Παπακώστα: Εθνική Στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία, που θα δεσμεύει όλα τα κόμματα

«Χρειαζόμαστε μία εθνική στρατηγική για τα ΑμεΑ», τόνισε με έμφαση η Βουλευτής Β’ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, η οποία συμμετείχε σήμερα Πέμπτη, στην έναρξη της ημερίδας του κέντρου φροντίδας ατόμων με
νοητική υστέρηση «Εστία», που πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυσή του.
Η Βουλευτής επεσήμανε πως η Χώρα έχει ανάγκη από μία εθνική στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία, η οποία θα δεσμεύει όλα τα μεγάλα κόμματα και θα υλοποιείται ακόμη και όταν αυτά εναλλάσσονται στην διακυβέρνηση.
Η Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε πως η εν λόγω στρατηγική θα πρέπει να εδράζεται σε τέσσερις άξονες: στην επαγγελματική κατάρτιση και την επαγγελματική εξειδίκευση των ΑμεΑ, στην υποστηριζόμενη απασχόλησή τους, στην υποστηριζόμενη διαβίωσή τους και στην εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού, ώστε να απολαμβάνουν ακώλυτα τα δικαιώματά τους, όπως κάθε πολίτης, σε ένα Κράτος Δικαίου.
Τέλος, η Βουλευτής εξήρε τον εθελοντισμό, τονίζοντας πως αποτελεί σημαντικό εργαλείο και σημαντική βοήθεια για τα άτομα με αναπηρία.

loading...

2 thoughts on “Παπακώστα: Εθνική Στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία, που θα δεσμεύει όλα τα κόμματα

  1. σάν αδελφός μιά υπέροχης αδελφής ΑΜΕΑ, δέν ξέρω από εθνική στρατηγική γιά τά άτομα αυτά, ξέρω μόνο ότι εδώ στή Θεσ/νίκη, υπάρχουν 2-3 σωματεία ΑΜΕΑ ανάλογα μέ τά χρώματα τών κομμάτων, θαρρείς καί είναι άλλες οί ανάγκες τών μπλέ ΑΜΕΑ καί άλλες τών πράσινων ΑΜΕΑ

  2. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ?

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤ6ΩΝ ??

    ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ??

    ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!

    Ο ΣΥΡΡΙΖΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΤΡΑΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ …..

    ΠΑΛΙΟ-ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ !!

    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΤΣΙ ?

    ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΣΘΕ !

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΩΓΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΥΦΛΗ ΜΑΝΙΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ……

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.