Η ατιμωρησία διαλύει κάθε κράτος δικαίου

Όταν υπάρχει καταπάτηση κάθε έννοιας νόμου, καθένας κάνει ό,τι κατεβάσει η κούτρα του…

Κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής δημοκρατίας και Πολιτείας παραμένει η ατιμωρησία. Σε κάθε επίπεδο. Τόσο στα χαμηλά κλιμάκια της διαφθοράς, που αφορά την καθημερινή συμπεριφορά μας, όσο και στα υψηλότερα, που αφορά τα κάθε λογής πάρτι που στήθηκαν με δημόσιο χρήμα.

Από τον οδηγό που μιλάει στο κινητό έως τον… μάγκα που μπαίνει στα καταστήματα που απαγορεύουν το κάπνισμα και ανάβει το πούρο του, διότι το τσιγάρο δεν αναδεικνύει όσο θα έπρεπε τον νεοπλουτισμό του. Από τον τύπο που κάνει τις μεταφορές προϊόντων στο σούπερ μάρκετ και κλείνει τον δρόμο, ανεξαρτήτως ώρας και μέρας, έως εκείνον που θεωρεί ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε το μεγαλείο του που επικεντρώνεται στη φράση-κλειδί: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Και γιατί συμβαίνουν αυτά; Διότι απλά σε μια χώρα όπου κανείς δεν τιμωρείται πολύ απλά κάνει ό,τι κατεβάσει η κούτρα του, γιατί, πολύ απλά, μπορεί. Γιατί γνωρίζει πως, αν ποτέ τον πιάσουν για τα όργια των παραβάσεων που κάνει κάθε μέρα, θα είναι απλώς από σύμπτωση ή εξαιτίας κάποιου στατιστικού λάθους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, για να μη βγάζουμε ως συνήθως την ουρά μας απέξω. Καταπατούμε κάθε έννοια νόμου, γιατί πολύ απλά κανείς δεν πρόκειται να μας τιμωρήσει. Και εάν διαμαρτυρηθείς ή φωνάξεις, κινδυνεύεις με τον χαρακτηρισμό του… δωσιλόγου στη χειρότερη περίπτωση και του… γραφικού στην καλύτερη.

Διότι δεν μπορείς, εκτός των άλλων, να εκτιμήσεις το μεγαλείο της… ελευθερίας που σου προσφέρει αυτός ο τόπος. «Ημαρτον, Κύριε», θα λέγαμε, αλλά ας είναι, μια και όλοι έχουμε μάθει να κλείνουμε τα μάτια στις παρανομίες, κυρίως σε αυτές που κάνουμε εμείς. Και αν αυτό συμβαίνει στα χαμηλά κλιμάκια της καθημερινότητας, φανταστείτε τι γίνεται στα υψηλότερα.

Δεν θα αναφερθώ στο κράτος, που ακόμη και για να βγάλει κάποιος την ηλεκτρονική κάρτα-φακέλωμα για να μπει στα μέσα μεταφοράς ο πολίτης θα πρέπει να ταλαιπωρηθεί, να ξεφτιλιστεί και να περιμένει ώρες, χωρίς ο αρμόδιος υπουργός που το σκέφτηκε να τιμωρηθεί. Θα αναφερθώ σε μερικές κραυγαλέες υποθέσεις. Υπουργός, ο οποίος πιάστηκε να πλαστογραφεί τη «λίστα Λαγκάρντ», έπεσε στα μαλακά. Τόσο, μάλιστα, τον… συνέτισε η απόφαση της Δικαιοσύνης, που εξακολουθεί με θράσος να κουνά το δάχτυλο σε όλους τους Έλληνες!

Έτερος της ίδιας παρέας έφαγε δέκα χρόνια γιατί δεν έκανε κανέναν έλεγχο της ίδιας λίστας, αλλά με αναστολή! Το πιο ωραίο απ’ όλα; Βγήκε μετά να μιλήσει για μαύρη μέρα της Δικαιοσύνης. Θα συμφωνήσω μαζί του για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η Δικαιοσύνη δεν τσίμπησε τα καλόπαιδα της λίστας και, δεύτερον, γιατί δεν κάθισε στο σκαμνί τους πολιτικούς που με τις αποφάσεις που έλαβαν τους έσωσαν, καθώς το αδίκημά τους πλέον δεν διώκεται! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της οικογένειας Τσοχατζόπουλου, που ακόμη και σήμερα, αντί να μετανοήσει, επιτίθεται στους πάντες, λες και της φταίμε κι από πάνω.

Από κοντά, βέβαια, ακολουθεί και η ατιμωρησία των τραπεζιτών, που, αφού μοίρασαν δισ. σε δανεικά και αγύριστα, κατέστρεψαν μια ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της, εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, πίνοντας στην υγειά των κορόιδων.

