ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;;; – Εφοδος του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Μπήκαν ανενόχλητοι μέσα στο χώρο του υπουργείου, περνώντας από την κεντρική είσοδο

Εφοδο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 20 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι
έφτασαν μέσα στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και την κεντρική είσοδο που οδηγεί στο γραφείου του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά, και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Αποστολάκη.

Οι νεαροί βγήκαν από το μετρό στη λεωφόρο Μεσογείων, προσέγγισαν το υπουργείο, μπήκαν από την κεντρική είσοδο ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασφάλεια στο σημείο, πέταξαν φυλλάδια στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου και έφυγαν – χωρίς όχληση – όπως ακριβώς μπήκαν!

Απορία προκαλεί πώς οι νεαροί κατάφεραν να φτάσουν με τέτοια ευκολία μέχρι εκείνο το σημείο, σε ένα υπουργείο που θεωρείται από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση του Ρουβίκωνα στο Indymedia αναφέρουν ότι επέλεξαν την ημέρα του Πολυτεχνείου, «μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος» επειδή «ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)».

Και συνεχίζουν: «Δεν ειναι μόνο η τακτική εισφορά δισεκατομμυρίων στην πολεμική βιομηχανία των ΗΠΑ που την είδαμε να ξεκινάει με το καλημέρα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ (500 εκατομύρια για εκσυγχρονισμό αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας) και συνεχίζει σήμερα με την αναβάθμιση των F16 με 1,5 δις. Αυτή από μόνη της θα μπορούσε να θεωρηθεί ως φορολογία μιας περιφέρειας προς το αυτοκρατορικό κέντρο. Είναι άλλα σημαντικότερα. Είναι η επέκταση στης βάσης της Σούδας που πλέον θα γίνει το βασικό σημείο απογείωση επανδρωμένων και μη μαχητικών για τα στρατιωτικά πλήγματα των ΗΠΑ σε όλη την περιοχή. Η βάση από όπου θα ξεκινούν τα drones για στοχευμένες δολοφονίες όποιου οι ΗΠΑ χαρακτηρίσουν ως τρομοκράτη. Είναι η καθιέρωση πλεόν κοινών στρατιωτικών ασκήσεων Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και η γραφειοκρατική δόμηση του στρατιωτικού τους συντονισμού. Είναι η προοπτική του αγωγού Eastmed, που παρακάμπτει την ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από την Ρωσία και βάζει στον άξονα και την Ιταλία. Είναι τα ξαφνικά νταραβέρια για πυρομαχικά στη Σ.Αραβία που γενοκτονεί ανενόχλητη στην Υεμένη. Είναι οι προετοιμασίες για αποθήκευση πυρηνικών όπλων στον Αραξο. Είναι η αναζωπύρωση του Κυπριακού. Είναι η κρίση και ο αναβρασμός στα Βαλκάνια όπου και εκεί αντανακλάται ο ίδιος ανταγωνισμός με αυτόν στην Μ.Ανατολή».

loading...

5 thoughts on “ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;;; – Εφοδος του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ…ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

  2. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΑ-ΓΕΝ) ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ;;;;;; ΑΝ ΟΧΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.

  3. Ένα μάτσο γαλονάδες και εξαντλούν όλοι την μαγκιά τους και την εξουσία τους στα καημένα τα φανταράκια, άχρηστη δεμένη πίσω από το σάπιο άρμα τον πολιτικών, ξεφτιλισμένη, να πηγαίνουν στης παρελάσεις και να βγαίνουν σαν γλάστρες φωτογραφίες πίσω από τους πολιτικούς…..

  4. Αυτοι λοιπον, οπως λενε οι παραπανω, θα περασουν απο στρατοδικειο τον αρχιλοχια Ε.Φωτη γιατι απνηθηκε να γινει σφουγγαριστρα σε hot spot. 30 Νοεμβριου, 2017.

  5. ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΡΑΤΟΣ" ΦΙΛΕ 3.12, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΕΥΡΩΠΗ, ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ" ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΙ' ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α, ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.
    ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.