Φρίκη: Έσπασαν το σπίτι του μικρού Αμίρ – Ρατσιστική επίθεση κατά της οικογένειας

Το περιστατικό προκαλεί ανατριχίλα. Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο το σπίτι της οικογένειας του μικρού Αμίρ στη Δάφνη…

Ο μικρός μαθητής από το Αφγανιστάν κληρώθηκε σημαιοφόρος του 6ου σχολείου, αλλά κατέληξε να κρατά απλά την ταμπέλα του σχολείου στην παρέλαση.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από αυτή την “αλλαγή” έβαλαν φαίνεται στο στόχαστρο την οικογένειά του.Αμίρ

Κάποιοι ανεγκέφαλοι με άνανδρο τρόπο πέρασαν τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της οικογένειας του 11χρονου από το Αφγανιστάν και πέταξαν πέτρες προκαλώντας ζημιές.

Οι προθέσεις των δραστών είναι ολοφάνερες και έτσι ήδη την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας

Κάλεσαν έντρομοι την Άμεση Δράση

Η άνανδρη επίθεση έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα. Μέσα στον ύπνο τους ο Αμίρ και η οικογένειά του άκουσαν θορύβους.

Οι άνανδροι ρατσιστές πετούσαν πέτρες προς το σπίτι με μανία. Έντρομοι οι γονείς του 11χρονου κάλεσαν το 100 και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι δέχονται επίθεση.

Προφανώς οι ρατσιστές ακούγοντας τις σειρήνες έσπευσαν να εξαφανιστούν και έτσι οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Οι τραμπούκοι άφησαν πίσω τους ένα σπίτι ρημαγμένο με ζημιές σε πόρτες και παράθυρα.

loading...

4 thoughts on “Φρίκη: Έσπασαν το σπίτι του μικρού Αμίρ – Ρατσιστική επίθεση κατά της οικογένειας

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΧΙΔΙΕΣ.. ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟς ΛΟΥΤΣΟΣ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ…ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΙΥΝ ΣΤΙΣ ''ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'΄ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΤΧΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

  2. ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

  3. Προβοκάτσια αριστεριστών για να ρίξουνε λάσπη στην χρυσή αυγή, πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να καταλάβεις κάτι άλλο, θα βγούνε τώρα η γνωστή πουλημένη δημοσιοκάφροι και θα κατακεραυνόσουν τους χρυσαυγήτες. Τόσο πολύ φοβούνται την αλήθεια που εκφράζει η Χ.Α……

  4. Κατά τη γνώμη μου, αν ενέργεια αυτή είναι αληθής, αυτοί που την έκαναν ή είναι ηλίθιοι ή είναι προβοκάτορες.

Comments are closed.