Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Τσιάρτας

«Η σημαία μας δεν είναι χαρτομάντηλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος για το θέμα των σημαιοφόρων στις παρελάσεις

Αφού καταράστηκε τους βουλευτές που ψήφισαν τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου. Αφού ενέπλεξε ανεύθυνα σε μια συζήτηση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους… παιδόφιλους. Αφού ζήτησε σημαία μόνο για τους Ελληνες στις σχολικές παρελάσεις -λίγο αφότου κάποιοι είχαν σπάσει το σπίτι του Αφγανού Αμίρ. Και αφού οι θέσεις του υιοθετήθηκαν από τη Χρυσή Αυγή, ο Βασίλης Τσιάρτας έγινε επισήμως δεκτός το μεσημέρι της Πέμπτης από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο…

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πήγε στις 12 το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή για να πάρει όπως είπε την ευχή του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας, σεβόμενος όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, τις προσπάθειές του για… «μη αλλοίωση της πατρίδας».

Οπως ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1, ο Βασίλης Τσιάρτας διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να πολιτευτεί.

Ωστόσο είναι εμφανές ότι διεκδικεί έναν ρόλο στη δημόσια σφαίρα, διατυπώνοντας, μέσω facebook αρχικά αλλά πλέον με θεσμικές συναντήσεις όπως αυτή με τον Αρχιεπίσκοπο, θέσεις από ακραίες έως… απλά εθνικιστικές. «Η σημαία μας δεν είναι χαρτομάντηλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσιάρτας για το θέμα των σημαιοφόρων στις παρελάσεις.

Επίσης για το θέμα της ταυτότητας φύλου σχολίασε πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα «προβληματικά παιδιά», όπως τα χαρακτήρισε, και τη «διαμόρφωση της… νέας τάξης πραγμάτων».

Ο Τσιάρτας έγινε με ευκολία δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο, κάτι που ως γνωστόν δεν ισχύει για έναν οποιοδήποτε πολίτη. Ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τις «τέχνες του ποδοσφαίρου» και είπε ότι θα γίνει μεσοπρόθεσμα μια ακαδημία ποδοσφαίρου με υπεύθυνο τον Βασίλη Τσιάρτα.

loading...

1 thought on “Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Τσιάρτας

  1. Πες τα μπιλαρε να αγιάσει το στόμα σου αντε γιατί κατάντησαν την Ελλάδα μπουρδελο

Comments are closed.