Ποια μυστική πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο

Η ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για μια γλώσσα που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει
άμεση σχέση με… τη μαθηματική γλώσσα
και να περικλείει μια «αφανή αρμονία». Όπως έγραψε ο Ιάμβλιχος στα «Θεολογούμενα της αριθμητικής» («Περί δεκάδος» 64-15,20): «Ακόμα η δεκάδα γεννά τον (αριθμό) 55, ο οποίος περιέχει θαυμαστά κάλλη. Εάν δε υπολογίσεις τα ψηφία της λέξης ‘εν’ (σ.σ.: ένα) σε αριθμούς, βρίσκεις άθροισμα 55».

Οι πρόγονοί μας δεν χρησιμοποιούσαν ψηφία αλλά τα γράμματα της αλφαβήτουτονισμένα ως σύμβολα αριθμών (π.χ. α΄=1, β΄=2 κ.ο.κ.). Όπως είδαμε προηγουμένως, με αυτό τον τρόπο οι λέξεις μπορούν να αναλυθούν σε αριθμούς σχηματίζοντας τους «λεξαρίθμους». Έτσι καθετί προσλάμβανε ξεχωριστή σημασία μέσα από έναν συνδυασμό μαθηματικών και ονομάτων. Για παράδειγμα, ο αριθμός της χρυσής τομής προκύπτει από τους λόγους ΑΠΟΛΛΩΝ : ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΣΤΙΑ: ΗΛΙΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ : ΖΕΥΣ.

Ωστόσο αυτό που αποδεικνύεται πράγματι ασύλληπτο είναι το γεγονός ότι το ελληνικό αλφάβητο κρύβει μια μυστική επίκληση! Εάν πάρουμε τα γράμματά του και τα θέσουμε στη σειρά, ως δια μαγείας εμφανίζεται μια αρχαία προσευχή που εξυμνεί το Φως και την Ψυχή! Έχουμε, λοιπόν:

«Αλ φα, βη τα Γα! Αμα δε Ελ, τα εψ ιλών. Στη ίγμα, (ίνα) ζη τα, η τα, θη τα Ιώτα κατά παλλάν Δα. (Ινα) μη νυξ η, ο μικρόν (εστί) πυρός δε ίγμα ταφή εψ ιλών, φυ (οι) Ψυχή, ο μέγα (εστί)!»

Η μετάφραση έχει ως εξής:

«Νοητέ ήλιε, εσύ που είσαι το φως, έλα στη Γη! Κι εσύ, ήλιε ορατέ, ρίξε τις ακτίνες σου στον πηλό που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν, και κινδυνεύσει να χαθεί το καταστάλαγμα της φωτιάς μέσα στην αναβράζουσα λάσπη, κι ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο, το σημαντικότερο όλων!»

Τη μυστική αυτή επίκληση μαθαίνουμε να κάνουμε όλοι ασυνείδητα από την ώρα που μαθαίνουμε το ελληνικό αλφάβητο! Επίσης έρευνες δείξανε πως οι μελέτη της αρχαιοελληνικής γλώσσας, διευρύνει τον νου! Δεν είναι τυχαίο, που σε έρευνα Αμερικανών για την τεχνητή νοημοσύνη, διαπιστώσανε πως για να επικοινωνήσουν δύο υπολογιστές μεταξύ τους και να έχουν μία λογική συζήτηση, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την αρχαία Ελληνική γλώσσα και μόνο! Τελευταία καταμέτρηση μάλιστα έδειξε πως η Ελληνική γλώσσα συν της αρχαιοελληνικής, περιέχει πάνω από 6.000.000(!) λέξεις και πολλές που ακόμα δεν γνωρίζουμε ενώ π.χ. η Αγγλική φτάνει μόλις τις 40000.

Τελικά πόσα ακόμη μυστικά μπορεί να κρύβει η ελληνική γλώσσα; Πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουμε και σίγουρα ακόμα περισσότερα από όσα μπορεί να χωρέσουν στις σελίδες ενός αφιερώματος.

loading...

81 thoughts on “Ποια μυστική πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο

  1. ****Οι Ινδιάνοι που Μιλούσαν Ελληνικά Πριν Ανακαλυφθούν ! ! !

