Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ:«ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ
ΒΙΝΤΕΟ
Παναγία Ακρωτηριανή Σίφνου
Πρώτοι εμείς, χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που περιγράφονται στην διήγηση που θα ακούσετε στο βίντεο, πριν συμπληρωθούν δύο μέρες από το ατύχημα και τη συντριβή του…

στρατιωτικού ελικοπτέρου (Huey H-1H) στο Σαραντάπορο Ελασσόνας όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, είπαμε καθαρά πως η σωτηρία της Βασιλικής Πλεξίδα ήταν μέγα θαύμα!

Το διακηρύξαμε στο άρθρο μας με τίτλο:
ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ 
Και μετά από 20 μέρες ήρθε η δικαίωση του ιστολογίου μας με την αφήγηση φίλου της Βασιλικής που περιέγραψε την διάσωσή της.
Την αναδημοσιεύσαμε με τίτλο:
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ 
Αργότερα, δύο μήνες μετά, δημοσιεύσαμε την περιγραφή της ίδιας στην ανάρτησή μας με τίτλο:

Η ΙΔΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!



loading...

16 thoughts on “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ:«ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ»

  1. Πρόσφατα, ο γνωστός Εφραίμ, έφερε σε εκκλησία της Ν. Ιωνίας, την ζώνη που "φορούσε" η Παναγία.

    Πλήθος προσκυνητών έτρεξαν να την προσκυνήσουν. Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια της, διότι οι ίδιοι ή αγαπητό τους πρόσωπο πάσχει από κάποια ανίατη ασθένεια.

    Αν πάμε στα 1940, τότε είχαμε και πολλές άλλες ασθένειες ανίατες, όπως η φυματίωση, η πνευμονία, η χολέρα, η λέπρα, η πανώλη και προσκυνούσαν εικόνες, κόκκαλα, νεκροκεφαλές, ξύλα, σεντόνια, κάλτσες, ζώνες, ελπίζοντας σε ένα θαύμα που σίγουρα δεν θα γινόταν.

    Και όμως το θαύμα έγινε, όχι βέβαια από προσκήνυμα, αλλά από τον Αλεξάντερ Φλέμιγκ και έγιναν όχι ένα, αλλά εκατοντάδες εκατομμύρια "θαύματα" και ιάθηκαν όλοι.

    Για το ιερατείο, αρκεί ένα δήθεν θαύμα να έχει κάνει κάποιος από το σινάφι τους, για να τον ανακηρύξει "άγιο" μετά θάνατον, να εκθέτει και να περιφέρει κομμάτια από το σώμα του.

    Με τον Φλέμιγκ τι θα κάνει;
    Αλλά αυτός, βέβαια, δεν ανήκει στο σινάφι τους.

    Ή μήπως πειράζει ότι του Φλέμιγκ είναι γνήσια, με επιστημονικές αποδείξεις, ενώ τα δικά τους είναι απάτη;

    Επικερδέστατο εμπόριο ελπίδας.
    Πλουτίζουν από τον πόνο των συνανθρώπων μας.

  2. και πολυ σωστα. δλδ. σκοτωσε τους αλλους και αφησε την πλεξιδα να ζησει. πολυ υποκρισια.απατεωνες παπαδες.

  3. να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους για το θαυμα. λοιπον τι μαλακιες λενε οι κολοπαπαδες,εγινε ενα ατυχημα χαλασε το ελικοπτερο, φυσικο μηχανη ειναι, επεσε αναλογα την θεση που καθεσε και πως επεσε σωθηκε ενας, που το βλεπεται το θαυμα απο ενα τυχαιο γεγονος, το φελεκι μου. γινινται ρεζιλι ολο το παπαδαριο. αι στο διαλο ξεφτιλες αμα θελεται να χαρακτηρισεται ενα θαυμα να αφορα το γενικο καλο οχι μεμονωμενα επιλεκτικα. μας τα πριξαται.

