ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Η απομάκρυνσή μου από την τηλεόραση έγινε μετά από…»

Για την απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και για τον οικονομικό πόλεμο «που κήρυξαν οι Γερμανοί» μιλά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Όταν οι Γερμανοί ανασύρουν τα κατοχικά τους δημοσιογραφικά στρατεύματα από αυτή τη χώρα, τότε θα υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε οι Έλληνες τη φωνή μας», τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο “ENJOY”, που κυκλοφορεί με την “Κυριακάτικη δημοκρατία”.

Έφυγες από το κάδρο της TV. Γιατί; Ένας άνθρωπος που αξίζει να είναι στην τηλεόραση.

Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα καταλάβουμε ότι η απομάκρυνση έγινε μετά από διάφορα τηλέφωνα. Μετά από απαιτήσεις. Ξέρεις, και η απομάκρυνση από το γυαλί, αξίζει. Είναι αυτό που λένε σε ένα διαζύγιο «πλήρωσέ την όσο όσο να σηκωθεί να φύγει». Το έχω ζήσει και επί Σημίτη το έργο. Μου λέγανε να με πληρώνουν και να μην εμφανίζομαι. Να ξεκουράζομαι.

Πότε θα εμφανιστείς στη μικρή οθόνη;

Δεν είναι στο χέρι μου. Δεν έχω κανάλι δικό μου. Την απόφαση την παίρνουν οι ιδιοκτήτες. Ας το καταλάβουν και με αυτόν τον τρόπο ότι εγώ δεν είμαι μέρος του συστήματος. Αν ήμουν μέρος του συστήματος, θα κρατιόμουν κιόλας. Εγώ μέχρι σήμερα λέω αυτά που σκέφτομαι. Αυτοί κρατούν τον ρόλο τους και εγώ τον δικό μου. Αν κρατιόμουν, θα γινόταν κατόπιν συμβιβασμού.

Αυτό δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Ως εκ τούτου η επαναφορά μου θα είναι δύσκολη στην παρούσα φάση. Όταν οι Γερμανοί ανασύρουν τα κατοχικά τους δημοσιογραφικά στρατεύματα από αυτή τη χώρα, τότε θα υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε οι Έλληνες τη φωνή μας.

Πιστεύω ότι είμαστε σε οικονομικό πόλεμο, τον οποίοι κήρυξαν οι Γερμανοί. Οι Εγγλέζοι γιατί έφυγαν από την Ευρώπη; Γιατί όταν έμπαινες στα μέσα μεταφοράς στο Λονδίνο τον Σόιμπλε τον έβριζαν όλοι μαζί. Που οι Βρετανοί είναι ευγενείς. Μου έχει τύχει να το ζήσω αυτό σε οχτώ ταξί στο Λονδίνο. Το ένιωθα ότι θα αποχωρήσουν. Δεν πήρα υπ’ όψιν μου τα στημένα γκάλοπ.

loading...

14 thoughts on “ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Η απομάκρυνσή μου από την τηλεόραση έγινε μετά από…»

  1. Τόσα χρόνια βαρεθήκαμε να τον ακούμε να προπαγανδίζει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και να διασύρει κάποιους ανθρώπους για λόγους αγνώστους προς εμάς, προσπαθώντας να μας πείσει ότι κάνει σάτιρα.

  2. Ολοι οι πουστηδες ειναι φιλαργυροι και απιστευτα ευφυεις.Ο συγκεκριμενος κανει το απολυτο κουμαντο στα ΜΜΕ ως συμβουλος.Προωθει στα θεατρα στο ραδιοφωνο και στη τηλεοραση-διαφημισεις μονο οσοι τον πηδανε.

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

  4. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. Ρε αλητη Λαζοπουλε σε γερμανικο καναλι δουλευες ρε,ποιον δουλευεις

  6. Στο έχω γράψει και παλιά, μπορεί να είσαι ένας χαρισματικός ηθοποιός και σεναριογράφος ,αλλά δυστυχώς είσαι ένας αποτυχημένος και τρεις άθλιος πολιτικός λασπολόγος και το χειρότερο θεωρείς τον εαυτόν σου ως τον Δον Κιχώτη κατά της διαπλοκής

  7. ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΠΑΠΑ@@@@@Σ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

  8. φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα
    φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα
    φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα
    φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα
    φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα

  9. Ενω εισαι ενα απο τα μεγαλυτερα λαμογια που εχουν περασει απο την χωρα μας,θελεις να βγεις κι απο πανω.Κανε τουλαχιστον τουμπεκι και παψε να κανεις δηλωσεις,σαν να ειμαστε ολοι χαζοι.Και τι εισαι ξερουμε,και ποιος εισαι ξερουμε και τι εισαι ικανος ακομα να κανεις,για να προβαλεις τον εαυτο σου ,ξερουμε.Εσυ μας περνας για ηλιθιους ,πανιβλακα.

  10. Απο τοτε που το αδελφατο επεβληθη στην τηλεοραση,πηρες τα πανω σου.Και κατι κωλογριες που δεν ειχαν που να πανε ερχοταν να σε δουν,και να γελασουν ,ουσιαστικα ,με την καταντια τους και με τη δικη σου.ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.Αντε χασου να ξεβρωμισει ο τοπος.

  11. Τραβα λιγο τις κορδελες σου,και προσεξε μη σκισεις κανενα καλσον και φανει το ξυρισμενο σου μπουτακι.Σε λιγο καιρο σε βλεπω στη Συγγρου να κανεις πιατσα.

  12. Αληθεια,εκει στο Παρισι,ποια παρασταση ανεβασες με τα λεφτα που εστειλες εκει????Κι αν τελικα δεν την ανεβασες,τα λεφτα τα εφερες παλι πισω? Τοσοι αντιεξουσιαστες και Ρουβικωνες,που ειναι?Και γιατι δεν σε ακουμπησε ουτε η αστυνομια,τοτε που κοιμοσουνα /σικ/μεσα στο σκαφος με τα ναρκωτικα?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

  13. AYTOS O MALAKAS DEN TO PIASANE STO SKAFOS TOY LIMPEROPOU M EOLI TIN OMADA TIS IDATOSFERISIS NA TON FISTIKONII……………………KAI VRIKANA KAI ASPRI;KAI VGIKE I FRASI EKINO TO KALOKERI……EIMOYN KAI EGO STO KOTERO;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;TI LEI TORA TO KOLOPEDO TOY SIRIZA……………..

Comments are closed.