψεων, με ενίσχυση της απορροφητικότητας του εδάφους, ακόμη και με κατασκευές ασφαλών υδατοδεξαμενών, και γενικά εάν έχει προσχωρήσει  στη γενικότερη αναθεωρημένη στρατηγική αντιμετώπισης των λεκανών απορροής των υδάτων στην πληγείσα περιοχή .
Σε ποιοι βαθμό έχει επιτευχτεί ο  μηδενισμός των διαρροών των δικτύων ύδρευσης, η  ορθή διαχείριση των όμβριων στον εκεί αστικό ιστό -ως διαθέσιμο πόρος προς αξιοποίηση- η  βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων υδατικών συστημάτων, έχοντας για τον σκοπό αυτό ¨τρέξει¨ προγράμματα επιδότησης σε δήμους και οικίες, διαμόρφωσης δεξαμενών συγκράτησης ομβρίων κ.λπ.
Οι Δήμοι της πληγείσας περιοχής  ελέγχονται  σε 1η φάση , εάν πέτυχαν :
-Να εναρμονίζουν τα εσωτερικά δίκτυα ομβρίων με τις διευθετήσεις των ρεμάτων των περιοχών τους, ώστε να εξασφαλίζεται μια συνολική αντιπλημμυρική προστασία
-Να εντείνουν τις προσπάθειές για πλήρη διαχωρισμό αποχέτευσης ομβρίων και αστικών λυμάτων, με αναβάθμιση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων
Να άρουν την  υποβάθμιση των υπόγειων υδροφορέων,
Εάν έχουν προβεί στην  καταγραφή των υφισταμένων υδροληψιών, διασύνδεση μεταξύ των υπηρεσιών και επέκτασή της σε ιδιωτικούς φορείς (μελετητές και γεωτρυπανιστές), για τη διαμόρφωση ενός κοινού εθνικού ηλεκτρονικού αρχείου υδροληψιών.
Εάν έχουν προβεί στην καταγραφή και απομάκρυνση τοξικών πηγών,  εκπόνηση σχεδίου εξυγίανσης του και εφαρμογή προγράμματος συνεχούς παρακολούθησης υγρών αποβλήτων βιομηχανιών στην περιοχή αρμοδιότητάς τους .
Σύμφωνα με σχετικό  δελτίο Τύπου του δήμου Μεγαρέων, στον οποίο υπάγεται η Νέα Πέραμος, είχε συνεδριάσει στις 30 Οκτωβρίου το τοπικό Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας διαβεβαιώνοντας ότι έχει προετοιμαστεί ο δήμος καθαρίζοντας διαρκώς φρεάτια και ρέματα σε συνεργασία με την περιφέρεια που καθαρίζει ρέματα και χειμάρρους , συγκεκριμένα τονίστηκε ότι  “Ο δήμος καθαρίζει διαρκώς τα φρεάτια και τα μικρορέματα και υπάρχει άριστη συνεργασία και καλή προετοιμασία της Περιφέρειας, η οποία έχει επιφορτιστεί με τον καθαρισμό ρεμάτων και χειμάρρων”
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επαναπαυτούν οι πολίτες τις περιοχής και να μην λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας
Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύ:
Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης  και ο άνδρας που αγνοούνταν από την προηγούμενη  από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης ( 15/11) τη Δυτική Αττική, αφήνοντας πίσω του 15 νεκρούς , ακόμη 23 τραυματίες, τουλάχιστον 7 αγνοούμενους και εικόνες βιβλικής καταστροφής, με τους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου να περνούν δύσκολο βράδυ μέσα στα λασπόνερα.