  4. Για να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πρεπει να το θελεις
    να εχεις την εσωτερικη δυναμη της ψυχης
    που θα ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ…
    Διαφορετικα λες αρλουμπες…η καταντια που εχουμε σαν λαος οφειλεται στο οτι
    η ψυχη μας δεν εχει την δυναμη και το σθενος εκεινο που απαιτειται ωστε…να γινουμε ανθρωποι αληθινοι, ΠΙΣΤΟΙ,
    και να προκοψουμε για το καλο το δικο μας και της πατριδος μας.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ,ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ…ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΑΥΤΑ.

  5. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που σκοτώθηκαν στο ίδιο συμβάν ,τι για αυτούς η Παναγία δεν έκανε τίποτις , καλά αυτοί ήταν άσωτοι ,αλήτες ,μπαγαπόντιδες ,αληταράδες ,αμαρτωλοί με λίγα λόγια αλλά το ίδιο είναι και τα παιδιά τους ?και οι γονείς τους και όλοι οι δικοί τους άνθρωποι ? Τοοοοοοόση υποκρισία και ξεφτίλα πια Αμμάν θα πρέπει να τους πάρουν με τις κουδουνες

  6. *****************************************
    Εσύ δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ αυτό που σου έχω εξηγήσει πάμπολλες φορές.

    1) Ο Ορθόδοξος χριστιανός αποδίδει τιμές ή ευχαριστίες
    στα π ρ ό σ ω π α των εικόνων ή στα π ρ ό σ ω π α στα οποία ανήκουν τα οστά. Δεν αποδίδει τιμές στα αντικείμενα.

    2) Η Ορθοδοξία έχει ανακηρύξει πολλούς επιστήμονες και μάλιστα γιατρούς ως Αγίους. Π.χ. Άγιος Λουκάς ο Συμφεροπόλεως, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανακουφίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς, πάθαινε υπερκόπωση.
    https://el.wikipedia.org/wiki/Άγιος_Λουκάς_Συμφερουπόλεως

    3) Η Ορθοδοξία δεν αντιστρατεύεται την επιστήμη ή τους επιστήμονες, τιμά όμως ως Αγίους εκείνους που ζουν σύμφωνα με την διδασκαλία του Χριστού και τηρούν τις εντολές του.

    4) Αυτά που γράφεις, τα γράφεις, για να κατακρίνεις την Ορθοδοξία; Τι το μεμπτόν διαπράττει η Ορθοδοξία; Διευκρίνισέ το. Τι κακό έχει κάνει σε σένα;

    5) Ποιαν απάτη διαπράττει η Ορθοδοξία; Πότε σε απάτησε εσένα; Πότε την κατήγγειλες για απάτη στην δικαιοσύνη;

    6) Εσύ θα με εμποδίσεις να δίνω τον οβολό μου
    ε θ ε λ ο ν τ ι κ ά στην Εκκλησία; Ποιος είσαι εσύ που θα με εμποδίσεις;
    Σε υποχρέωσε εσένα κανείς να προσφέρεις χρήματα στην Εκκλησία;
    *************************************

  7. Ν α ε χ ε ι ς ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ και ο θεος θα σε ανταμειψει για ο, τι καλο κανεις αυτο να το θυμασαι οσο για τα αλλα που ειπες τα γνωριζω οπως τα γνωριζει – για τον καθενα – ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΩΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ Ε Κ Ε Ι Ν Ο Ν ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ….ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ…ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

  8. Το θαύμα για να το νιώσεις πρέπει να το ζήσεις ο ίδιος. Εσύ δεν πρόκειται να το βιώσεις ποτέ. Γι' αυτό καλά κάνεις και δεν το πιστεύεις. Δεν είσαι άλλωστε υποχρεωμένος να το πιστεύσεις.

