ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ;;;; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ…

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….ΚΑΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;;

;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ…ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ;;;; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ…Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….ΚΑΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ….. ΩΡΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ…ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ….ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ….ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ….ΑΧ ΕΛΛΑΣ ….ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ….

elatora.wordpress.com

loading...

9 thoughts on “ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ;;;; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ…

  1. ΝΟΜΙΚΟΙ- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΛΑ Δ Ι Α Γ Ν Ο Υ Μ Ε Ν Ο Ι !

    ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΧΑΦΙΕΔΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Τι τρελα και αυτη με τα μεταπτυχιακα τα διδακτορικα τα μεταδιδακτορικα και δεν συμμαζευεται!!!Τι εμμονικη ψυχωση!!Θαθελα ναξερα τι γραμματα κομιζουν ολα αυτα τα παιδια που εκτελουν κατα γραμμα τις ψυχωσεις της μαμας και του μπαμπα τους!!Πολλες ψυχωσεις μαζι φτιαχνουν ενα καθεστως!Αυτο που τωρα βιωνουμε.Πτυχια πολλα πτυχια και χαρτια ειμαι σιγουρος χωρις αντικρυσμα.Διαισθανομαι τωρα αυτο που ελεγε παλαιοτερα ο Θανασης Κανελλοπουλος στον Οικονομικο Ταχυδρομο για την Σπουδαρχια και την Τιτλοκρατια..,…….Τα νεα τα παιδια να κοιταξουν να αποκτησουν μορφωση και οχι μονο τιτλους.Ζυγωνουν τα σαραντα μερικες φορες και ακομα σπουδαζουν!Δεν αντιλαμβανονται οτι καποιο λακκο εχει η φαβα??Ο Αριστοτελης ελεγε 'ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕΙ ΚΡΥΠΤΕΣΘΑΙ!!!!Σιγα μη διδασκουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στα Πανεπιστημια!!Υποτιθεται ομως οτι ως επιστημονες αυτην αναζητουν!!Α! ρε Ελλαδα που μας χρειαζεται!!

  3. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ…
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΑΓΕΣ ???????
    ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ..

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ-ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ??????

  4. κ.αντζυ λενε οτι ο μαυριδεροs μποντυμπιλντερ κλανει ΟΡΧΕΙΣ στον υπονομο που κρυβεται αληθευει;ο καταδικασμενοs πσωρογιδαs ρουγκλακιαs αρχιαπατεωναs αρχιλαμογιοs φυγοποινοs φυγοδικοs……….τι το εχετε;
    Ρε δεν ντρεπεσθε στην ακαδημια αθηνων;Αυτον βρηκατε να κανετε προεδροs σαs;Αισχοs!
    odysseiatv.blogspot.gr/2016/12/blog-post_743.html
    Κουιζ:ποιον λενε ο κ@λοs του παπαδημιου;
    α)αυτο που το πατησε μικρο με το καρο στο κεφαλι ο αγωγιατηs;
    β)αυτο που το εχεσε το περιστερι;
    γ)"ο καθετηραs"το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs;

  5. Νικόλαος Γεωργιάδης

    ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ, ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ….ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΓΛΟΣ?
    "ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ…..

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ? ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΤΑΝ? Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ… Ε ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΡΑΤΖ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ….

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ 4, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 7 ΠΕΡΙΠΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=nBLGWC43_bk

  6. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

  7. *Γκρεμιζουμε τον μυθο Σωρρα-Μαζικεs αποκαλυψειs Και…
    ο σωρραs μηνυσε ολουs ΟΣΟΥs ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗs ΔΗΛ.ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.Ο ΣΩΡΡΑs ΜΗΝΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ εκτοs του ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ/ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ.@ΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟs ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
    *Γιαλτουριδηs:Ο Σωρραs ρουφιανεψε τη Χρυση Αυγη!
    Τα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ κολληταρια:
    ο μποντυμπιλντερ τηs κ.Αρχιδοψολοβαιτσαs!
    ο ψευτομποντυμπιλντερ τηs κ.Κοκκινοκολοτρυπιδη!
    ο βαψωμαλλιαs καταδικασμενοs φυγοδικοs φυγοποινοs ρουγκλακιαs ελεεινοs βρωμιαρηs απατεωναs μποντυμπιλντερ μαυριδεροs ξεδοντιαρηs!
    ο βαψωμαλλιαs καταδικασμενοs ψευτομποντυμπιλντερ το Υπερμεγεθη Τρωκτικο ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ το αλαλλαζων κυμβαλο ο πρωην πλανωδιοs γαλαταs-σανοπωληs πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν ο περιστεροπρωκτοτσιρλοχεσμενοs…..
    Οπωs λεει και η παροιμια ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!!!

  8. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΧΤΙΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΠΗΡΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΗΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

  9. κ.αργυρουλα κυδωνιατη ειχεs προβλημα με την κλειτοριδα σου και αρχισεs να παιρνειs κολαγονο μετα το 2012;
    δεν ηξευρειs oτι εαν εισελθει ειs τον πρωκτον το ΠΕΟΣ δημιουργει προβληματα ακοηs και ορασεωs;που λεει και ο λαοs ο @ρχιδοκ@λοτρυπιδοχτυπημενοs-η @ρχιδοκ@λοτρυπιδοχτυπημενη-οι @ρχιδοκ@λοτρυπιδοχτυπημενοι βαψωμαλλιαδεs ο μποντυμπιλντερ και ο ψευτομποντυμπιλντερ ειs τον Π@ΥΤΣΟΝ Ενωμενοι και στην μασα Χωριστα!
    …τα κοριτσια του ΛΑ.γ.Ο.Σ δεν ξερουν τι θα πει ΠΙΠΑ-ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ….
    το διαπιστωσαν οι τσατσαδεs του οικου ανοχηs στην οδο Υπατιαs οι κατοικοι θυμουνται ακομα τα"μανεκεν"με τιs"επιδοσειs τουs"κ.κ βενυ κ@λοτρυπη-παναγιωτα καταλινα πιπετου και στον κ@λο μια σωληνα με καταγωγη απο τον διασημο λορδο τηs κουραδοποταμιαs k.k koyrafeksalo mpoyrda klasompanier
    ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…
    Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
    Βαλτο καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
    Αντε Γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
    και μην ξεχναs το κολλαγονο κουφιε ρουγκλακια υπονομογλυφτη ΟΥΣΤ!!!

Comments are closed.