Ξενερωμένη φαίνεται η Κωνστανίνα Σπυροπούλου μετά την πρώτη της μέρα ως καθηγήτρια σε Λύκειο

Όλοι μας έχουμε κάποιο γνωστό που αποφασίζει μετά από χρόνια να ασχοληθεί επιτέλους με το πρότζεκτ “σχολή” και αποφασίζει μετά από καιρό να κάνει όλες τις
απαραίτητες ενέργειες για να πάρει πτυχίο στη φάση που η διαφορά ηλικίας με τους συμφοιτητές του αγγίζει πλέον μια δεκαετία. Κάπως έτσι διαδραματίζεται και η κωμική τραγωδία «η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά με ΣΥΡΙΖΑ», δηλαδή το γεγονός ότι η πάλαι πότε σύντροφος καναλάρχη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διδάσκει σε ένα λύκειο στην Αργυρούπολη προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Συγκεκριμένα, η Κυρία Σπυροπούλου είχε περάσει τα μαθήματά της ήδη από πέρυσι, όμως τώρα ξεκίνησε την πρακτική της ως καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της από την Φιλοσοφική Σχολή. Με τρομερή έκπληξη παρατηρούμε από το instagram της ότι το πρότζεκτ καθηγήτρια δεν της πηγαίνει και πολύ καλά:«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…»

Μπορεί να μη μας λέει τι ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο, αλλά όπως και να χει βλέπουμε τα αποτελέσματα της. Και τα πράγματα φαίνονται δύσκολα.

Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε αυτό το ταξίδι προς τη γνώση, τη διδασκαλία και τελικά το πτυχίο, μέσα από τα stories της Καθηγήτριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

http://luben.tv/stream/133030
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]