Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΑΠΟ 'ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ' ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Το άρθρο πάσχει από οξεία αντιπαράθεση του τίτλου με το περιεχόμενο.
Ο συγγραφέας έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο ιστολόγιό μας αλλά αυτή την φορά δημοσιεύουμε το άρθρο του διότι πρέπει επί τέλους να λέμε τα πράγματα με τό όνομά τους!

Οι ευρωπαίοι με δόλο δάνεισαν την Ελλάδα και τις επέβαλλαν να θάβει τα γεωργικά της προΐόντα προκειμένου να πάρει τις επιδοτήσεις κάνοντας τα στραβά μάτια στην κατασπατάληση των λογιστικών δις που εισέρρεαν και ύστερα έστειλαν τους οικονομικούς δολοφόνους (τρόικα) για να πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο, και τα πετρέλαια της Ελλάδας. Τα μνημόνια είναι εξ ορισμού προγράμματα οικονομικής δολοφονίας.

ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΊΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ 

Το πρόγραμμα της Ελλάδος είναι ένα δημοκρατικό σκάνδαλο


Γράφει ο Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Η κρίση στην Ελλάδα βαθαίνει. Αν και έχουν περάσει 8 σχεδόν χρόνια απεχθών Μνημονίων που έχουν εξαθλιώσει στην κυριολεξία τον Ελληνικό Λαό. Και αυτό είναι ήδη γνωστό σε όλους τους Ευρωπαίους πολιτικούς και πολίτες.


 Φαίνεται όμως ότι όσο περισσότερο εξαθλιώνεται ο Ελληνικός Λαός με νέα δυσβάστακτα μέτρα και προαπαιτούμενα, τόσο περισσότερο δεν αντιλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα εξουσίας της χώρας μας τις ευθύνες του για όλα αυτά που συμβαίνουν από την έναρξη της κρίσης μέχρις σήμερα, αλλά και για όλα αυτά που συνέβαιναν επί δεκαετίες και τα οποία οδήγησαν την Πατρίδα μας, και πάλιν με δική του και μόνον ευθύνη, στην καταστροφή.

Πολλά λέγονται τώρα πρόσφατα για αυτό το δήθεν «παιχνίδι», για το εάν και πότε θα ξανάρθουν οι Θεσμοί/Εκπρόσωποι των Δανειστών στην Ελλάδα και το εάν θα κλείσει η αξιολόγηση και τι επιπλέον ως «προαπαιτούμενα» θα απαιτήσουν από την χώρα μας. Πολλές είναι οι εικασίες και οι παραφιλολογίες που σερβίρονται στον Ελληνικό Λαό από πολιτικούς κύκλους και τα μεγάλα ΜΜΕ.

Δεν πρόκειται όμως για «παιχνίδι των Θεσμών», πρόκειται για παιχνίδι που παίζεται από το πολιτικό σύστημα εξουσίας της χώρας εις βάρος του Ελληνικού Λαού, από τον οποίο αποκρύπτει όλη την αλήθεια, αλλά αποκρύπτει και την οργή των Ευρωπαίων για την εγκληματική συμπεριφορά του απέναντι της ίδιας της χώρας του.

Από την αρχή της κρίσης έχει τονισθεί πολλές φορές από τον γράφοντα ότι η Ελλάδα, εξαιτίας της νοσηρής νοοτροπίας και συμπεριφοράς του πολιτικού συστήματος, κατέστη μία ειδική και μοναδική περίπτωση στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Δεν θα επαναλάβουμε όλα τα παραδείγματα και όλες τις λεπτομέρειες των οδυνηρών λαθών, με τις κατασπαταλήσεις των εθνικών πόρων και τις καταχρήσεις των κοινοτικών κονδυλίων, αλλά ούτε και τους τεράστιους δανεισμούς που κατέστρεψαν την εγχώρια παραγωγή και οικονομία.

 Αλλά ούτε θα επαναλάβουμε την τεράστια διαφθορά του πολιτικού συστήματος, την ατιμωρησία αυτού με την επί δεκαετίες παντελή έλλειψη της Δικαιοσύνης, την φοροκλοπή η οποία κατέστη «εθνικό άθλημα», υποστηριζόμενο από κυβερνητικά και κομματικά «καπετανάτα».

Για να είμαστε πιο σαφείς. Είναι τεράστιο λάθος, ότι ενώ ο Ελληνικός Λαός εξαθλιώνεται και σύρεται στην μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση της ιστορίας του, να υποστηρίζεται παραπλανητικώς από το πολιτικό σύστημα και από τα δικά του μεγάλα ΜΜΕ, ότι και άλλες χώρες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Όπως π.χ. η Ισλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία. Τώρα βάζουμε και την Γαλλία στον ίδιο κάδρο. Απίστευτη αυτή η παραπλάνηση του Λαού μας. Διότι οι χώρες αυτές, αντιθέτως, αντιμετωπίζουν ένα καθαρώς οικονομικό πρόβλημα λόγω δημοσιονομικών και μόνον ελλειμμάτων τα οποία διόγκωναν το εθνικό τους χρέος, και το οποίο δυσχεραίνει την εξυπηρέτησή του.

Ένα απλό παράδειγμα. Η ισχυρότερη Οικονομία της Ευρώπης, η Γερμανία, δανείζεται εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ευρώ ετησίως, μάλιστα σε πολύ χαμηλό επιτόκιο, επειδή είναι συνεπής στην εξυπηρέτησή του, και όλο αυτό οφείλεται επειδή έχει υψηλότατο δείκτη ανάπτυξης, τεράστια εμπορικά πλεονάσματα και σωστή, διαφανή διαχείριση αυτών.

Αντιθέτως η κρίση στην Πατρίδα μας, ως ήδη επανειλημμένως έχει αναφερθεί, οφείλεται αποκλειστικώς και μόνον στην καταστρεπτική εικόνα, την εδώ και δεκαετίες παντελή έλλειψη ενός «Κράτους», και εκ του λόγου αυτού ξεχωρίζει η χώρα μας από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Εδώ έγκειται ή όλη ευθύνη του πολιτικού συστήματος της χώρας μας, το οποίο σέρνει τον Λαό μας στην ολοκληρωτική καταστροφή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]