ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ !!! Η πρώτη δίκη για διαγραφή φύλου από ληξιαρχική πράξη γέννησης.. Η δίκη έγινε το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Η πρώτη δίκη για διαγραφή φύλου από ληξιαρχική πράξη γέννησης αλλά και προσθήκη ονόματος σε ταυτότητα ατόμου που ζητά να αναγνωριστεί ως non binary,  αγενος, μη δυϊκός   δηλαδή που δεν υπάγεται στο δίπολο των φύλων (άρρεν ή θήλυ). Η δίκη έγινε το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Ο 32χρονος φοιτητής, δήλωσε ενώπιον των δημοσιογράφων πως δεν επιθυμεί να ανήκει σε κανένα από τα δυο φύλα καθώς «ζήτησα αυτό που ούτως ή άλλως με χαρακτηρίζει, η άφυλη ταυτότητα φύλου» και τόνισε ότι είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για εκείνον όσο και για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

loading...

3 thoughts on “ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ !!! Η πρώτη δίκη για διαγραφή φύλου από ληξιαρχική πράξη γέννησης.. Η δίκη έγινε το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

  1. απο την ΑΕ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΞΕΚΩΛΟΓΛΟΥ και ΣΙΑ σας προσφερουμε τα τελευταια αξεσουαρ καταπληκτικης τεχνολογιας σε παρα πολυ καλες τιμες

    σουφρες απο τεφλον προσθαφαιρουμενες βιδωτες οταν η φυσικη σουφρα ειναι ξεχαρβαλωμενη
    ειδικες φλατζες περισουφριδιας περιοχης απο ατσαλοσυρμα για συγρατηση του πρωκτου απο τις καταπονησεις
    βιδωτοι προσθαφαιρουμενοι πρωκτοι απο τεφλον και απο κραμα αλουμινιου,αναλογα την κατασταση του πρωκτου
    σφηνες απολαυσης για πρωκτους σε πολλα σχεδια και χρωματα
    ταπες για στεγανοτητα οταν ο πρωκτος εχει σπασει
    ομοιωματα αγγουριων καλυβιωτικων απο μαλακο υλικο με αυτολιπανση
    ομοιωματα πεους που φοριουνται μεσα απο το παντελονι οταν δεν φορατε φουστα για εντυπωσεις
    σε μερη που δεν μπορειτε να ειστε ο πουστης ο εαυτος σας
    μυτοτσιμπιδα ακριβείας για εξαγωγη φιαλων η αλλων αντικειμενων που εμειναν μεσα στον πρωκτο προκειμενου να μην τρεχετε στα νοσοκομεια

    περαστε παρτε προλαβετε τις αυθεντικες ποιοτητες γιατι θα εισαγει και το JUMBO παρομοια προιοντα αλλα θα ειναι φτηνιαρικα

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!..ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΩ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΜΟΥ,ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ Τ' ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ..!..ΘΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΜΗΤΣΟΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!

  3. Εγώ θα θα βάλω ενα τσουτσούνι και μετά θα λέγομαι Μαρία Πάτροκλος!!!

Comments are closed.