Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας!!! Γιατί δεν μας το έμαθαν στο σχολείο;;; (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ)

«Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο…Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί … πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..


Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις
αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.
Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την
ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των
μνηστήρων.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Η λέξη μιλά απο μόνη της.
Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!
Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος. Γι” αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων! ..»
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

59 σχόλια :

 1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΡΚΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣΜ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ !

  ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΚΙΡΚΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ??

  ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΩΣΤΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.....

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΤΡΟΪΚΑ- ΚΙΡΚΗ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :

  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ- ΕΛΗΝΙΚΗ - ΚΡΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΖΩΑ, ΠΟΥΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΤΡΟΪΚΑ-ΚΙΡΚΗ.

  ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Π Ο Ι Ο Σ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ??

  ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΒΖΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ- ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ !

  ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΑΤΗ ΜΑΓΓΟΥΡΑ, ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥΣ !

  ΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΓΓΟΥΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ??

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ?

  ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΙΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ -ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ .......

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΝΟΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ....

  ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
  Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
  Η λέξη μιλά απο μόνη της.

  Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

  Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

  ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΗ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ??

  ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΟΥΝ??

  ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΦΤΥΣΟΥΝ??...ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
   ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ
   ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΤΖΟΒΕΝΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ.

   Δημητρης Καζαμιας
   26 Νοεμβρίου στις 11:56 π.μ. ·

   ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
   "ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ,ΜΗΝ
   ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ,
   -- ΗΔΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ---

   Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΝΤΙ-ΝΟΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΓΑΝΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ??

   ΒΡΕ ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΙΜΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ,ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ??

   ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...

   ΒΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΑΙΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΩΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ??

   ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ??


   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ!!!! ΕΧΩ 3 ΤΡΙΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ......ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΟΛΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  4. ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ,ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΚΟΟΥΣ «ΥΠΗΚΟΟΥΣ» ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 1 & 2 ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΘΩΝΑ (Το γνωριζες αυτό ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ?....μπαααα,ποιος στο ειπε ποτε;) ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΟΛΑ..!! http://alfeiospotamos.gr/?p=21479

   ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….

   ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ 3,5 ΔΙΣ$ ΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ «ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ»,ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ…

   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 2-5 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΛΛΑ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΕΝΟΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΗΕ ΟΡΙΖΕΙ…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ??...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ…!!!

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23844872_1763241600352949_8348406354622787907_n.jpg?oh=61d6655fbee42d599c60dfd08d73f296&oe=5A9FD3D7

   Διαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΝΑ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΑΝΤΙ-ΝΟΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ'ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΑΒΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΛΕΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΕ??

   ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ 115 ΤΡΙΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ 2007...

   ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 40 ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ…

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524378514597911&set=pcb.524403571262072&type=3&theater&ifg=1

   Διαγραφή
  6. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΤΙΝΟΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ????? ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΕΦΡΑΜΙΑ!!!!

   Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤ΄ΑΛΛΑ ΤΖΟΒΕΝΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΖΟΒΕΝΟ Ο ΜΑΡΚΟΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΕΨΟΥΝ...
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ

   Markos Stagakis
   23 Νοεμβρίου στις 9:52 π.μ. ·

   ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..

   ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ Η ΤΟ "ΕΓΩ" ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ??

   ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ....

   Ανώνυμος23 Νοεμβρίου 2017 - 9:46 π.μ.

   ετοιμαζονται να θαψουν τον γυφτοαπατεωνα που την ειχε δει καισαρας της Ρωμης, αποφασιζω και διατασσω
   η γυτοσυμμορια διελυθη εις τα ων συνετεθη
   διαβολομαζεματα διαβολοσκορπισματα

   Γιάννης Καλογερόπουλος ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΩΣ ΔΟΓΜΑ !!!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ, ........ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ !!!

   Γιάννης Καλογερόπουλος ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ < ΟΧΙ > ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   Διαγραφή
  8. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ???????
   ΤΕΤΡΑΒΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  9. και 4 πλημεληματα παρακαλω μαζι με τα κακουργηματα μη το ξεχναμε ετσι αντινοο γυφτικο διποδο???????
   χαχαχαχαχαχα σε πηραν τετακις επι δυοαντα βελη τουρκιγυφτα

   Διαγραφή
  10. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙΝΟΕΣ??

   ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ??

   ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ??

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ....

   ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ...

   ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ...

   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

   Διαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ....

   ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
   ====================================

   Γιωργος Κωνσταντινιδης
   Néa Péramos, Attica •

   ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

   ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

   1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
   3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

   ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

   ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

   ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

   Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

   ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....
   http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

   Διαγραφή
  12. γιατι οι πρωην υπαρχηγοι ειναι εξω με περιοριστικους ορους αντινοε γυφτοχιμπατζη????????
   επειδη επεσε τετρακις κακουργημα το βελος της δικαιοσυνης αντινοε γυφτε

   Διαγραφή
  13. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΤΦΟΥ

   Γιάννης Καλογερόπουλος
   27 Νοεμβρίου στις 10:29 μ.μ. ·

   ΑΚΡΙΒΩΣ !!! ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ !!!!!
   --
   Maria Simeoni ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΧΩ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ,
   ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΙ.
   Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες Διαχείριση

   Maria Simeoni ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΙΦΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
   Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες Διαχείριση

   Maria Simeoni ΜΕΤΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΥ 1 ΣΕΡΡΩΝ ¨Η ΣΤΗΝ ΕΣΥ 2 ΣΕΡΡΩΝ
   Μου αρέσει!· Απάντηση · 3 ώρες Διαχείριση

   Maria Simeoni ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΥ 2 ΣΕΡΡΩΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
   Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες Διαχείριση

   Maria Simeoni ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΥ 1 ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΥ 1 ΣΕΡΡΩΝ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΥ 2 ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΠΕΙ "ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ " ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ
   Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες

   Maria Simeoni ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ. ΜΟΥ ΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΠΕΛΛΟ
   Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες Διαχείριση

   Maria Simeoni ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
   Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες Διαχείριση

   Maria Simeoni ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΥΧΑΜΑΤΑ
   Alexandros Zagelidis
   24 Νοεμβρίου στις 5:08 μ.μ. ·
   ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  14. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΑΝΤΙ-ΝΟΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ,ΚΟΝΤΑ 70 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ...

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

   ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

   ΠΑΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ" !!!

   ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

   ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2017 βίντεο

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raOpWwLp0Ns

   ΟΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ.

   Διαγραφή
  16. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ...!!!!

   Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ....

   ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...!!!!

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ...

   ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...!!!

   ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ...

   ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....

   Διαγραφή
  17. ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΓΑΡΑ
   ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ Τ' @@ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

   Διαγραφή
  18. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ….

   ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
   http://agkali.com/el/

   ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ,ΧΑΛΑΡΩΣΗ,ΗΡΕΜΙΑ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…
   ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ,ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΠΛΗΡΗΣ»….???

   ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…ΤΟΝ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ» ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ…!!!
   ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ??... ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ,ΕΣΥ ΡΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ??

   ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ε.ΣΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ, «ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΠΑΡΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ…

   ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑΘΑΘΑ-ΔΕΣ» ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ,ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΜΠΕΕΕΕ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ (οι μονοι που δεσμευτηκαμε νομικα μετα την απελευθερωση) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ…

   ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ «ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF…
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   Διαγραφή
  19. κοιταξτε σουργελα που εχει το ποντικοκουραδο στην εγκληματικη συμμορια!!!!αυτοι μαζι με τον πολεμαρχο του πατσα λεγονται ελληνες!!!!!!!!!!!! το ασυλο ανιατων!!!!

   Διαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ…

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ,ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΙ 300,ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ…

   ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΠΟΧΗΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΑΤΕΛΙΩΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ…

   ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ??
   ----ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ «ΜΟΝΟ» ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ??
   ----ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ,ΜΟΝΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…
   ----ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (αν είναι δυνατον) ΣΤΟ 51% ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ??...ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ Η ΕΒΡΑΙΟΥΣ??

   ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ…

   ----ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??
   ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ??
   ----ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ??
   ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??

   Διαγραφή
  21. δεν απαντησες γυφτοχιμοατζη γιατι οι πρωην υπαρχηγοι ειναι εξω με περιοριστικους ορους?????

   Διαγραφή
  22. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  23. λεμε εαν θα κανεις επιστημονικο ιδρυμα ερευνας για το πως οι κλανιες απο πατσα γινονται διαστημικα καυσιμα?τι λες καλη ιδεα ε?

   Διαγραφή
  24. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

   Διαγραφή
  25. ΞΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΝΟΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΟ..😀

   ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝΩ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΕΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

   ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ,ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 25.000 ΕΥΡΩ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ 9 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (τα ονοματακια του δικαστηριου να κρατησουμε για τον ιστορικο του μελλοντος)...

   ΟΜΩΣ ΟΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΩΣ" ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΟΡΙΣΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ??

   ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ...

   ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ???

   ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

   ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟ,ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  26. κλανιαρη παιζει κανενα ψιλο τωρα για τις γιορτες????

   Διαγραφή
  27. Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 - 7:56 μ.μ.
   ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

   ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ...
   ..........................
   Ο γυφτος περυσι που εκανε τον αντρακλα!!!!!!!!και ηθελε να λεπιδιασει τον λεπιδα
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

   Διαγραφή
  28. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

   Η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή.

   Οι Έλληνες βιώνουν μία Εθνική Γενοκτονία.

   Σ’ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο ο Αρτέμης Σώρρας φέρνει τα οικονομικά "εργαλεία" και τα παραδίνει σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γης.
   Οι πολίτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους τη γνώση και τη δυνατότητα να κάνουν χρήση όλων των εργαλείων ώστε να αντισταθούν, να ελευθερωθούν και να φέρουν την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία.

