Μακάριος Λαζαρίδης: «Δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα η Δευτέρα, καθώς προσέρχεται απολογούμενος στη Βουλή»

«Η Δευτέρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα, καθώς θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος». Αυτό επισημαίνει ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,
μιλώντας στην ιστοσελίδα voria.gr.

Επιπλέον, ο κ. Λαζαρίδης εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας, ενώ επισημαίνει ότι οι κ. Τσίπρας – Καμμένος έχουν «τσακίσει την μεσαία τάξη».

Ο κ. Λαζαρίδης τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία προτείνει μία ρεαλιστική μεταρρυθμιστική ατζέντα που θα φέρει καλύτερες μέρες για όλους τους Έλληνες και εξηγεί γιατί δεν ισχύει η εκτίμηση ότι το Κόμμα του έχει πιάσει ταβάνι στις δημοσκοπήσεις.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι το παιχνίδι της πόλωσης είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αρνούμενος ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει παρασυρθεί από συγκρουσιακές φωνές εντός του Κόμματός του, ενώ, απαντώντας για το ζήτημα με την εταιρεία της συζύγου του κ. Μητσοτάκη, αρνείται ότι υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό, τονίζοντας ότι το Κόμμα του διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα «απέναντι στους πολιτικούς τυχοδιώκτες».

loading...

7 thoughts on “Μακάριος Λαζαρίδης: «Δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα η Δευτέρα, καθώς προσέρχεται απολογούμενος στη Βουλή»

  1. Δύσκολη ημέρα δεν λέτε τίποτα για το Καμένο. Να φύγει να πέσει ο Τσίπρας. Να γίνουν εκλογές. Μας κατασπάραξαν οι άθλιοι. Μπάβο σας κε Λαζαρίδη.Αρκεί να σηκωθούν οι τόνοι τις αντιπαράθεσης στο ναδίρ τους. Είναι ευκαιρία τώρα. Έχουν κάνει πολλά οι Τσιπροκαμένοι. Κάρβουνα την κατ΄ντησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες! Φάτε τους…..

    Παρμενίων

  2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΟΤΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Μακάριε Λαζαρίδη πιστεύω ότι θα γίνει χαμός στην Βουλή. Ο Τσίπρας ειναι στα χειρότερά του ειναι πράγματι ευκαιρία να πάρει το μάθημά του μπας και κάνει εκλογές.
    Λέει πολλά ψέματα ξεσκεπάστε τον.
    Αυτό περιμένουμε όλοι!
    Τώρα!
    Όσο μένει πάμε κατα διαβόλου!!!
    Για να δούμε….

  4. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
    ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

  5. Όλοι στην βουλή να του πείτε έξω από εδώ του Καμένου.
    Άντε να δούμε καμιά άσπρη ημέρα.
    Πάει η Ελλάς!

  6. Μακάριε καλά τα λές, περιμένουμε πράξεις από τον Κυριάκο όμως. Τώρα που κολλάει δώστε τα ρέστα σας μαζί με τα άλλα κόμματα. Είναι η ώρα να ξεσκεπαστούν οι ΑΝΕΛ. Απο αντιμνημόνιο έγιναν φαν μνημόνιο! Αίσχος. Άθλιοι σε όλα!!!

Comments are closed.