    Τρία δείγματα πετρογλυφικών βρέθηκαν στην Βόρεια Αμερική, όπου ερευνήθηκαν και αποδόθηκαν στο ότι είναι Ελληνικά…

    Η πέτρα Possum Creek Stone ανακαλύφθηκε από την Gloria Farley στην Oklahoma το 1970.

    Όπως εξηγεί η ίδια στην πέτρα απεικονίζεται ένας Έλληνας αθλητής επάνω σε βάθρο νίκης με επιγραφή που γράφει HO-NI-KA-SA ή o nikasa (ο νικητής)

    Το Red Bird Petroglyph είναι Ελληνική επιγραφή που χρονολογείται ανάμεσα στον 2ο και 3ο αιώνα π.Χ. και όχι όπως ανακοίνωσε τελευταία το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής και η New York Times ότι είναι του 1800.

    Η γλώσσα των Cherokee περιεχέι πολλές λέξεις Ελληνικής προέλευσης, ιδιαίτερα στο πεδίο της ιεραρχίας, στρατιωτικής ορολογίας, μυθολογίας, αθλητισμού και τελετουργίας.

    Επίσης η μουσική των Cherokee αντανακλά τις ελληνικές του ρίζες, Οι ινδιάνοι Cherokee είναι στην κυριολεξία οι Έλληνες της αρχαίας Αμερικής.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "CHEROKEE",ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ..

    https://www.youtube.com/watch?v=zGD0Ca9Cr_w

  2. καραβλαχε πατερακη ολο μαλακιες εισαι

  3. Τι δουλεια εχεις εσυ με τους ελληνες ρε εβραικο αρχιδι?

  4. https://m.facebook.com/nikos.koletsis#!/story.php?story_fbid=1644371365613147&id=100001208979966&refid=17&_ft_=top_level_post_id.1644371365613147%3Atl_objid.1644371365613147%3Athrowback_story_fbid.1644371365613147%3Athid.100001208979966%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1512115199%3A-7818979206823398688&__tn__=%2As%2As-R
    ……………………….
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΙ ΤΟ ΑΣΥΛΙ ΑΝΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟΥ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΒ!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΚΟΚΟΥΡΑΔΟ ΤΟ 2012!!!!!!!!! ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΕΤΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΕΔΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟΨΟΛΗ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΣΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
    ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ?

  6. ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΑΔΕΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..

    ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ??
    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΛΕΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ,ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ….

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ….

  7. 50 ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ..

  8. Μιλησε παλι ο ποντικοψολης γυφτος υπαλληλος των εβραιων!ρε ποντικοκουραδο εβραιοαρχιδο θα σε σαπισουν στο κορυδαλλο οι ελληνες για την προδοσια σου

  9. Αμφιβαλεις οτι εισαι ποντικοψολης εβραικο αρχιδι?

  10. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ…

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…!!!

    9.000 χρόνια πριν, οι Έλληνες γύριζαν τον Πλανήτη, λένε ξένα πανεπιστήμια. ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΡΜΕΙΔΗ

    Δεν είναι ανθελληνισμός όταν Αμερικανοί επιστήμονες τεκμηριώνουν ότι Έλληνες πήγαν στην Ιαπωνία, Κίνα και Χιλή και δεν το αναφέρουν σε κανένα βιβλίο του Υπουργείου Παιδείας;

    Γιατί οι απόψεις Αμερικανών καθηγητών ανθρωπολογίας παλαιοντολογίας και ιστορίας ου τεκμηριώνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν παντού, όπως στην Ιαπωνία,Κίνα και στην Χιλή αλλά… δεν υπάρχουν ούτε ως πληροφόρηση σε καμμία βαθμίδα εκπαιδεύσεως, ούτε εις έντυπα ιστορικού ή μη περιεχομένου [2013]. Αδιαφορία ή ανθελληνισμός του υπουργείου Παιδείας και Εξωτερικών ;

    Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο καθηγητής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Phoenix ο Dr. Thomas S. Anderson υποστηρίζουνε ότι οι Ίωνες κατέφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ. και χρησιμοποίησαν το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής, ο οποίος πρέπει να έγινε γύρω στο 6.500 π.Χ.

    Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, πρέπει να έφθασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα των νήσων Χαβάη. Για αυτό έχουνε μείνει εκεί και διάφορες ελληνικές λέξεις όπως Αέτο, όπου στα χαβανέζικα σημαίνει Αετός. Οι τότε Ίωνες πρέπει να χωριστήκανε σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα κατευθύνθηκε προς βορρά. Αυτοί ήτανε οι Ίωνες – Βάκχιοι, ενώ η δεύτερη ομάδα κατευθύνθηκε προς νότο, αυτοί ονομαζότανε Ίωνες – Εκάτιοι.

