«Έτσι γουστάρω»…

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αναρχοαυτόνομους άπλυτους οι οποίοι βρήκαν πεδίο δόξης λαμπρό με τα κρεοπωλεία και τα βανδαλίζουν επειδή οι ίδιοι τρώνε ραδίκια.

Δεν είναι ότι κάποιοι είναι χορτοφάγοι και διαμαρτύρονται επειδή κάποιοι άλλοι τρώνε κρέας. Είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα επικρατεί η λογική του «έτσι γουστάρω». Όποιος θέλει κάνει κάτι και λέει «έτσι γουστάρω».

Επιτίθεται στους κρεοπώλες γιατί ξέρει πως δεν θα υπάρξει κάποιος να τον εμποδίσει. Μπουκάρει και τα κάνει γυαλιά – καρφιά σε συμβολαιογραφεία και δικηγορικά γραφεία γιατί γουστάρει να εκφοβίζει, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σταματήσει.

Μπαίνουν στα ειρηνοδικεία οι οπαδοί της Ζωής και σταματούν πλειστηριασμούς ζάμπλουτων οφειλετών γιατί γουστάρουν να ξέρουν ότι δεν υπάρχει κράτος να τους μαζέψει και να τους βάλει σε κανένα τρελάδικο.

Οι αναρχικοί μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ και τα κλέβουν στο όνομα των φτωχών και το κάνουν από γούστο. Όπως από γούστο αυτό το σκ…παιδο έφτιαχνε βόμβες και τις έστελνε με γράμματα κι όποιον πάρει ο χάρος. Μπορεί να είναι ο Παπαδήμος, μπορεί κάποιος φρουρός, μπορεί ένας δύσμοιρος υπάλληλος στο Ταχυδρομείο. Του είναι αδιάφορο. Και το βλέπουμε από τη συμπεριφορά του τώρα που τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για μια σειρά από γεγονότα του «έτσι γουστάρω». Δεν είναι περιπτώσεις παρανομίας σαν κι αυτές που απαρίθμησε ο Τσίπρας στη Βουλή ως επιτυχίες. Αλλά είναι περιπτώσεις πολιτικής και κοινωνικής ανομίας όπου στην Ελλάδα της Αριστεράς έχει βρει ελεύθερο πεδίο. Όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει χωρίς να υπάρχουν συνέπειες, χωρίς προσαγωγές, χωρίς συλλήψεις, χωρίς καν μια κίνηση να καταλαγιάσουν τα πάθη προτού θρηνήσουμε θύματα.

Κάπως έτσι δημιουργούνται οι συνθήκες γενικευμένης ανομίας. Διότι και ο νομοταγής πολίτης όταν βλέπει ότι π.χ. ο Ρουβίκωνας μπαίνει όπου γουστάρει, στη Βουλή, σε τράπεζες, σε υπουργικά γραφεία, σε σούπερ μάρκετ, τι να σου κάνει κι αυτός; Είναι θέμα χρόνου η ανομία να γίνει συνήθεια που θα την λατρέψουμε όλοι.

Η Ελλάδα πάσχει από έλλειψη ελέγχου αυτής της πολιτικής ανομίας εδώ και πολλά χρόνια. Κουκουλοφόροι υπήρχαν πάντα και ξαφνικά σταμάτησαν όταν η Αριστερά ανέβηκε στην εξουσία. Πόσο τυχαίο είναι αυτό; Όμως σήμερα έχουμε ένα τάγμα ατάκτων που δεν έχουν συγκεκριμένη στόχευση. Κάνουν αυτό που γουστάρουν και στη συνέχεια περιμένουν ως θεατές να δρέψουν τους καρπούς της ανοησίας τους. Πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας που αν δεν επιλυθεί θα είναι το βασικό πρόβλημα όλης της χώρας.

Πολλοί λένε «μα θα κερδίσει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ με τον Ρουβίκωνα ως πρώτο θέμα;». Πιθανόν να μην κερδίσει γιατί απλά ο κόσμος έχει εθιστεί στη βία και την πολιτική ανομία. Οπότε αν κάποιος «ανεβάζει» το θέμα αυτό, χαρακτηρίζεται γραφικός. Αλλά δεν είναι έτσι. Καμιά χώρα δεν πήγε μπροστά έχοντας φαινόμενα αντίστοιχα με της Ελλάδας.

Γιατί αν σήμερα κάνουν αυτό που γουστάρουν οι vegan, τι θα γίνει αύριο αν αρχίσουν να κάνουν φασαρίες όσοι απεχθάνονται τις σαλάτες;

antinews.gr

loading...

3 thoughts on “«Έτσι γουστάρω»…

  1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

  2. Παλι Αλεξη θα ψηφισω φασιστομουτρα.Μονο αυτος μπορει να νοικοκυρεψει τη χωρα.Μονο αυτος μπορει να φερει επενδυτες.Μονο αυτος μπορει να κανει Κουβειτ(ισοβια συνταξη απο γενεσημιου)οταν θα ξεχειλισουν τα πετρελαια του Αιγαιου.

  3. ααααααααααααααααααααα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ολε Ολε Ολεεεεεε
    Γινε Αρης να γουσταρεις
    Αρη Ολε Ολε Ολε Ολε Ολε
    Βου-λε-λε-Αμαν-Αμαν
    Βου-λε-λε-Αμαν-Αμαν
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ζητω η τρελλα χαχαχαχα
    χαζαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    11.33 μαζι σου!!!!!!!!
    ααααααααααααααχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.