Μαρία Κορινθίου: Αντιδράσεις για το τοπλες αισθησιακό κοστούμι της – Στο πλευρό της η Μάρθα Καραγιάννη (φωτό, βίντεο)

Την δική της απάντηση για τα σχόλια που έχουν γίνει της τελευταίες μέρες για την Μαρία Κορινθίου και την εμφάνισή της στο θεατρικό «Γοργόνε και μάγκες» έδωσε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Η μοναδική ηθοποιός πήρε το πλευρό της Μαρίας Κορινθίου, η οποία δέχτηκε έντονη κρητική για την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο φινάλε της παράστασης.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε έντονη κριτική για την τόπλες εμφάνισή της, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.

Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία … »

Το συγκεκριμένο post μάλιστα το αναδημοσίευσε και η ίδια η Μαρία Κορινθίου στα Instagram stories της.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Κρατερού Κατσούλη:

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της ηθοποιού στα σχόλια:

loading...