    Οι Ίωνες Βάκχιοι μετονομάστηκαν σε Ιοναβάκχιο, που αργότερα με γλωσσολογικές παραφράσεις έγιναν οι σημερινοί Ναβάχο, ο πιο πολιτισμένος λαός Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. Αυτοί δώσανε στις σημερινές Η.Π.Α. διάφορα τοπωνύμια όπως το ποτάμι : ποταμόκ, που προέρχεται από την ελληνική λέξη ποταμός. Αντίθετα οι Ίωνες Εκάτιοι, μετονομαστήκανε με το πέρασμα των αιώνων σε Ίν[ωνες] +[Ε]κατεις, που με τη γλωσσολογική εξέλιξη έγιναν αργότερα οι Ίνκας, ο πιο πολιτισμένος λαός της Νοτίου Αμερικής. Οι πρόγονοι των Ίνκας είχανε ιδρύσει πολλές πόλεις όπως και την πόλη Τιτουάνκο, που κανείς επιστήμονας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει το πως εξαφανίστηκαν οι κάτοικοί της.

    Ο διακεκριμένος παλαιοντολόγος και αεροναυπηγός καθηγητής του πανεπιστημίου του Michigan o Dr. Hugo Weaving, μπόρεσε τελευταία να αποκωδικοποιήσει την γραφή των κατοίκων εκείνης της μυστηριώδους πόλεως και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ελληνική διάλεκτο, όπως οι Αιολικές διάλεκτοι των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Μυτιλήνης. Τι γίνεται τώρα; Ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Dr. Don Davis εξηγεί ότι οι κάτοικοι της πόλεως Τιτουάνκο εξαφανίστηκαν χωρίς να υπάρχουνε στην πόλη τα ίχνη κάποιας φυσικής καταστροφής, επιδημίας ή πολέμου, γιατί οι κάτοικοι είχανε τόσο ανεπτυγμένο πολιτισμός, που μπορέσανε να αποικίσουνε το διάστημα. Κι έτσι εξαφανίστηκε εκείνος ο μυστηριώδης πολιτισμός των Άνδεων σε μία νύχτα.
    [απόσπασμα εκ του άρθρου της Καθ. Αθηνάς Κεχαγιά, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

    α ) η περίπτωση των Αϊνώ ή Αϊνού εις την Ιαπωνία
    Πολλοί ξένοι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Phoenix, Thomas S. Anderson, υποστηρίζουν ότι οι Ίωνες έφτασαν στην Ιαπωνία το 7.000 π.Χ., στοχεύοντας στο να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για τον αποικισμό τους στην Αμερική.

    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν κάποια συγκεκριμένη αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» όπως αναφέρουν τα «Διονυσιακά», κατά την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ.

  11. Ας κανουμε λιγη υπομονη κι ας μην προτρεχουμε
    Οταν θα τελειωσει με την επανασυγγραφη της ιστοριας μας ο συνελληνας μας ο Αρτεμης Ψωρρας, ο οποιος εχει αποσυρθει στα ιδιαιτερα διαμερισματα του για την συγγραφη, θα ερθουν στο φως ολα τα μυστικα και ολες οι αγνωστες αληθειες της ιστοριας μας.

    Τα μυστικα τα ειχε καλα φυλαγμενα στο σεντουκι της η γιαγια του, που τα ειχε κι αυτη παραλαβει απο την γιαγια της και αυτη απο την προγιαγια της κ.ο.κ. μεχρι την αρχαια προπροπρο..προγιαγια τους την Καλλιοπη την Αρχαια Μακεδονισσα.

    Πολλα απο τα μυστικα της ιστορια μας περιεχονται και στα χειρογραφα συμβολαια του Μ. Αλεξανδρου με τους Μοαρι, τα οποια περιηλθαν προσφατως στην κατοχη του Σωτηρα και Εθνικου μας Ευεργετη Αρτεμη Ψωρρα του Μπατιρογυφτου, ο οποιος εκτος της σωτηριας ημων, φροντισε προτερον και δια την σωτηριαν του Αρχαιου και Ενδοξου Εθνους των Μαορι, οι οποιοι συνεδραμον τον Μ. Αλεξανδρον με δυο ταξιαρχιας τεθωρακισμενων, δια την καταληψιν της Ν. Ζηλανδιας και της Αυστραλιας.