  9. 12.15
    Αν διαβάσεις την Καινή Διαθήκη, θα μάθεις ότι ο Απόστολος Παύλος υπέφερε από μία ασθένεια, για την οποία δεν παραπονιόταν, γιατί πίστευε ότι αυτό ήταν το θέλημα του Θεού.
    Επομένως τι είναι αυτό που μας τσαμπουνάς ότι δήθεν ο Θεός ξεχωρίζει μόνο τους δικούς του ανθρώπους;

  10. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ..Θ Α….ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Σ'ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ -ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ- ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ…ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ
    ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  11. Αν οι προσκυνητές ήθελαν να ζητήσουν την βοήθεια της Παναγίας, θα
    μπορούσαν να την ζητήσουν και από το σπίτι τους. Τί παραπάνω τους προσέφερε ένα
    ξύλο ζωγραφισμένο με την υποτιθέμενη μορφή της Παναγίας, από το εικονισματάκι της που έχουν σπίτι τους;

    Είναι ή δεν
    είναι αυτό ειδωλολατρία; Αλλά και όταν ακούμε από τους θρησκευόμενους να
    λένε η "θαυματουργή εικόνα της Παναγίας" το λένε ξεκάθαρα:
    ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.

    Ποιά άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι έχουμε
    μια σύγχρονη ειδωλολατρία;

    Τώρα τί χρειάζεται η Παναγία το τάμα;
    Υπόσχεται ο πιστός ότι αν τον βοηθήσει, θα την….δωροδοκήσει;
    Έχει ανάγκη η Παναγία από υλική ανταμοιβή;
    Άλλη μία κερδοφόρα απάτη των ρασοφόρων

  12. ΚΥΡΙΕ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΙΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΩΝΑΖΗ ΤΟΝ ΕΦΡΕΜ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

  13. ορισμενους τους τρομαζει ακομη και η ομολογια της κοπελας που εζησε το θαυμα και λενε τα δικα τους για τους παπαδες φρεσκα κουλουρια κυριοι Χριστος υπαρχει μαρτυριες υπαρχουν οχι απο παπαδες αλλα προσωπικες τι ψαχνετε ;

  14. Εχω γράψει κι εγώ για θαύματα,αλλά τα Χριστιανικά είναι καλύτερα και με επισκίασαν..!

    ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

  15. Ποιος ειναι ο κυριος????
    Μασονος???? Καλα

  16. Ρε ενα ζορι που τραβανε μερικοι σχετικα με το τι και αν πιστευουν οι Ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι. Σε πιεσε κανενας εσενα με τα εντονα τονισμενα γραμματακια που αρια πυκνα βγαινεισ εδω μεσα και ανοιγεις την κανουλα του αντιχριστιανικου σου βοθρου να πιστεψεις η να αποδεχτεις αν ειναι η δεν ειναι η ζωνη αληθινη της Παναγιας η οχι? κανενασ δεν σε προετρεψε να πας και εσυ εκει η να πιστευεις η οτιδηποτε.Δεν ειδα κανενα απο εσας τους 2-3 να ασχοληθειτε ποτε με το χατζαρωμα μαχαιρωμα π.χ που κανουν οι ισλαμιστες οταν εχουν ραμαζανι κανεις σας δεν τολμαει να βγαλει λεξη για αυτους και ασχολεισθαι μονο με την Εκκλησια και τον χριστιανισμο εδω στην Ελλαδα? Δεν πιστευεις? ενταξει δικαιωμα σου δεν σε υποχρεωνει κανεις αλλα δεν εχεις δικαιωμα να χλευαζεις και να προσβαλλεις τους υπολοιπουσ που ειναι η πλειοψηφια στην χωρα μας.
    Τσακω λοιπον τον Χασαν σου παραμασχαλα παντε πλακωθειτε στα χασισια στις πιπες τι κανετε τελοσ παντων οταν θα ειστε μαζι και αφηστε ησυχους αυτους που πιστευουν και στο φιναλε φιναλε ειναι δικαιωμα τους. Αντε στο καλο με τον Μοχαμεντ και σαλαμ αλεκουμ τσουυσσσ…..

Comments are closed.