ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: «Ήμουν παντρεμένος με γυναίκα αλλά χώρισα όταν άρχισα να κουνάω…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, λέγοντας πως υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα για 9 χρόνια και πως χώρισαν όταν άρχισε να κουνάει το χέρι λίγο περίεργα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Μαντάμ Σουσού», ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Κάποτε είπαν ότι ήμουν με έναν άντρα αλλά όχι! Ήταν μια γυναίκα που ήταν αντράκι. Η πιο σπουδαία πρόταση γάμου που μου έχει γίνει είναι… η πρόταση από γυναίκα. Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο, ζήσαμε στην Ιταλία. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ζήσαμε μαζί 9 χρόνια στην Ιταλία και μετά εγώ άρχισα να κουνάω το χέρι λίγο περίεργα… Και μου λέει ‘Με διώχνεις;’ και της έλεγα ‘ναι’. Σηκώνει κι αυτή το χέρι και μου κάνει έτσι ‘goodbye’. Από τα 30 μου και μετά τις γυναίκες τις βλέπω μόνο στο κομμωτήριο».

Φυσικά, όμως, ο Λάκης Γαβαλάς δεν μπορούσε να μην σχολιάσει και την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση. Όπως είπε: «Είδα ότι και καλά τη βουτιά που έκανε και καλά ως ‘Δεν με ενδιαφέρει που είμαι χοντρός και το πουλάω γιατί ο Λάτσιος μου είπε ότι είναι ok να πουλάω και αυτό’, ότι σηκώθηκε, είχε μια άνωση η γύρω περιοχή που βράχηκαν 3 στρέμματα γύρω γύρω».

loading...

1 thought on “ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: «Ήμουν παντρεμένος με γυναίκα αλλά χώρισα όταν άρχισα να κουνάω…» (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΟΥ ΑΕ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,ΠΕΡΙΣΟΥΦΡΙΔΙΑ,ΣΦΙΚΤΗΡΕΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΣΦΗΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ,ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΟΠΗΣ,ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ,ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.

Comments are closed.