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΜΜΕ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΛΠ..

   https://www.facebook.com/esydpkm/videos/1498572520191727/

   Διαγραφή
  29. φερτε μου τον λεπιδα να τον λεπιδιασω!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  30. Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 - 7:56 μ.μ.
   ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

   ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ...
   ..........................
   Ο γυφτος περυσι που εκανε τον αντρακλα!!!!!!!!και ηθελε να λεπιδιασει τον λεπιδα χαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  31. .....Η Φώφη Γεννηματά πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.....

   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??

   Η ΜΑΝΤΑΜ ΦΩΦΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ...

   ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (Ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ...

   ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΤΗΝΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...??

   Διαγραφή
  32. Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 - 7:56 μ.μ.
   ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

   ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ...
   ..........................
   Ο γυφτος περυσι που εκανε τον αντρακλα!!!!!!!!και ηθελε να λεπιδιασει

   Διαγραφή
  33. Το εμαθες το εβραικο ονομα του λεπιδα ασβε??????
   Λ ε π ι ς !!!!!!!

   Διαγραφή
  34. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΕΛΛΗΝ Η ΦΙΛΕΛΛΗΝ...

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΟΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ…

   ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΑΠΟΞΕΧΝΙΩΤΑΝ…

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...

   http://alfeiospotamos.gr/…/uplo…/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΚΥΡΙΟ»…

   ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΟΣΟ «ΑΣΗΜΑΝΤΟ» ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ…

   Διαγραφή
  35. δεν απαντησες γιατι οι πρωην υπαρχηγοι σου ειναι εξω με περιοριστικους ορους?????????
   μηπως σας λεπιδιασε και η δικαιοσυνη με κατι κακουργηματα???????
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

   Διαγραφή
  36. τετραδα ειχε το βελος της δικαιοσυνης μπαγκλαντεσιανε ασβε????????
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  37. το πρωτο βελος του λεπιδα βρηκε τον ασβο στα πλευρα και τον εκανε παιδακια!!!!! το δευτερο βελος το φαρμακερο της δικαιοσυνης ηταν τετρακις κακουργημα με την πεωρη βολη

   Διαγραφή
  38. σε εχει κοψει η λορδα γυφτε ετσι???? εχεις λυσαξει στο σκατζοχοιρο στο λαγουμι σου!!!!!αλλα 10ευρα και 50ευρα δεν εχει.....τελος ασβε,οτι εκλεψες εκλεψες

   Διαγραφή
  39. ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ...

   ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ....

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!!

   Διαγραφή
  40. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!!!!
   ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ

   Διαγραφή
  41. μιλαει ο γυφτομουλος που εχει 4 κακουργηματα με την εγκληματικη συμμορια! και κρυβεται στα λαγουμια

   Διαγραφή
  42. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

   ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

   ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  43. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!
   ΜΙΛΑΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥΛΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ! ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ

   Διαγραφή
  44. μιλαμε για πολυ ζωο ρε αυτος ο τουρκογυφτας

   Διαγραφή
  45. ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

   Διαγραφή
  46. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

   ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

   ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ…!!!

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  47. Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 - 7:56 μ.μ.
   ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

   ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ...
   ..........................
   Ο γυφτος περυσι που εκανε τον αντρακλα!!!!!!!!και ηθελε να λεπιδιασει τον λεπιδα
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

   Διαγραφή
  48. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ....

   ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟ ΥΠΗΚΟΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ...

   ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΗΘΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΓΜΤ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ....

   ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΧΕΖΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ,ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

   ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

   ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΡΑΓΕ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ...

   Διαγραφή
  49. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

   ΕΜΠΡΟΣ…

   ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

   ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

   ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

   ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

   ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

   ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
   ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ???😀😀😀

   Διαγραφή
  50. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!
   ΜΙΛΑΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥΛΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ! ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ

   Διαγραφή
  51. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ??

   ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ 200 ΕΤΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ "35.000 ΘΥΜΑΤΑ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ??

   Διαγραφή
  52. Εσυ εχεις καταλαβει βεβαια τι σημαινει 4 κακουργηματα ετσι???
   Ισοβια τουρκογυφτα

   Διαγραφή
 3. Paterakis7 Ιανουαρίου 2017 - 7:56 μ.μ.
  ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΠΙΔΑΣ,ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

  ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ...
  ..........................
  Ο γυφτος περυσι που εκανε τον αντρακλα!!!!!!!!και ηθελε να λεπιδιασει τον λεπιδα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το εμαθες το εβραικο ονομα του λεπιδα τουρκογυφτα?????
   λ ε π ι ς !!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ,ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ...

   ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ....

   Διαγραφή
  3. 4τρακις κακουργημα μουλε

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]