  12. Απο ποιους Ελληνες εννοεις???απο ενα εβραιοαρχιδο που παιρνει απο τους Εβραιους πληρεξουσια???
    ———————————————————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ————————————————————————————-
    Εσυ ρε ποντικοκουραδο εβραιοαρχιδο θα γραψεις ιστορια????ποντικοψολη ε ποντικοψολη!

  13. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ 45.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…!!!!

  14. Εσυ τι θα πληρωσεις ρε εβραικο μουνοπανο???
    ———————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  15. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΤΙΚΙΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 0.5% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΗ ΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….

    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ…!!!!😀😀😀

    ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΙΟ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

    ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ??

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΟ…!!!!!

  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ???ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??? ΧΑΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ!!!!!!

  17. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
    ====================================

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  18. ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΩΘΩΝΑ,ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ??..ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ…

    *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
    Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

    *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
    Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

    ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ «ΥΠΗΚΟΟΣ» ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΜΜΕ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΚΑΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ …

    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ,Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ….

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΣ, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΤΟΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2007 ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ 2.3 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ 120% ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΥΓΕΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟ,ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΕΧΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ….

  19. Εσυ τι θα πληρωσεις ρε εβραικο μουνοπανο???
    ———————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  20. Εσυ τι θα πληρωσεις ρε εβραικο μουνοπανο???
    ———————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

  21. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΕΚΕΙ…

    ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΤΙΚΙΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 0.5% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΗ ΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….

    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ…!!!!😀😀😀

    ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΙΟ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

    ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ??

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΟ…!!!!!

  22. ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ???ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??? ΧΑΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ!!!!!!

  23. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ…

    ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΤΙΚΙΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 0.5% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΗ ΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….

    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ…!!!!😀😀😀

    ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΙΟ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

    ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ??

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΟ…!!!!!

  24. ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ???ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??? ΧΑΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ!!!!!!

  25. Προσοχη συνεληνες να μην σας εξαπατουν οι διαφοροι γυφτοαπατεωνες και σας αρπαζουν τα δεκαρικα με μπουρδες και παραμυθια και ιδιως εσεις οι διαφοροι Πατερακηδες που εχετε χαμηλο δεικτη νοημοσυνης.

    Ο μπατιρογυφτος δεν εχει φραγκο κι αν δεν με πιστευετε ρωτηστε την πεθερα του που δεν της εχει παει ουτε ενα κιλο ζαχαρη ουτε ενα φακελακι καφε, ρωτηστε και την μανα του που την εχει στο λυομενο κατω απο τους τσιγκους και την τρωει η ζεστη και το κρυο, ρωτηστε και την αδελφη του που δουλευει ντελιβερι για τρεις κι εξηντα και δεν θελειμ ουτε να τον βλεπει ουτε ν' ακουει γι' αυτον, ρωτηστε και τον κουμπαρο του που του πουλησε το αυτοκινητο και του σουφρωσε τα λεφτα, ρωτηστε και τους πρωην συνεργατες του που τους φεσωσε.
    Κι αν δεν πιστευετε κι αυτους, ζητειστε να δειτε και το ποινικο του μητρωο. Εκει θα δειτε με λεπτομερειες τι μπουμπουκι ειναι ο σκατογυφτος απατεωνας.

    Λεπτομερειες για το πως εστησε το παραμυθι με τα τρισεκατομμυρια και που βρηκε τα κωλοχαρτα που δειχνει στους ηλιθιους και τους παραμυθιαζει, ταζοντας τους αποπληρωμες χρεων και 20χιλιαρα και λαγους με πετραχηλια για να τους ξεφραγκιαζει, θα
    βρειτε εδω :

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    Η Ελληνική Δικαιοσύνη μπορούσε από τότε, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, να παρέμβει αυτεπάγγελτα, αφού στην Ελλάδα, εκτός από την απάτη, διώκεται αυτεπάγγελτα ακόμη και η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ !!!