Αρκετές περιοχές παρέμειναν όλη τη νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό λόγω των καταστροφών που υπέστησαν τα δίκτυα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν ( εκ των υστέρων )  τις επιχειρήσεις για την απάντληση υδάτων και τη διάνοιξη των δρόμων που έκλεισαν από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών στις περιοχές της Νέας Περάμου και της Μάνδρας, που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Η εικόνα στην περιοχή είναι απογοητευτική , μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Τα ορμητικά νερά έκοψαν δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Τα νερά σε πολλά σημεία έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος, παρασύροντας ό,τι βρισκόταν στο διάβα τους. Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα .
Οι εικόνες στα ΜΜΕ , γροθιά στο στομάχι .
Ο Πρωθυπουργός κήρυξε  τριήμερο εθνικό πένθος .
Σε όλα , και για όλα αυτά , η δικαιοσύνη θα πρέπει να αναχθεί ίσως , στην μεγαλύτερη δικογραφία που σχημάτισε ποτέ για τέτοια θέματα .
Θα πρέπει επιπλέον να αποδοθούν ευθύνες :
Εάν η  εθνική οδός λειτουργεί ως φράγμα  στην αποστράγγιση των όμβριων υδάτων
Γιατί υπάρχει σχέδιο πόλης εκεί που υπάρχουν αυθαίρετα.
Να ελεχθούν σε βάθος χρόνου οι δασικές και πολεοδομικές υπηρεσίες  για Μάνδρα  Αττικής  -Μαγούλα  -Νέα Πέραμο
Γιατί υπάρχει μετρολογικός σταθμός  στα Βίλια βροχή , και όχι και στο  Όρος Πατέρα
Πως μια βροχή  55χιλ ( σταθμός στα Βίλια ) προκάλεσε τόση καταστροφή
 Ποιοι και γιατί έχουν παρέμβει στην αποστράγγιση των όμβριων υδάτων που γίνεται μέσα από τον  Ελευσινιακό Κηφισό, ο οποίος πηγάζει από την Βοιωτία.
Εάν έγιναν  και από ποιους έγιναν  παρεμβάσεις υπέρ  του  τεχνητού αυλακιού της ΕΥΔΑΠ για την μεταφορά του νερού από την τεχνητή λίμνη του Μόρνου και σε βάρος της αποστράγγισης όλου του συστήματος .
 Ο Ελευσινιακός Κηφισόςή  αλλιώς Σαρανταπόταμος συγκεντρώνει το σύνολο σχεδόν των υδάτων της περιοχής και αυτά εκβάλουν στον ομώνυμο κόλπο.
Εάν εμποδίστηκε και από ποιούς η φυσιολογική αποστράγγιση των νερών  που πέφτουν στα βορειοδυτικά βουνά της περιοχής μέσα από το δίκτυο ρεμάτων (Λυκόρρεμα, Εκκλόρεμα, Μικρό Κατερίνι, Αγίας Αικατερίνης, Λούτσας) καθόσον τεκμαίρεται ότι  , αν δεν είχαν μπαζωθεί θα εξέβαλαν τα νερά τους στην δυτική πλευρά του Ελευσινιακού κόλπου, οποία σήμερα έχει το άνοιγμα των 8 μέτρων περίπου:
Ποιοι  έχουν προχωρήσει  σε αυθαίρετα κτίσματα στις ζώνες δράσεις των ρεμάτων ( άμεση κατεδάφιση σε όλη της Αττική )
Ποιοι ευθύνονται για την στένωση και τσιμεντοποίηση της κοίτης των ρεμάτων  και την μετατροπή των φυσικών οικοσυστημάτων σε αγωγούς όμβριων
Ποιοι ευθύνονται  από το 1994  για τα μη υδατοπερατά οδοστρώματα  , ποιοι δεν απέτρεψαν καίτοι μπορούσαν  την απογύμνωση ορεινών όγκων  και δεί του όρους Πατέρα και ευρύτερα των ορεινών όγκων Αττικοβιωτίας.
Ποιοι ευθύνονται για τα μπαζωμένα ρέματα και φρεάτια , μέσα στον αστικό ιστό το οφθαλμοφανές μπάζωμα  ρεμάτων και χειμάρρων, από τις οικοπεδοποιήσεις και τα χτισίματα που έχουν φράξει τη φυσική πορεία των υδάτων , που προκάλεσαν τους θανάτους και την καταστροφή .
Δέον είναι ότι ενδείκνυται να συμπεριληφθούν στην σχηματισθείσα δικογραφία , όλες οι σχετικές δικογραφίες  για πολεοδομικές παραβάσεις για παραβάσεις του Δασικού Νόμου και παραβάσεις σε βάρος του περιβάλλοντος , αφορούσες την πληγείσα περιοχή .