Αυτή είναι η Ελλάδα του χθες και του σήμερα.
Το ερώτημα είναι εάν αυτή την Ελλάδα θέλουμε να την αλλάξουμε.

Νίκος Ελευθερόγλου
“Δημοκρατία”

loading...

12 thoughts on “Η ατιμωρησία διαλύει κάθε κράτος δικαίου

  1. Agapite arthrografe. I synxoresi einai anoteri tis timorias. Oson afora sovara eglimata kai eglimata vias, symfono oti prepei na timorithei kapoios, alla oson afora kati nomous tis e.e.opos gia paradeigma to kapnisma stous dimosious xorous, tote diafono me tin timoria.Merikoi nomoi einai lathos, kai ftiagmenoi apo lathos anthropous. Kai episis, oso poio poloi nomoi yparxon toso ligoteri einai i eleftheria tou atomou. Mi ksexnas oti eimaste anthropoi kai oxi rompot gia na programmatistoume se kathe karydias nomo, epeidi etsi goustare i ameriki kai i e.e.

  2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ….

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟ ΥΠΗΚΟΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ…

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΗΘΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΓΜΤ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ….

    ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΧΕΖΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ,ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΡΑΓΕ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ…

  3. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ
    ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΑΝΩΘΕΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.
    ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ.

    41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα
    http://mignatiou.com/2017/03/41-megalo-ofiletes-tou-dimosiou-lathrempori-ke-epichirimaties-sinergastikan-me-ton-sorra/

  4. κ. Πατερακη εγω εχω εξαιρετικες ικανοτητες στην πλαστογραφηση εγγραφων και υπογραφων, στο σουφρωμα αρχαιων και στις υπεξαιρεσεις
    αν γραφτω στην εγκληματικη συμμορια, εχω ελπιδες να μπω μπροσταρης;

  5. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ
    ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ 6.59, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΝΤΙΜΟΥΣ" ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ' ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ "ΤΣΑΠΕΛΑΣ", "ΚΛΑΙΕΙ" ΚΑΙ "ΟΔΥΡΕΤΑΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ
    "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ,ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.39, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ, ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ "ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ "ΝΤΟΚΤΟΡΑ" ΑΠΑΤΗΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΨΕΥΔΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΣΑΣ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΟΥΦΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΝΤΕΙΟ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ" ΚΑΝΕΝΑ "ΜΑΝΤΑΤΟ" ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ… ΩΡΑ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. μπααα!!! δεν εχω ελπιδες
    τζαμπα θα παει το δεκαρικο της εγγραφης
    υστερω σημαντικα σε προσοντα
    αυτος ο καργιολης ο καταζητουμενος γυφτοαπατεωνας εχει εκπαιδευτει απο μικρος στην απατεωνια και την λωποδυτια και ειναι απιαστος

    7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
    8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
    28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
    96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
    ———————————-
    ΣΥΝΟΛΟ 151 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ

    ΘΑ ΜΟΥ Κ Λ Α Σ Ε Ι Σ Τ Α @@ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΓΥΦΤΑΡΧΙΔΟ ΕΥΤΑΞΙΑ.
    ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΕΦΑΝΘΗ. ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΘΝΗΚΟΤΕΣ ΕΙΣΙ.

  8. ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ "ΕΒΡΑΙΑΚΟ" 8.41,
    6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η INTERPOL, TO FBI KAI OΛΕΣ OI "ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ "ΜΠΟΡΟΥΝ" ΝΑ ΤΟΝ "ΒΡΟΥΝ". ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ …..ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ η ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ TO ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN KAI ΔEN MAΣ ΛEΣ OTI ΔEN MΠOΡEI K A N E I Σ ΜΑ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΟΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ….ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΜΥΑΛΟ Η ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΤΣΑΠΕΛΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙ;
    ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΧΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΡΕ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΩΩΟΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΔΟΤΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΓΙΑ Ν' ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ;
    ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

  10. σωστααααα!!!!!!τον προφυλασουν οι τουρκοι συνεταιροι του που του εδωσαν πληρεξουσιο διαχειρισης 600 δις της red που ανηκει σε τουρκους!
    Tuksavul ε καρνταση γυφτοπροδοτη????

  11. γυφτοευταξια……..θα σου κανουν την κωλαρα τριανταφυλο οι ελληναραδες στη φυλακη τουρκοσπερμα

  12. ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ 9.48, 9.50
    ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ "ΜΑΣ" ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΥΝΕΦΑ" ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ "ΙΔΡΥΜΑ" ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΚΔΙΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΑΝΙΖΕ" ΜΕ ΤΟΚΟ ΣΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΜΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΕΥΑΓΟΥΣ" ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ?
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΟΙ" ΘΕΣΜΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"? Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ο Υ Ν , ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.
    ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.