ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΓΚΟΓΚΟΛΕΖΟΣ !!Προκλητικός Ράμα: Κακομάθαμε τους Έλληνες – Έθεσε ξανά θέμα «τσάμηδων»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα προκαλεί. Ούτε η πρώτη φορά που εμμέσως θέτει ζήτημα “τσάμηδων”.

«Κακομάθαμε τους Έλληνες». Με αυτή τη φράση «απάντησε» ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα στην προσπάθεια της Αθήνας να επιλύσει τα προβλήματα στις διμερείς σχέσεις.

Την εκστόμισε σε ομιλία του σε συνάντηση των Αλβανών διπλωμάτων και εκπροσώπων της Αλβανικής Διασποράς. «Έχει κακομάθει την Ελλάδα και πλέον δεν θα σιωπήσει στα ιστορικά ζητήματα μεταξύ των δυο χωρών», είπε ο Έντι Ράμα.

«Η Ελλάδα μας εξαπατά»

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας χαρακτήρισε τις σχέσεις με την Ελλάδα στρατηγικής σημασίας. Υποστήριξε ότι η χώρα του δεν θα φύγει από τις συνομιλίες αν δεν βρεθούν λύσεις στα διμερή ζητήματα.

Αλλά δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα πως οι συζητήσεις για τα θέματα που παραμένουν «ανοιχτά» γίνονται ανάλογα με τις πολιτικές διαθέσεις της Αθήνας!

«Εδώ και πολύ καιρό, η Ελλάδα εξαπατά τους Αλβανούς συνομιλητές της και κάνουν σαν να μην καταλαβαίνουν το παιχνίδι τους», υποστήριξε ο Ράμα!

Στρατηγικός εταίρος αλλά…

«Οι στρατηγικές μας και οι σχέσεις μας με την Ελλάδα έχουν μεγάλη σημασία, όχι άσκοπα υπήρξε και παραμένει μια σταθερή γραμμή της εξωτερικής μας πολιτικής, η στρατηγική συνεργασία με την Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Αλλά έσπευσε να προσθέτει πως οι δυο χώρες πρέπει να ξεπεράσουν «κάποια εναπομείναντα ζητήματα».

Είπε επίσης ότι έχει κάνει σαφές στην Ελλάδα ότι τα ζητήματα που είναι ανοιχτά, δεν έχει την πρόθεση να τα ξεπεράσει, να αφήσει εκκρεμότητες που θα ξαναεμφανισθούν. Και πρόσθεσε ότι ζητά την επίλυσή τους βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας.

loading...

2 thoughts on “ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΓΚΟΓΚΟΛΕΖΟΣ !!Προκλητικός Ράμα: Κακομάθαμε τους Έλληνες – Έθεσε ξανά θέμα «τσάμηδων»

  1. Άμεση απέλαση όλων των Αλβανών τώρα και σφράγισμα των συνόρων.

  2. εμεις σας κακομαθαμε στην πολυτελεια βρωμερε κατσαπλια ,φαγατε χορτασατε και μας απειλειται εσεις που ηρθατε πεινασμενοι και ρακενδυτοι στη χωρα μου εσεις που χεζατε στην αμμο σαν τις γατες ,τωρα μας ''παραδιδεται ''και ''πολιτισμο ''τρομαρα σας .αι στα τσακιδια παρασιτα του πλανητη .ρουλα .

Comments are closed.