    https://anartise-to.blogspot.gr/2016/11/blog-post_39.html

  26. https://m.facebook.com/nikos.koletsis#!/story.php?story_fbid=1644371365613147&id=100001208979966&refid=17&_ft_=top_level_post_id.1644371365613147%3Atl_objid.1644371365613147%3Athrowback_story_fbid.1644371365613147%3Athid.100001208979966%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1512115199%3A-7818979206823398688&__tn__=%2As%2As-R
    ……………………….
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟΥ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΒ!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΚΟΚΟΥΡΑΔΟ ΤΟ 2012!!!!!!!!! ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΕΤΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

  27. https://m.facebook.com/nikos.koletsis#!/story.php?story_fbid=1644371365613147&id=100001208979966&refid=17&_ft_=top_level_post_id.1644371365613147%3Atl_objid.1644371365613147%3Athrowback_story_fbid.1644371365613147%3Athid.100001208979966%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1512115199%3A-7818979206823398688&__tn__=%2As%2As-R
    ……………………….
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΙ ΤΟ ΑΣΥΛΙ ΑΝΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟΥ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΒ!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΚΟΚΟΥΡΑΔΟ ΤΟ 2012!!!!!!!!! ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΕΤΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

  28. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟ 2012 Η ΤΟ ΞΕΑΧΑΣΕΣ??

    ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙ ΚΑΛΟΙ!!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ…

  29. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟ 2012 Η ΤΟ ΞΕΑΧΑΣΕΣ??

    ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙ ΚΑΛΟΙ!!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ…

  30. Ναι εχεις δικιο εβραιοαρχιδο!τοσα κλεμενα αρχαια τους πουλησες τολμανε να φτωχυνουν την Ελλαδα???!!!Κ λιγα τους πηρες τρια τρις!Επρεπε να τους παρεις δεκα τρις,θα στα εδιναν!Τοσα κλεμενα αρχαια πηρανε!
    ΟΟΟΟΟΟΟυυυυυυυυυυυ να χαθεις γυφτικη καποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ενας ποντικοψολης γυφτος εκανε εκβιασμο στους Εβραιους παιδια!!!!!

  31. Ναι εχεις δικιο εβραιοαρχιδο!τοσα κλεμενα αρχαια τους πουλησες τολμανε να φτωχυνουν την Ελλαδα???!!!Κ λιγα τους πηρες τρια τρις!Επρεπε να τους παρεις δεκα τρις,θα στα εδιναν!Τοσα κλεμενα αρχαια πηρανε!
    ΟΟΟΟΟΟΟυυυυυυυυυυυ να χαθεις γυφτικη καποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ενας ποντικοψολης γυφτος εκανε εκβιασμο στους Εβραιους παιδια!!!!!

  32. ντροπη συνελληνες…μην τον βριζετε..
    αφου βλεπετε οτι ο συνελληνας μας ο Πατερακης ειναι διανοητικα καθυστερημενος και χρηζει βοηθειας
    λογω διανοητικης υστερησης εχει παρασυρθει και πιστεψει τα παραμυθια ενος γυφτοαπατεωνα που τον εκμεταλλευεται
    ας προσπαθησουμε πρωτα με απλα και λογικα επιχειρηματα να τον συνεφερουμε κι αν δεν επανελθει ας φροντισουμε για την περιθαλψη του σε καποια καταλληλη γι ' αυτες τις περιπτωσεις κλινικη…

  33. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΜΕ ΑΘΙΓΓΑΝΕ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????ΧΑ ΧΑΧ ΧΑ!!!!!!ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΕ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!!

  34. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ….

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΥΝ ΜΥΘΩΔΗ ΥΠΕΡ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 670 ΔΙΣ Η ΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΤΡΙΣ ΕΚΑΣΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΡΕΝΤ ΠΑΝΘΗΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΚΛΗΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΣ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ,"Ο Τ Ι" ΗΘΕΛΕ…

    ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ…!!!

  35. Χα χα χα χα σωστος ο 10,43!Απο την αναπηρια του ο γυφτος το εβραιοαρχιδο μας λεει οτι πηρε τρια τρις απο τους Εβραιους κανοντας τους εκβιασμο για να σωσει την Ελλαδα απο τουσ Εβραιους!!!Ρε κλωτσιες που εχεις να φας μεσα στη φυλακη ρε γυφτικο μουνοπανο!!!!!!!!!!!!

  36. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ….

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΥΝ ΜΥΘΩΔΗ ΥΠΕΡ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 670 ΔΙΣ Η ΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΤΡΙΣ ΕΚΑΣΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΡΕΝΤ ΠΑΝΘΗΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΚΛΗΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΣ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ,"Ο Τ Ι" ΗΘΕΛΕ…

    ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ…!!!