Επειδή η Αυθαιρεσία ,η συγκάλυψη και η  αδιαφορία  όλων των ανωτέρω και όλων των υπευθύνων  , προκάλεσε τον θάνατο αθώων πολιτών μας  και βιβλική καταστροφή στην πληγείσα περιοχή  και συνεχίζει να  προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα .
Επειδή από όλα τα ανωτέρω που παραθέσαμε προκύπτει ότι οι υπεύθυνοι δια νόμου να αποτρέψουν ή να μειώσουν τους ανωτέρω κινδύνους , αποδέχθηκαν το αποτέλεσμα και δεί τον ορατό κίνδυνο πλημμυρών και τον από αυτές πνιγμού ανθρώπων , και δια παραλείψεως , δεν απέτρεψαν όπως όφειλαν Πλημμύρα κατ’ εξακολούθηση, πράττοντας έτσι με ενδεχόμενο δόλο πλέον .
Επειδή οι αποχρώσεις ενδείξεις που οδηγούν στην υπαγωγή των ανωτέρω αδιαμφισβήτητων πραγματικών περιστατικών στις διατάξεις του άρθρου (268  και 269 ΠΚ πλημμύρα) κρίνονται ισχυρές και δικαιολογούν σχετική έρευνα ενώπιον της δικαιοσύνης , προς παραδειγματική  τιμωρία των υπευθύνων και παραδειγματισμό , καθόσον αποδείχτηκε ότι η  λειτουργική πηγή κινδύνου η οποία ανά πάσα στιγμή μπορούσε να κατευθυνθεί σε  έννομα αγαθά ή τα έννομα αγαθά να κατευθυνθούν προς αυτήν, δεν αντιμετωπίστηκε , καίτοι ορατή
Για τους Λόγους αυτούς .
 ΖΗΤΟΥΜΕ την κατά νόμο τιμωρία  πέραν των ανωτέρω και παντός Υπευθύνου , και παρακαλούμε για τις περαιτέρω ενέργειές σας «στο όνομα του Ελληνικού Λαού» , και στα πλαίσια του άρθρο 36 ΚΠΔ .- ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ .
Υ.Γ Η παρούσα  μηνυτήρια αναφορά έχει κοινοποιηθεί αρμοδίων μεταξύ άλλων  στους , Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης , Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Αθήνα 16/11/2017
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]

loading...

3 thoughts on “Μήνυση κατά της Περιφερειάρχη Αττικής , των κάτωθι αναφερομένων και κατά πάντως υπευθύνου για την ανθρωποκτόνο πλημμύρα στην Δυτική Αττική.

  1. Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ…

    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ??
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤ1 ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ…

    ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΔΟΥΝ…http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΟΧΙ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΚΤΩΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ…

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ…

    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ 45.000 ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ…!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

    ΥΓ
    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,ΚΟΙΜΗΣΟΥ!!!!

  2. Έβλεπα χθες στην τηλεόραση τις φάτσες που είχαν ο γύφτος, η δούρου, το σκατό και ο ψευταράς. Προσπαθούσε μάταια ο ψευταράς να μας κάνει την νύχτα μέρα. Εχει δίκιο το μουρλό που είπε: "Φαντασθείτε να ήταν αντιπολίτευση ο σύριζα στην περίπτωση αυτή". Εμ, μ΄αυτά και με κείνα, τις μαλακίες που κάνατε επί δεκαετίες νδ και κλεφτοπασοκ εκμεταλλεύτηκε και έφτασε να "κυβερνάει".

  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

Comments are closed.