Ποιος έδωσε μέσα από τις φυλακές εντολή δολοφονίας πράκτορα της ΕΥΠ

Συμβόλαιο θανάτου για τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται η εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, αλλά και ενός κυκλώματος όπλων που προμήθευε με όπλα τρομοκράτες στην Ελλάδα.


Πρόκειται για έναν πρώην πράκτορα της ΕΥΠ που έχει οδηγήσει στην εξιχνίαση μεγάλων υποθέσεων και που πλέον κάποιοι μέσα από τις φυλακές έχουν ζητήσει τη δολοφονία του.

Ο άνθρωπος που αποκαλείται και «πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα» καθώς συνεργάζεται με την ΕΥΠ για χρόνια έχει ξεσκεπάσει τεράστια κυκλώματα.

Τώρα ο Πελοποννήσιος συνεργάτης των διωκτικών αρχών βρίσκεται στο στόχαστρο γνωστού «νονού» της νύχτας ο οποίος είναι πρώην ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης.

Φαίνεται μάλιστα ότι έχει παραγγείλει μέσα από τις φυλακές τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο συνεργάτης της ΕΥΠ είχε καταφέρει να διεισδύσει σε ένα μεγάλο κύκλωμα που δρούσε στην Πελοπόννησο και κατάφερε με τον τρόπο αυτό να οδηγήσει στην εξάρθρωσή του τις διωκτικές αρχές.

Αυτό τον έβαλε στο στόχαστρο των ανθρώπων αυτών. Όπως έμαθε από πηγές του μέσα από τις φυλακές έχει δοθεί εντολή σε πληρωμένα πιστόλια να τον βγάλουν από τη μέση.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο φαίνεται ότι η βοήθεια αυτή δεν του έχει δοθεί.

Ο πρώην πράκτορας έχει στραφεί στο παρελθόν κατά της ΕΥΠ ζητώντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ για την εξάρθρωση του κυκλώματος που πωλούσε όπλα σε Έλληνες τρομοκράτες.

https://www.paraskhnio.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]