  37. Ρε μαλακα αναπηρε οι Εβραιοι ηρθαν στο δικαστηριο κ δειξαν το πληρεξουσιο η εσυ?
    Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!Εχασε τη μπαλα ο γυφτος παιδια πατιναρει!!!Εκαψε δισκο πλατω!!!!!!!!!!!!!!

  38. Ρε μαλακα αναπηρε οι Εβραιοι ηρθαν στο δικαστηριο κ δειξαν το πληρεξουσιο η εσυ?
    Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!Εχασε τη μπαλα ο γυφτος παιδια πατιναρει!!!Εκαψε δισκο πλατω!!!!!!!!!!!!!!

  39. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!ΓΥΦΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ Κ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ???ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ???ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΣΤΑ ΕΔΩΣΑΝ Κ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΕΔΩ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!!ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

  40. πατερακη αρχιμαλακα
    σε πηδουν και σπαμε πλακα

  41. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!ΓΥΦΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ Κ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ???ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ???ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΣΤΑ ΕΔΩΣΑΝ Κ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΕΔΩ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!!ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

  42. Γι αυτο κ σε εστειλαν στο διαολο οι Εβραιοι καθυστερημενε χιμπαντζη!!Γιατι πονταραν σε κουτση γαιδουρα!!!!!!!!!!!!!!!

  43. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!ΓΥΦΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ Κ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ???ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ???ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΣΤΑ ΕΔΩΣΑΝ Κ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΕΔΩ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!!ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

  44. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  45. Γι αυτο κ σε εστειλαν στο διαολο οι Εβραιοι καθυστερημενε χιμπαντζη!!Γιατι πονταραν σε κουτση γαιδουρα!!!!!!!!!!!!!!!

  46. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ…

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  47. Κοιταξτε Ελληνες ενα γυφτοχιμπαντζη με IQ -140 που θελει να σωσει την Ελλαδα!!!Τον εχουν διωξει απο ολα τα ασυλα ανιατων διοτι διασπειρει τον πανικο στους αλλους τροφιμους!Κ τον φωρτοθηκαμε εμεις να ακουμε τις γυφτοπαπαριες του!

  48. μας τα πιανεις μας τα ξυνεις
    τον ρουφας και καταπινεις

    Γεωργιος Δροσινης

  49. Η αμετακλητη γυφτο δεν λεει οτι υπαρχουν τα 600 δις αλλα οτι εισαι διαχειριστης 600 δις!!!Βασει του εβραικου πληρεξουσιου που σου εδωσαν οι Εβραιοι οπως ειπες πιο πανω!!!

  50. Κοιταξτε Ελληνες ενα γυφτοχιμπαντζη με IQ -140 που θελει να σωσει την Ελλαδα!!!Τον εχουν διωξει απο ολα τα ασυλα ανιατων διοτι διασπειρει τον πανικο στους αλλους τροφιμους!Κ τον φωρτοθηκαμε εμεις να ακουμε τις γυφτοπαπαριες του!

  51. Η αμετακλητη γυφτο δεν λεει οτι υπαρχουν τα 600 δις αλλα οτι εισαι διαχειριστης 600 δις!!!Βασει του εβραικου πληρεξουσιου που σου εδωσαν οι Εβραιοι οπως ειπες πιο πανω!!!

  52. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!!

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΕΝΑ ΛΑΟ….

    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

    ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ,ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

  53. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!!

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΕΝΑ ΛΑΟ….

    ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

    ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ,ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

  54. ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο 11.07 Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 600 ΔΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 600 ΔΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!Κ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ ΔΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ!ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!

  55. Ποτε αθωωθηκες κ δεν το ξερουμε γυφτε???

  56. ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο 11.07 Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 600 ΔΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 600 ΔΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!Κ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ ΔΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ!ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!

  57. Ο ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΔΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??

