Ανέκδοτο – Οι τιμωρημένοι φαντάροι!

Δύο φαντάροι κάνουν μια μαλακία και τους φωνάζει ο λοχίας και τους λέει:
– «Λοιπόν για να μην σας τιμωρήσω θα παίξουμε ένα παιχνίδι. Θα σας αφήσω στο δάσος και
με τους άνδρες μου θα βγούμε να σας βρούμε. Αν σας πιάσουμε θα σας βάλουμε φυλακή.»
Τους αφήνουν λοιπόν στο δάσος. Περνάνε 45 λεπτά και ακούγεται μια κραυγή. Μετά από λίγο ακούγονται και τα σκυλιά και βρίσκουν τους δυο φαντάρους. Στην φυλακή ρωτά ο ένας τον άλλον:
– «Γιατί ρε φώναξες; Δε θα μας έβρισκαν αλλιώς!»
– «Ακου να δεις», του λέει ο άλλος. Βρίσκω έναν θάμνο και κρύβομαι, μετά από λίγο έρχεται ένα ερωτευμένο ζευγαράκι και λέει:
– «Να ένας ωραίος θάμνος ας κατουρισούμε.»
– «Δεν φώναξα», λέει ο φαντάρος.
Μετά από λίγο έρχεται άλλο ερωτευμένο ζευγαράκι και λέει:
– «Να ένας ωραίος θάμνος ας σκαλίσουμε τα αρχικά μας.»
– «Ούτε τότε φώναξα», λέει ο φαντάρος.
Μετά από λίγο έρχονται δύο σκιουράκια και λέει το ένα στο άλλο:
– «Να ένας ωραίος θάμνος έχει και δύο καρύδια. Πιάσε εσύ το ένα να πιάσω εγώ το άλλο. Ε, εκεί εγώ δεν άντεξα και φώναξα.»

loading...

2 thoughts on “Ανέκδοτο – Οι τιμωρημένοι φαντάροι!

  1. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ!!

    Το πρωτοτυπο ειναι με τον γιωρικα και τον κωστικα. γυριζαν με το αυτοκινητο που ειχαν αγορασει απο την γερμανια και στον δρομο βρηκαν ενα σκιουρακι το οποιο πηραν μαζι τους. Γιωρικα του λεει ο κωστικας αυτο απαγορευεται να το περασουμε στα συνορα τι θα το κανεις? θα το κρυψω λεει ο γιωρικας. πραγματι μολις πλησιασανε στα συνορα το πιανει ο γιωρικας και το κρυβει μεσα στο παντελονι του. εκει που σχεδον ειχαν περασει απο τον ελεγχο ξαφνικα βγαζει μια κραυγη ο γιωρικας ανοιγει το παντελονι τραβαει το σκιουρακι και το κοπαναει στο δαπεδο. τους πιασανε και τους κλεισανε στο κρατητηριο για να πανε στο αυτοφωρο λογω του οτι σκοτωσανε το ζωακι το οποιο προσπαθησαν να βαλουν κρυφα στην ελλαδα και εκει τον ρωτησε ο κωστικας καλα ρε σχεδον ειχαμε περασει τι διαολο επαθες και εβγαλεσ το σκιουρακι και το κοπανησεσς στο πατωμα? ακου του λεει μολις το εβαλα μεσα στο παντελονι αυτο πηγε στα μπαλακια μο και αρχισε να τα παιζει. Δεν ειπα τιποτα με το γαργαλητο που μου εκανε μετα αρχισε να τα γλυφει και να τα δαγκωνει και αρχισε να βαζει τα χερακια του μεσα στον κωλο μου μιλια δεν εβγαλα περιμενα να περασουμε στο τελος ομως επιασε τα αρχιδια μου και τα τραβουσε προσπαθωντας να τα βαλει μεσα στον πρωκτο μου ε εκει δεν αντεξα και εκανα οτι εκανα.

  2. αχαχαχαχαχαχαχχχχ παγωσαμε παλι

Comments are closed.