ΑΡΧΙΣΑΝ τα ΟΡΓΑΝΑ – Να γιατί πετάνε τους Έλληνες έξω από τα σπίτια τους! Σε λαθρομετανάστες δεκάδες διαμερίσματα στην Νέα Φιλαδέλφεια

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.)
σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας μεταναστών σε διαμερίσματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα θα προσφερθεί στέγαση και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε 180 επωφελούμενους.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Οι θέσεις προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων με 30 διαμερίσματα στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας,- Νέας Χαλκηδόνας και σε όμορες περιοχές επεκτείνει το πρόγραμμα ESTIA – Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση, που χρηματοδοτείται από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕCHO) και υλοποιείται σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο έχει μέχρι σήμερα προσφέρει αξιοπρεπή στέγαση σε πάνω από 37.000 πρόσφυγες.
Το πρόγραμμα ESTIA στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και προβλέπει τη σταδιακή στέγαση σε διαμερίσματα για συνολικά 180 αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες».
Eπίσης: «Στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA, που υλοποιείται από την Υ.Α. σε συνεργασία με μία σειρά από οργανώσεις και με οκτώ πλέον φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οικογένειες των αιτούντων άσυλο που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, λαμβάνουν επίσης οικονομική βοήθεια μέσω προπληρωμένων καρτών, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Επιπλέον, προσφέρεται κοινωνική υποστήριξη, ψυχοκοινωνική βοήθεια, υπηρεσίες διερμηνείας και βοήθεια για τη μεταφορά τους από και προς την Υπηρεσία Ασύλου».

loading...

17 thoughts on “ΑΡΧΙΣΑΝ τα ΟΡΓΑΝΑ – Να γιατί πετάνε τους Έλληνες έξω από τα σπίτια τους! Σε λαθρομετανάστες δεκάδες διαμερίσματα στην Νέα Φιλαδέλφεια

  1. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κατοικίες ελεύθερες σε πόλεις και χωριά, που μπορούν να μισθωθούν με τα χρήμτα που χορηγούν Ε.Ε και ΟΗΕ.
    Έτσι θα αξιοποιηθούν και θα ζωντανέψει και η ύπαιθρος.
    Η εγκατάσταση στην χώρα μας και η ενσωμάτωση περισσότερων μεταναστών μπορεί να αποτελέσει αντίβαρο στο τεράτιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

    Προς το παρόν στην Ελλάδα οι μετανάστες υπολογίζονται σε 1.200.000 (μουσουλμάνοι σε ποσοστό 80%).

    Αν ο αριθμός τους αυξηθεί στα 2-3 εκατομμύρια, με δεδομένο ότι οι μουσουλμάνοι γεννάνε συνήθως 4-5 παιδιά,
    η συμβολή τους αναμένεται να είναι μεγαλύτερη τόσο στην αύξηση του πληθυσμού και στην αντιμετώπιση της γήρανσης, όσο και στην εθνική οικονομία.

  2. Αν θές 8:52 να ικανοποιήσεις το άρρωστο μυαλό σου,πάρε τους στο σπίτι σου για να σας βοηθήσουν…οικογενειακώς να αντιμετωπίσετε την υπογεννητικότητα σας.
    Οταν κάποια στιγμή μπούν και ως ισλαμικό κόμμα στην Ελληνική βουλή,μπορείς να ανακράξεις με εθνική υπερηφάνεια:ΑΛΛΑΧ ΟΥΑΙΚΜΠΑΡ..!

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ 8,52.

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ
    Π Ρ Ο Κ Α Τ Α Β Ο Λ Λ Ο Ν Τ Α Ι.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ,
    ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  4. αηρ αηρ φωναξε ο Σωρρας ο Σωτηρρρ
    αερακι αερακι φωναξε και το Πατερακη και τραβουσε καζανακι

  5. Η μακακία του 8.52 μόνο ως γελοίο ανέκδοτο μπορεί να παρθεί…

    Αν ο 8.52 δεν προβοκάρει για να δει απλώς τις αντιδράσεις, τότε πρόκειται είτε για ένα παντελώς ηλίθιο υποκείμενο είτε για έναν ακόμη αντίχριστο ανθέλληνα που θέλει να δει η ιερή αυτή χώρα να αλλάζει πληθυσμό και από Έλληνες να αντικατασταθεί από γυφτοειδή… Όπα, μπορεί ακόμη ο 8.52 να είναι και γύφτος….

    Όπως και να έχει κάθαρμα 8.52, η ώρα σας πλησιάζει και θα χαρώ πολύ τέτοιους σαν εσένα να εκτελώ….!!!

  6. τι σχεση με το θεμα εχουν Σωρας, Παταρακης;
    εισαι τοσο χαμηλης νοημοσυνης;

  7. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  8. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

  9. ΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως

    Για την ίδια υπόθεση το ζεύγος Σώρρα έχει και άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου του 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου για χρήση πλαστού εγγράφου.

    https://e-thessalia.gr/katadikes-sorra-gia-archeokapilia-ypexeresi-ke-plastografia/

  10. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  11. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  12. Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου,
    σκύβω το κεφάλι στα μαρτύριά σου
    και θαυμάζω λαέ μου τα έργα σου.

    Ματώνεις τη σκέψη σου,
    ματώνεις τα νύχια σου λαέ μου
    για να βγάλεις τον άρτο τον επιούσιο.

    Αρτεμιος Ψωρρας

  13. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΛΕΨΙΑ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ.ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ??

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΤΣΙ??

    ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑ…!!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ….

  14. Εσυ τα κλεμενα ποτε θα τα πληρωσεις ρε τουρκικο αρχιδι???μουνοπανο γυφτε με τα τουρκικα πληρεξουσια

  15. Θα σε πηδησουν οι ελληναραδες τουρκικο αρχιδι στη φυλακη!
    Να μαθεις να παιρνεις τουρκικα πληρεξουσια

  16. 4 κακουργηματα ειναι σκευωρια ρε μουνοπανο τουρκοσπορε προδοτη?

Comments are closed.