ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ: Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ,

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ»!

Μόλις πριν λίγες μέρες ο επιστήθιος του Κωστάκη της Ραφήνας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για βουλευτιλίκι με τη Νουδούλα (κορόιδο είναι να μην τσεπώνει πάλι τα χιλιάρικα;).
Για τον λεγάμενο ο “Στόχος” έχει γράψει δεκάδες φορές, από την εποχή που έδενε και έλυνε στην κυβέρνηση του Κωστάκη, του ανιψιού του θείου. Φυσικά και ο Θοδωράκης ήταν κομμουνιστοτραφής και είχε περάσει την κατάλληλη «εκπαίδευση», απαραίτητο προσόν για να σταδιοδρομήσει στα μουμουέ και μετά να αναβαθμιστεί μέσω νουδού.

Όμως το «μικρόβιο» του κομμουνισμού δεν φεύγει από κανέναν τους και έτσι ο Ρουσόπουλος θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του «Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου» για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης των μπολσεβίκων! Το θέμα αποκάλυψε ο «Στόχος» που κυκλοφορεί και αναφέρει:
«Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ενώ η Σοβιετική Ένωση έχει ψοφήσει εδώ και 28 χρόνια, στην μπολσεβικοκρατούμενη Ελλάδα υπάρχει ακόμη ο περίφημος «Ελληνοσοβιετικός Σύνδεσμος» και διοργανώνει εκδηλώσεις!.. Θυμίζω ότι επί 72 ολόκληρα χρόνια (από το 1945 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα) ο «Ελληνοσοβιετικός Σύνδεσμος» είναι παράρτημα του ΚΚΕ, δηλαδή άλλη μια οργάνωση των κουκουέδων για να ξεγελάνε τον αφελή κοσμάκη. Πρώτος πρόεδρος του «Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου» ήταν ο κομμουνιστής Πρύτανις του Πολυτεχνείου Νίκος Κιτσίκης (μπαμπάς του εθνικομπολσεβίκου καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη), πρώτος αντιπρόεδρός του ο Νίκος Καζαντζάκης και ιδρυτικό του μέλος ο Άγγελος Σικελιανός!..

Θέλετε, τώρα, να μάθετε ποια είναι η νέα εκδήλωση που διοργανώνει αυτό το κομμουνιστικό απολίθωμα που ονομάζεται «Ελληνοσοβιετικός Σύνδεσμος»; Στις 9 και 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα διήμερο Συνέδριο για την Οχτωβριανή Επανάσταση των Μπολσεβίκων και πώς άλλαξε προς το καλύτερο τον κόσμο!.. Μεταξύ των ομιλητών του Συνεδρίου περιλαμβάνεται και ο πρώην υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Ρουσόπουλος, που θα μιλήσει με θέμα «Η Οκτωβριανή Επανάσταση στα διεθνή Μέσα Επικοινωνίας». Υπόψιν ότι ο εκ του ΚΚΕ εσωτερικού προερχόμενος Θόδωρος Ρουσσόπουλος, μέχρι το 2009 (δηλαδή μέχρι τα 46 του!..) που έφυγε από την Πολιτική, ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ πανεπιστημιακό δίπλωμα. Φοιτούσε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (δι’ αλληλογραφίας) και ακούστε μέσα σε λίγα χρόνια τι κατάφερε ο μπαγάσας: Έγινε διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου, όπως τον αναφέρει το πρόγραμμα του «Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου»!.. Είδατε τι θαύματα πετυχαίνεις, αν είσαι το αγαπημένο παιδί των Βαρδινογιάννηδων; Άνευ πανεπιστημιακού πτυχίου μέχρι τα 46 σου, γίνεσαι καθηγητής στα 50φεύγα σου και προσκαλείσαι από το ΚΚΕ να μιλήσεις ως ειδήμων για την Μπολσεβικική Επανάσταση. Συγχρόνως, «το παίζεις Δεξιός» και ετοιμάζεσαι να ξαναμπείς στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας!»
Μην ξεχάσουν εκεί στα γραφεία της νουδού και δεν περιλάβουν τον Θόδωρο στα ψηφοδέλτια, για να τους κάνει και… κομμουνιστική κατήχηση! Εάν φυσικά υπήρχε κανένας να μιλήσει σε συνέδριο π.χ. για την Μάχη του Μακρυγιάννη, θα έτρεχαν αμέσως να τον διαγράψουν σαν… ακραίο!

http://www.stoxos.gr/2017/11/100.html

loading...

1 thought on “ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ: Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ,

  1. Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Comments are closed.