Βίκυ Σταμάτη: Παίρνω διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Η «γαλατική» ευγένεια της Βίκυς προς τους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή της από την κατοικία της για την Ασφάλεια – «Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου» – «Σπαράζω αλλά έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό μας παιδί»

Την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλοανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από το Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλιστικών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή.

Στην ανακοίνωση του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού η κυρία Σταμάτη επικαλείται για την απόφασή της το παιδί της.

Κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

Τονίζει ότι καταδικάστηκε άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη «μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζόπουλου”».

«Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε» καταλήγει η Βίκυ Σταμάτη.

Όλη η ανακοίνωση του δικηγόρου της κυρίας Σταμάτη έχει ως εξής:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε».

Η ποινή εκτελέστηκε. Το ανωτέρω δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. Βίκυ Σταμάτη να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εδόθη εντολή από την κ. Βίκυ Σταμάτη για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.

Η «γαλατική» ευγένεια της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους

Στο Εφετείο οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη. Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, η κυρία Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ανυπομονώντας για μια δήλωσή της.

Πώς αντέδρασε όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ να την απαθανατίζουν; Δεν φώναξε αλλά προέβη σε μια επίδειξη υψηλής «γαλατικής» ευγένειας, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Η Βίκυ Σταμάτη στέλνει… την αγάπη της στους δημοσιογράφους

Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης άντρες της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι.

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ανέβηκε γυναίκα αστυνομικός με πολιτικά, προκειμένου να συνοδεύσει την κυρία Σταμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς αν δεν απομακρύνονταν πρώτα οι δημοσιογράφοι που την περίμεναν κάτω από την πολυκατοικία της.

Οταν οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, η ίδια, συνοδεία των αστυνομικών κατέβηκε από το διαμέρισμα της και αφού έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους μπήκε στο όχημα που την περίμενε. Μια χειρονομία που σίγουρα, δεν αρμόζει στην εικόνα και το προφίλ της κυρίας Σταμάτη, μέχρι σήμερα…

Δείτε το βίντεο που δείχνει την Βίκυ Σταμάτη να μπαίνει στο ταξί, συνοδεία αστυνομικών, αφού έχει κάνει την άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους

Η άφιξη στο Εφετείο και η «παγωμένη» συνάντηση με τον Τσοχατζόπουλο

Στο δικαστήριο – Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων – εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη η οποία έφτασε εκεί με ταξί.

Η κ. Σταμάτη, που λίγες ώρες νωρίτερα ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έφτασε στο δικαστήριο με αθλητική εμφάνιση και φορώντας μπουφάν με κουκούλα. Μπήκε στο δικαστήριο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διακοπή και κάθισε λίγο πίσω από τον Άκη Τσοχαντζόπουλο.

Εκείνος μετά από λίγο γύρισε και την κοίταξε και σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει. Εκείνη κάθονταν σιωπηλή χωρίς να του δώσει καμία απάντηση. Μάλιστα την ώρα που της μιλούσε όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά έστρεψε και το πρόσωπό της στο πλάι για να μην τον κοιτάζει. Στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Βίκυ Σταμάτη με βάση την απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αύριο το πρωί και απόψε το βράδυ αναμένεται να μείνει στο μεταγωγών.

Δείτε βίντεο:
Βίκυ Σταμάτη: Παίρνω διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

loading...

4 thoughts on “Βίκυ Σταμάτη: Παίρνω διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

  1. ολα καλα τα λες ,για το χρημα κουβεντα.

  2. ΑΝΤΕ ΦΤΥΣΟΥ ΜΩΡΗ ΜΠΟΤΟΞΑΡΙΣΜΕΝΗ ΒΛΑΧΑΡΑ!

  3. Όλοι όσοι συμμετείχαν σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή, οι δε τελευταίοι (Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου και λοιποί) για εσχάτη προδοσία.
    Ο τσοχατζοπουλος δεν ήταν ο μόνος που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, εκατοντάδες τα σκάνδαλα όπως και εκατοντάδες τα δις που φύγανε από τη χώρα.

  4. ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΣΚΩΤΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΒΛΑΧΑΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ

Comments are closed.