Η Φώφη Γεννηματά πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Με ποσοστό περίπου στο 60%, έναντι 40% του Νίκου Ανδρουλάκη, η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγο από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητή Νίκος Αλιβιζάτο κι αφορά το 35% των ψήφων.

Όπως ανακοίνωσε «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά». Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.-

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ψήφισε στο Καματερό στην εκλογική διαδικασία για το νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς και αμέσως μετά δήλωσε, «σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για την νίκη».

Το εκλογικό του δικαίωμα στο Ηράκλειο άσκησε, ο υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, κάνοντας λόγο «για φλόγα ελπίδας που δεν θα πρέπει να σβήσει».

«Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας», είπε χαρακτηριστικά

loading...

11 thoughts on “Η Φώφη Γεννηματά πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

  1. Τα μπάζα ψήφισαν τελικά για αρχηγό τον πελεκάνο…

  2. TELIKA I PUTANES TIS ALVANIAS KERDIZUN EDAFOS STIN ELLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIA OSUS DEN TO XERUN I F.GENIMATA DEN INE ELLINIDA, INE ALVANIDA!!!!!!!!!! EPSIFISAN ARISTERA KE KANI DEN XERI TI SIMENI ARISTERA UTE KE IPUTANA ALVANIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAS AXIZI TO EVREOMASONIKOGAMISI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??

    Η ΜΑΝΤΑΜ ΦΩΦΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙ…

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ…

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (Ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ…

    ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΤΗΝΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ…??

  4. Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ Φώφη ποιός θα πληρώσει στις τράπεζες;Πάλι ο μαλάκας Ελληνικός Λαός:Mέχρι και τις καρέκλες σας πληρώνει.Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.ΕΛΛΗΝΕΣ.

  5. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΟΔΙΣ ΤΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΥ

  6. χεστηκαμε για την προεδρο, ενα αναχωμα του συστηματος ειναι για να κοροιδεψουν τον κοσμο, γιαυτο και το προβαλουν. η αλλοιως ανακυκλωση απο τα ιδια σκατα. ολο το πολιτικο συστημα ειναι μια τουρτα απο σκατο, απλος το ανακυκλωνουν και το αναπλαθουν σε σχηματα. καλα σκατα να φανε τα σκατα. και ολοι τους κατω απο τα κουστουμια μυριζουν σκατα. πηραν ενα λαο ευτυχισμενο και τον πεινασαν, τον εδιωξαν απο την χωρα του, και φεραν αλλους και τους πληρωνουν, τον αυτοκτονησαν και ποσο μαλακας ειναι τελικα εδωσαν και 3 ευρω να ψηφησουν δηθεν στο στημενο παιχνιδι τους. ποσο μαλακας μπορει να εισαι. τελικα ολα σκατα.

  7. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ???
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.!

    ANTIΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ??

    να δουμε πότε θα το καταλαβουμε ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΨΣΙΛΟΓΩΝ.
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΝΗΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΘΞΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ????

  8. τωρα θα μεγαλωσει το τετραπλοσαγωνο της Φωφως

Comments are closed.