Ο Άδωνις Γεωργιάδης σταματά τις τηλεπωλήσεις – Δείτε πως τον «τρολλάρει» ο Πολάκης

Την απόφαση να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις πήρε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω social media.

Η απόφασή αυτή έρχεται έπειτα από την κριτική που έχει δεχτεί ο κ. Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες, μετά από τηλεοπτική του εμφάνιση, όπου πουλούσε κάποιο είδος «θεραπευτικού» γιλέκου.

«Μετά από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση να σταματήσω τις τηλεπωλήσεις. Να δω τί άλλο θα βρουν να μου λένε τώρα», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε ένα μήνυμά του στο Twitter.

Σε προηγούμενο μήνυμά του ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει πως σκοπεύει να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.

Η είδηση ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης σταματάει τις τηλεπωλήσεις δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Σε… ειρωνικό ύφος, έγραψε στο Facebook:

«ΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ ΝΑΝΟΒΙΟΝΙΚΟ ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!
Ω ΡΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ!!!!!

ΥΓ εδω πλεον δε μιλαγαμε απλα για γελοιοτητα ,μιλαγαμε για ΑΠΑΤΗ……».

loading...

3 thoughts on “Ο Άδωνις Γεωργιάδης σταματά τις τηλεπωλήσεις – Δείτε πως τον «τρολλάρει» ο Πολάκης

  1. ΖΗΤΩ Ο ΡΟΥΦΙΚΩΝΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

  2. Δεν φταιμε εμειs…μαλλον ο φακοs η να του εχει συμβει???
    fonaklas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_920.html
    ΚΥΡΙΑΚΟ ο ΑΔΩΝΙΣ παιζει το παιχνιδι του ΤΣΙ[ΠΡΑ…Απιστευτη η αλητεια του…
    ΑΝΟΙΞΕ Θεμα για την ΜΑΡΕΒΑ εκει που ειχε κλεισει…
    Η ζημια που κανει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με αυτα που λεει ειναι Απιστευτη..
    Ο αλητηριοs οταν ηταν στο ΛΑΟΣ ειχε ξεσκισει τον ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ…
    fonaklas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_631.html
    7.000.000 εκ ευρω στο Ωνασειο!
    Ξεπουλημα-Ερρικοs Ντυναν!
    ΚΕΕΛΠΝΟ-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!
    ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!
    ΝΟΒΑΡΤΙΣ!
    …και ο κουμπαροs ζηταει 48.000 χιλ ευρω απο τον κοντο για τιs απληρωτεs εκπομπεs!
    ….η καυμενη η βγαινιω τι θα απογινει;;;;;;;

  3. Ο Άδωνις o γνωστός…

    Μιά ζωή έρπων και γλύφων εμετικός γυμνοσάλιαγκας και αηδιαστικός χαμελέων …

    Αν κάποιος προσέξει τον λόγο του Άδωνι όλα αυτά τα χρόνια θα προσέξει ότι για κάθε τι που λέει και ξελέει επικαλείται την πατρίδα, το συμφέρον της πατρίδας, τον πατριωτισμό. Για το καλό της πατρίδας ήταν «αρχαιολάτρης» για το καλό της πατρίδας έγινε χριστιανός, για το καλό της πατρίδας εντάχτηκε στο Λάος, για το καλό της πατρίδας ψήφισε το μνημόνιο, έγινε υπουργός, έφυγε από το Λάος, πήγε στην ΝΔ, στήριξε τον Σαμαρά, στήριξε τον Μητσοτάκη, όλα για το καλό της πατρίδας. Βέβαια εδώ έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την γνωστή ρήση ότι «η επίκληση του πατριωτισμού είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων». Όχι φυσικά ότι ο Άδωνις είναι απατεώνας. Αλλοίμονο άλλωστε. Ολοι οι πρώην συνεργάτες και οι υπάλληλοι του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και την συνέπεια του…

    Ως αριστούχος του ΙΕΚ Καρατζαφέρη ο Άδωνις φαίνεται πως δεν διδάχτηκε από την κατάρρευση του μέντορα του, ο οποίος κατέρρευσε παταγωδώς λόγω της αμετροέπειας του. Και ο Άδωνις δεν ξέρει που να βάλει μέτρο. Δεν ξέρει που να σταματήσει. Είναι άπληστος, αχόρταγος και αδίστακτος προκειμένου να ανέρχεται όλο και περισσότερο. Θα έπρεπε βέβαια να ξέρει ως «αρχαιολάτρης» ότι αυτό κατά τους αρχαίους Έλληνες είναι ύβρις…

    Ο Άδωνις όπως σήμερα υμνεί τον μεγάλο μεταρρυθμιστή Μητσοτάκη, αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις βρεί την ευκαιρία δεν θα τον αδειάσει. Όπως έκανε με τον Καρατζαφέρη, τον Σαμαρά και τον Μειμαράκη. Μόλις ότι ο Μητσοτάκης δεν θα έχει πια να προσφέρει κάτι στην πολιτική καριέρα του Αδώνιδος, θα στραφεί εναντίον του, για να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

    Το πάθος και το ορμέφυτο της εξουσίας είναι τόσο ισχυρό που δεν τον αφήνει να δει ότι ο γυάλινος κόσμο μέσα στον οποίο ζει το όνειρό του, θα καταρρεύσει από την αμετροέπεια του τόσο εντυπωσιακά όσο και η φαραωνική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

    «Ο Κεντροδεξιός»
    https://kentrodexios.wordpress.com
    στις

Comments are closed.