Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΩΣΙΚΟ «ΔΡΕΠΑΝΙ»

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ



Η δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση που κάθεται στα τέσσερα όταν έρχονται τα λογιστάκια- οικονομικοί δολοφόνοι (τρόικα), θέλησε να το παίξει άγρια και σκληρή στην…

Ρωσία!!!

Σαν σκυλάκι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Ρωσική πρωτεύουσα, άρχιζε να γαυγίζει και ζήτησε από την Μόσχα να αντικατασταθούν οι τέσσερις αξιωματούχοι με καταγωγή από την Κριμαία από άλλους Ρώσους!
Το θρασύτατο αυτό αίτημα η  ψευτοαριστερή κυβέρνηση το στήριξε στην απόλυτα υποτελή Νατοϊκή πολιτική της, καθώς Ε.Ε και ΝΑΤΟ ( άρα και η Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους) δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!!!
Στην Μόσχα όταν σταμάτησαν τα απίστευτα… γέλια που τους προκάλεσε το ελληνικό αίτημα και κατάλαβαν ότι δεν είναι ανέκδοτο ούτε κάποια μ@λ@κία για να παιρνάει η ώρα, απάντησαν  σοβαρά και  απλά ότι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους!
Η απάντηση της Μόσχας ήταν ξεκάθαρη: «Για εμάς η Κριμαία είναι ό,τι και η Μόσχα. Αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.»
Η ρωσική πλευρά επέμεινε ότι ως οικοδεσπότης δεν μπορεί να δέχεται συστάσεις των φιλοξενουμένων για το ποιοι θα παρευρίσκονται ή όχι στην δική της αντιπροσωπεία!





loading...