Άρση ποινών για απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας

Νικόλαος Νικολιάς

Άρση ποινών νόθευσης διαβατηρίων και κλοπών σε αλλοδαπούς ώστε να
αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση … σε συνδυασμό με
διορισμούς …

ΦΕΚ Γ 883 / 08.09.2017
§ 4.1 Φυλάκιση 8 μηνών … νόθευση διαβατηρίου … αίρεται … να μην
αποτελεί κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με

πολιτογράφηση
§ 4.3 Φυλάκιση 2 ετών … κλοπή κατά συναυτουργία … να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με
πολιτογράφηση καθώς και ειδική άδεια οδήγησης Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ).
§ 4.4 Φυλάκιση 8 μηνών … κλοπή … να μην αποτελούν κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής
ιθαγένειας και για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος

Στο ίδιο ΦΕΚ συμπεριλαμβάνονται παρόμοιες άρσεις για προσλήψεις σε ΟΤΑ και Δημόσιο
Σχετικά:
Παρόμοιες πρακτικές (όχι τόσο για απόκτηση ιθαγένειας, αλλά για διορισμούς) ακολουθούνται ήδη από το 2012
(Καθημερινή), με τους δικαστικούς να επισημαίνουν:
δεκάδες σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Χαρίτων τελευταία διετία
καταχρηστική εφαρμογή ακόμα και του εξαιρετικού μέτρου της απονομής χάριτος
προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα
κονιορτοποιούν το σύστημα επιβολής ποινών
ξεπερνούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της απονομής χάριτος
εξυπηρετούν, πρωτίστως, λογικές τακτοποίησης ημετέρων ή ρουσφετολογικών προσλήψεων
οι αποφάσεις δεν ανακόπηκαν μετά το 2010, όπου η δημοσιονομική συγκυρία δεν επέτρεπε
ρουσφετολογικές προσεγγίσεις και διορισμούς σε δημόσιες επιχειρήσεις και ΟΤΑ

Πηγή:
ΦΕΚ Γ 883 / 08.09.2017 (x 3 άτομα)
Παρόμοια:
ΦΕΚ Γ 264 / 20.03.2017 (x 1 άτομο)
ΦΕΚ Γ 173 / 24.02.2017 (x 1 άτομο)

loading...

9 thoughts on “Άρση ποινών για απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας

  1. Οταν όλα είναι παράνομα, η μόνη απατηλή διέξοδος είναι σπασμωδικά να κάνουν περισσότερες παρανομίες νομιμοποίωντας το έγκλημα σε έναν φαύλο κύκλο χωρίς να μπορεί να διακριθεί εαν προσπαθούν οι ίδιοι να αυτοδιαλύσουν το καθεστώς για να μπούν φυλακή οικειοθελώς μόνοι τους, ή προκαλούν την κοινωνία να τους στείλει με κλωτσιές. Κάπως έτσι είναι φορτωμένος σχεδόν όλος ο κρατικός μηχανισμός και οι εξουσίες, οικονομικοί δικαστικοί πολιτικοί αυτοδιοίκηση με εγκλήματα παραβάσεων καθηκόντων, κατάχρηση εξουσίας, εσχάτη προδοσία και προχωρημένα στάδια γενοκτονίας.
    Εαν δεν τους μαζέψει ο Στρατός θα καταστρέψουν τελείως τη χώρα.

  2. εγω παντος ξερω πως αν δεν αποκτησεις ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ οτι σκατα ιθαγενεια και αν σου δωσουν…παλι μαυρος μενεις !

  3. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ζητηστε απο τωρα και εσεις ιθαγενεια στο τζιμπουτι γιατι αν μεινετε εδω θα σας βουτηξει ο λαος και θα σας κανει ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΒΔΙ

  4. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική. Όλα κάπου σχεδιάζονται.
    Μη μου πείτε ότι τυχαία έπεσε η βόμβα στη Χιροσίμα.

  5. ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ"?
    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΗΝ "ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ "ΥΠΑΚΟΥΟΣ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΙΣΟΥΜΕ, Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΤΟΛΗ" ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Υ Σ ΕΠΙ ΜΙΣΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ Α Π Λ Α, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ "ΜΕΡΙΔΙΟ", ΠΕΣΤΕ ΤΟ "ΜΕΤΟΧΗ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ "ΦΕΥΓΟΥΝ", ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΝ 5ο, ΑΡΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΣΟΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΘΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ", ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. Κι'εσυ γυφτοπιθηκε ψωριαρη φερτοπαπουτσο ειναι το σοι σου μογγολογυφτα!πουλημενο τομαρι+γυφτος=προδοτης

  7. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΕΡΜΑΧΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΚΑΤΑΤΕΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ. (ΠΟΙΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ)
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ;
    ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ;
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ;
    ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΖΩΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
    ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΩΒΡΑΚΟ;

  8. ΕΥΤΑΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ. ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΚΙ'ΑΥΤΕΣ ''ΚΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ'' ΒΡΕ ΤΣΑΜΟΥΡΙ ΑΣΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΝ. ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟ ΓΥΦΤΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΙΑΝΜΑΡ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΘΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΗ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΙΣΑ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΧΤΙΚΙΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ? ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΒΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ 8Α ΠΑΘΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΕΙΔΟΦΥΛΩΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ….

  9. Ειναι υπαρκτα τα 600 δις??????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    δεν εχουμε πρωταπριλια εδω ρε παλιοσκοπιανο ξεκωλο!αφου ειναι υπαρκτα ξεκινα και ρευστοποιησε τα ομομογα να μας δωσεις προκαταβολη απο τα 20.000 αρχιδια που εταζες στα γιδια!!!!παλιοπατσαβουρα απο τα σκοπια.τα κακιυργηματα δεν τα βλεπεις ε? οτι οι πρωην υπαρχηγοι ειναι εξω με περιοριστικους ορους δεν το βλεπεις βρωμιαρα? Μονο να ξεχρεωνεις ηλιθιους με τα 150αρια βλεπεις γυφτοσκοπιανη???
    Τα ισοβια που ερχονται ομως τα ειδες και κρυφτηκες στα λαγουμια ε?????
    Οσο και να ποσταρεις ρε παλιοσκοπιανο μπαζο τη φυλακη δεν την γλυτωνεις ουτε εσυ ουτε ο αναπηρος γυφτος

Comments are closed.