ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ

Σαν σήμερα την 3/11/1993 εξελέγη ως αρχηγός της ΝΔ ο ίσως διαχρονικά καλύτερος ΕΛΛΗΝ αρχηγός της ΝΔ, Μιλτιάδης Έβερτ.
Γι αυτό υπήρξε άγριος στόχος των από τότε νεοταξικών ώστε να μην επιβληθεί του Σημίτη στις εκλογές της 22/9/1996

Αμέσως μετά το 1997 έχασε την αρχηγία της ΝΔ από τους νεοταξικούς «νονούς» που επέλεξαν τον Κώστα Καραμανλή. Που και εξ αιτίας του οδηγήθηκε η Ελλάδα στη σημερινή καταστροφή. Και η ΝΔ στη σημερινή κατοχική της εικόνα.
·       Τον γνωστό Κώστα Καραμανλή, για τη διαταγή του σε όλους τους Ευρωβουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν στο ευρωκοινοβούλιο υπέρ του σχεδίου Ανάν.
·       Τον γνωστό για την νεοταξική του προσφώνηση του μέσω της προέδρου της Βουλής Μπενάκη στον Παπούλια.
·       Τον γνωστό για την πρόωρη παραίτηση του για να εφαρμόσει ο Τζέφρευ Παπανδρέου τα σχέδια υποδούλωσης της Ελλάδας.
·       Τον γνωστό που ψήφιζε ως πειθήνιο όργανο της νέας τάξης όλα τα μνημόνια και ιδιαίτερα αυτό της υποδούλωσης της Ελλάδας,
Είχα την τύχη να επικοινωνήσω μερικές φορές με τον αείμνηστο Μιλτιάδη Έβερτ, λόγω της γνωριμίας μου με ένα εκ των ιδιαιτέρων του. Τον συναδέλφου και φίλο Ευστάθιο Παπαδόπουλο.

Ιδιαίτερα την εποχή του σχεδίου Ανάν, ο Μιλτιάδης Έβερτ ήταν από τους λίγους που τήρησαν Εθνική στάση
Το κατωτέρω δείχνει τη διαφορά του Έβερτ από τους μετέπειτα.

Ο κ. Χάρης Τομπούλογλου
http://www.zougla.gr/apopseis/article/o-k-xaris-tompouloglou

Αρχές της δεκαετίας του 1990 έλαμψε το άστρο του πολιτικού Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος είχε βάλει πλώρη για μία θέση με τη Νέα Δημοκρατία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Εκείνη την εποχή κι ενώ τα τεράστια πανό με το όνομά του κοσμούσαν τους μεγαλύτερους δρόμους την πόλης, με επισκέφθηκε ο πατέρας ενός παιδιού για να μου περιγράψει τα κατορθώματα του νέου και φέρελπι πολιτικού. Το βίντεο που μου παρέδωσε ήταν συγκλονιστικό. Είχε γυριστεί σε ένα διαμέρισμα, όπου ο Χάρης Τομπούλογλου με μία ομάδα τεσσάρων νεαρών, πέραν όλων όσων ελάμβαναν χώρα περιέγραφε και τις… ιδιαιτερότητες συγκεκριμένων σημαντικών πολιτικών ανδρών της χώρας.

Έπεσαν επάνω μου οι πάντες όταν κατάλαβαν ότι επρόκειτο να το δημοσιοποιήσω και αφού κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις, ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ, με προέτρεψε δημόσια αντί να το παρουσιάσω στην εκπομπή μου να το παραδώσω στην δικαιοσύνη, όπως κι έγινε.

Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη για τα ειωθότα εκείνης της εποχής. Το βίντεο εξαφανίστηκε, ο κ. Τομπούλογλου επανήλθε στο προσκήνιο και ο Κώστας Καραμανλής βγήκε να τον στηρίξει με δημόσια δήλωση, επικαλούμενος τον απαιτούμενο σεβασμό στην ιδιωτική ζωή… των αθώων πολιτών.

Σήμερα ο κύριος αυτός συνελήφθη για μίζα 25.000 ευρώ που απαίτησε, από ιδιωτική εταιρεία, ως πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων. Φανταστείτε, μετά τις αθλιότητες που περιέγραφαν οι γονείς και το περιεχόμενο του βίντεο που κατέληξε στα χέρια των δικαστών, ο Τομπούλογλου τοποθετήθηκε ως Πρόεδρος στο… Νοσοκομείο Παίδων.

Υποψιάζομαι ότι ο Κώστας Καραμανλής, από τη Βόρεια Ιταλία όπου βρίσκεται για χειμερινές διακοπές, δεν έχει καμία όρεξη να θυμηθεί τα παλιά και να κάνει κάποια δήλωση.
Να τους χαιρόμαστε…

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

2 thoughts on “ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ

  1. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ένα εβραϊκό λαμογιο λιγότερο

Comments are closed.