Δούρου: Δεν πνίγηκε μόνον η Αττική, υπάρχει και η Πιερία…

Προσπάθεια να διώξει τα φώτα της δημοσιότητας από τη Μάνδρα – «Είναι άταφοι οι νεκροί μας, σταματήστε το γαϊτανάκι της απόδοσης ευθυνών» είπε η περιφερειάρχης

Με εκκλήσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης να στρέψουν το ενδιαφέρον τους εκτός από την Δυτική Αττική και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας που επλήγησαν από καταιγίδες έκλεισε την τηλεοπτική της παρέμβαση στην κρατική ΕΡΤ η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου!

Είναι άταφοι οι νεκροί μας σταματήστε το γαϊτανάκι της απόδοσης ευθυνών, προέχει να σπεύσουμε στην περιοχή είπε η Ρένα Δούρου και κλείνοντας την παρέμβαση της που έγινε για τις φονικές πλημμύρες πρόσθεσε: «Κάνω έκκληση στα ΜΜΕ και στα pay roll των επιχειρηματικών συμφερόντων… υπάρχουν και άλλες περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία όπως η Πιερία»!

Η Ρένα Δούρου δήλωσε επίσης ότι η ίδια δεν ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που θεωρεί νομοτέλεια τις φυσικές καταστροφές, υποστήριξε ότι η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελία αφορά τους πάντες, ακόμα και την Περιφέρεια και επανέλαβε ότι υπάρχουν μεγάλα γραφειοκρατικά εμπόδια για την υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων.
Ζητάμε μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την απλοποίηση των συγκεκριμένων διαδικασιών. Δεν μπορεί να έχουμε ΠΝΠ για τις περικοπές μισθών και  να μην έχουμε για τα συγκεκριμένα ζητήματα είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της στην ΕΡΤ.  

loading...

4 thoughts on “Δούρου: Δεν πνίγηκε μόνον η Αττική, υπάρχει και η Πιερία…

  1. Ε, ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΙΑ, ΠΑΛΙΟ- ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ !

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ?

    Η ΜΑΝΔΡΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΙΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ !

    ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ……

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Δεν πνιγήκαμε μόνον από τις ανοησίες σου δούρου, υπάρχουν και οι βλακείες σου.

  3. τι λεει αυτη η στραβοχυμενη;

  4. δεν πνιγηκε μονο η Πιερια αλλα πνιγηκε και η Νιγηρία

Comments are closed.