    ΣΤΟ 10.47 ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ…

  58. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  59. Χ αχ αχ αχα χα αχα!!!!!!!!!!!Κοιταξτε το ποντικοκουραδο πως πιαστηκε στη φακα!!!Τη μια ποσταρει οτι εκανε εκβιασμο στους Εβραιους κ τους πηρε τρια τρις για να σωσει την Ελλαδα απο τους Εβραιους(!!!!!!!!!!!!!) την αλλη "εχω καταθεσει 600 δις ομολογα για την Ελλαδα σε μια ψευτοτραπεζα στον Καναδα" κ μετα οι Εραιοι εφτιαξαν το πληρεξουσιο της Ρεντ οτι εγω ειμαι διαχειριστης 600 δις το οποιο παρουσιασα στο δικαστηριο με τον Αδωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παραδεχεται το εβραιοαρχιδο οτι ενεργουσε με εντολες των Εβραιων για να σωσει την Ελλαδα απο τους Εβραιους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ μετα περιμενει αυτος να ζησει μεσα στη φυλακη!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!Μονο σε κανενα ασυλο ανιατων μπορει να τη γλιτωσει ο εβραιοπροδοτης!

  60. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  61. Χ αχ αχ αχα χα αχα!!!!!!!!!!!Κοιταξτε το ποντικοκουραδο πως πιαστηκε στη φακα!!!Τη μια ποσταρει οτι εκανε εκβιασμο στους Εβραιους κ τους πηρε τρια τρις για να σωσει την Ελλαδα απο τους Εβραιους(!!!!!!!!!!!!!) την αλλη "εχω καταθεσει 600 δις ομολογα για την Ελλαδα σε μια ψευτοτραπεζα στον Καναδα" κ μετα οι Εραιοι εφτιαξαν το πληρεξουσιο της Ρεντ οτι εγω ειμαι διαχειριστης 600 δις το οποιο παρουσιασα στο δικαστηριο με τον Αδωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παραδεχεται το εβραιοαρχιδο οτι ενεργουσε με εντολες των Εβραιων για να σωσει την Ελλαδα απο τους Εβραιους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ μετα περιμενει αυτος να ζησει μεσα στη φυλακη!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!Μονο σε κανενα ασυλο ανιατων μπορει να τη γλιτωσει ο εβραιοπροδοτης!

  62. Χ αχ αχ αχα χα αχα!!!!!!!!!!!Κοιταξτε το ποντικοκουραδο πως πιαστηκε στη φακα!!!Τη μια ποσταρει οτι εκανε εκβιασμο στους Εβραιους κ τους πηρε τρια τρις για να σωσει την Ελλαδα απο τους Εβραιους(!!!!!!!!!!!!!) την αλλη "εχω καταθεσει 600 δις ομολογα για την Ελλαδα σε μια ψευτοτραπεζα στον Καναδα" κ μετα οι Εραιοι εφτιαξαν το πληρεξουσιο της Ρεντ οτι εγω ειμαι διαχειριστης 600 δις το οποιο παρουσιασα στο δικαστηριο με τον Αδωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παραδεχεται το εβραιοαρχιδο οτι ενεργουσε με εντολες των Εβραιων για να σωσει την Ελλαδα απο τους Εβραιους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ μετα περιμενει αυτος να ζησει μεσα στη φυλακη!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!Μονο σε κανενα ασυλο ανιατων μπορει να τη γλιτωσει ο εβραιοπροδοτης!

  63. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!

  64. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!

  65. σε πηδουν και υποφερεις
    τα δεκαρικα να φερεις

    Γεωργιος Σεφερης

  66. Ωστε ετσι λοιπον εβραιοαρχιδο,οι Εβραιοι σου εφτιαξαν το πληρεξουσιο ε???κ περιμενεις να σε λυπηθουν οι Ελληνες?Σε περιμενουν πως κ πως στον Κορυδαλλο!Το ξερεις ε???

  67. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  68. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

  69. Ωστε ετσι λοιπον εβραιοαρχιδο,οι Εβραιοι σου εφτιαξαν το πληρεξουσιο ε???κ περιμενεις να σε λυπηθουν οι Ελληνες?Σε περιμενουν πως κ πως στον Κορυδαλλο!Το ξερεις ε???

  70. Δηλαδη ρε γυφτοαρχιδο για πες μας εισαι κατοχος 600 δις που σου ανηκουν η διαχειριστης 600 δις που ανηκουν σε αλλοδαπη εταιρεια οπως λεει το πληρεξουσιο που παρουσιασες στο δικαστηριο?

  71. Δηλαδη ρε γυφτοαρχιδο για πες μας εισαι κατοχος 600 δις που σου ανηκουν η διαχειριστης 600 δις που ανηκουν σε αλλοδαπη εταιρεια οπως λεει το πληρεξουσιο που παρουσιασες στο δικαστηριο?

  72. ΛΥΣΣΑΑΑΑΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ,ΛΥΣΑΑΑΑΑ…!!!

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ,ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΩ…

    ΣΑΣ ΧΑΡΕΤΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕ ΣΟΛΙΣΤ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ…!!!!

  73. ΛΥΣΣΑΑΑΑΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ,ΛΥΣΑΑΑΑΑ…!!!

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ,ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΩ…

    ΣΑΣ ΧΑΡΕΤΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕ ΣΟΛΙΣΤ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ…!!!!

  74. ποιά υπόθεση δικάστηκε δυο φορές ρε ηλίθιε; τα κακουργήματα γιατί παραμένουν ; η απόφαση του πρωτοδικείου έχει εξαφανιστεί… απλώς δεν μπορεί να δικαστεί ξανά γιατί έχουν παρέλθει οι προθεσμίες. Αν τολμάτε επικαλεστείτε ξανά για δήθεν αποπληρωμές την απόφαση του πρωτοδικείου…

  75. Να σου απαντησω εγω εβραικο αρχιδι τι εκανες?Στο δικαστηριο δεν μπορουσες να πεις οτι εισαι κατοχος 600 δις,ενας σεσημασμενος αρχαιοκαπηλος πλαστογραφος απο την Πατρα,διοτι θα σε ταραζαν στην κλωτσια κ στην σφαλιαρα!Γι αυτο παρουσιασες ενα εβραικο ψευτοπληρεξουσιο οπως ειπες πιο πανω ,οτι εισαι διαχειριστης 600 δις που ανηκουν σε αλλοδαπη εταιρεια,μαζι με τον απατεωνα Διαμαντοπουλο σαν ψευτομαρτυρα κ χωρις τον 12θεο Αδωνη που σου εκανε πλατες σαν κατηγορος,για ανστησεις την εβραικη απατη γυφτικο καθαρμα!

  76. Να σου απαντησω εγω εβραικο αρχιδι τι εκανες?Στο δικαστηριο δεν μπορουσες να πεις οτι εισαι κατοχος 600 δις,ενας σεσημασμενος αρχαιοκαπηλος πλαστογραφος απο την Πατρα,διοτι θα σε ταραζαν στην κλωτσια κ στην σφαλιαρα!Γι αυτο παρουσιασες ενα εβραικο ψευτοπληρεξουσιο οπως ειπες πιο πανω ,οτι εισαι διαχειριστης 600 δις που ανηκουν σε αλλοδαπη εταιρεια,μαζι με τον απατεωνα Διαμαντοπουλο σαν ψευτομαρτυρα κ χωρις τον 12θεο Αδωνη που σου εκανε πλατες σαν κατηγορος,για να στησεις την εβραικη απατη γυφτικο καθαρμα!

  77. Το εβραιομουνοπανο ο μογγλογυφτας τα μπουρδουκλωσε κ πιο πανω εγραψε οτι οι Εβραιοι του εδωσαν το πληρεξουσιο οπως λεει κ ο Βαγγελας απο τον Καναδα!Κ μετα μας πουλαει ελληνισμο κ οτι πολεμαει τους Εβραιους με τα τρια τρις που πηρε απο τους Εβραιους!!!Κ περιμενει λυπηση στη φυλακη αυτο το γυφτικο καθαρμα ο εβραιοπροδοτης!!!που εμπλεξε 10,000 Ελληνες με πλατες τον 12θεο Αδωνη κ τον αλλο καμπαλιστη μασωνο Σαμαρα!

  78. Το εβραιομουνοπανο ο μογγλογυφτας τα μπουρδουκλωσε κ πιο πανω εγραψε οτι οι Εβραιοι του εδωσαν το πληρεξουσιο οπως λεει κ ο Βαγγελας απο τον Καναδα!Κ μετα μας πουλαει ελληνισμο κ οτι πολεμαει τους Εβραιους με τα τρια τρις που πηρε απο τους Εβραιους!!!Κ περιμενει λυπηση στη φυλακη αυτο το γυφτικο καθαρμα ο εβραιοπροδοτης!!!που εμπλεξε 10,000 Ελληνες με πλατες τον 12θεο Αδωνη κ τον αλλο καμπαλιστη μασωνο Σαμαρα!

  79. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ,ΟΙ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Η ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ..

  80. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΕΤΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙ…

    ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΔΕΚΑΡΙΚΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ??

Comments are closed.