Άννα Βίσση: Η απάντησή της σε όσους επέκριναν το νέο της τραγούδι- «Είναι κάτι μ@λ@κες»

Η τραγουδίστρια πήρε θέση για όλα τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν για το καινούργιο της τραγούδι, με τίτλο «Αφού»

Η Άννα Βίσση πήρε θέση για όλα τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το καινούργιο της τραγούδι, με τίτλο «Αφού» και την αναφορά στους gay, από την πίστα του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται.

Το τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, αναφέρει:

«Αφού σ’ αγαπάω. Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκείνο που νιώθει.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου η σχέση ήταν αγόρι
Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.
Φτάνει να θέλει
όσο εσένα εγώ, όσο εμένα εσύ»

Δείτε παρακάτω όσα είπε η τραγουδίστρια επί σκηνής:

«Η πλάκα είναι παιδιά, τραγουδάω τόσα χρόνια και όταν βγάζω καινούργιο τραγούδι, εγώ το έχω λατρέψει, έχω συγκινηθεί. Βγαίνουν κάτι μ@λ@κες, όχι επειδή αντιδρούν και δεν το γουστάρουν δικαίωμα του καθενός είναι να γουστάρει. Ένα τραγούδι ακόμα είναι. Σε άλλον θα αρέσει πιο πολύ σε άλλον λιγότερο. Αυτά που λέει πάντως -δεν ξέρω- είναι μες στην κοσμοθεωρία μου. Είναι αυτά που με κάνουν έμενα να νιώθω ότι είμαι άνθρωπος πάνω απ’ όλα. Δεν έχω ταμπού, ούτε ανώμαλη είμαι με τον τρόπο που το λένε κάποιοι έτσι άσχημα. Έχω κάποιες ευαισθησίες ως καλλιτέχνης και δεν με ενδιαφέρει το σουξέ. Έχω τόσα σουξέ να πω. Άλλο ένα σουξέ; Έχετε εκεί πληθώρα να διαλέξετε, να πάτε και αλλού. Αυτά που γράφουν κάποιοι ότι τους ενοχλούν, έμενα με συγκινούν και λέω τόσο μακριά είμαστε κάποιοι άνθρωποι; Ναι, είμαστε διαφορετικοί! Το σέβομαι αυτό αλλά θέλω κ εγώ να σέβομαι τον εαυτό μου και να λέω πράγματα που αγαπώ και γουστάρω και τα πιστεύω», ανέφερε, με το κοινό να την χειροκροτεί θερμά.

Δείτε το βίντεο:

loading...

4 thoughts on “Άννα Βίσση: Η απάντησή της σε όσους επέκριναν το νέο της τραγούδι- «Είναι κάτι μ@λ@κες»

  1. ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ! ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ! ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!

  2. βγαλε τα μπουκαλια που σου εβαλε ο Καρβελας στον κωλο μωρη σατανιστρια ανωμαλη

  3. ΚΑΤΑΚΟΠΟΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΣΕΡΝΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΚΑΚΙ…ΤΣΑΠΕΕΕΛΕΕΕΣΣΣ ΚΑΘΩΣ ΒΑΔΙΖΕ ΑΡΓΑ …ΤΣΑΠΕΕΕΛΕΕΕΣΣ….ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΔΟΜΟΡΦΗ ΟΨΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΛΕΓΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΒΛΑΣΤΗΜΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΡΧΕΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΕΝΩ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΝΑΠΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΩΔΕΙΟΝ ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΧΧΧ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ …ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΨΩΛΟ ΕΝΩ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΗΣ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑ ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ 150ρι ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΙΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ….ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΣΚΟΠΟ…

    ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΓΥΦΤΟ.

  4. Μπαίνω σε φαρμακείο πριν λίγο και ζητάω 20 προφυλακτικά.
    Ακούω 3 κορίτσια πίσω μου να ξεκαρδίζονται στα γέλια.
    Λέω στον υπάλληλο «καν' τα 23!». Το βούλωσαν αμέσως.!!!

Comments are closed.