Αίτηση για επιδότηση ΕΣΠΑ υπέβαλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο της χώρας έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας υπέβαλε αίτηση για επιδότηση από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στον τομέα της μελισσοκομίας.

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού για διήμερη άδεια, το ηγετικό στέλεχος της 17Ν υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα νέων επιχειρηματιών στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, και ειδικότερα της μελισσοκομίας, με την οποία ασχολιόταν παράλληλα με την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση.
Ο ίδιος μάλιστα, βγαίνοντας χθες από τη φυλακή δήλωσε ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με την ανασυγκρότηση της μελισσουργικής μονάδας του, ωστόσο η είδηση της υποβολής της αίτησης έχει ξεσηκώσει νέα θύελλα αντιδράσεων.

«Ο κ. Κουφοντίνας, παρότι θα συνεχίσει να μάχεται την αστική δημοκρατία, το διεθνές και εγχώριο κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιθυμεί να κάνει παράλληλα και μία στροφή στην επιχειρηματικότητα. Η υπαγωγή στο ΕΣΠΑ είναι ένα δικαίωμα που τού προσφέρει ο νόμος» ανέφερε η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ.

Φήμες μάλιστα θέλουν το ηγετικό στέλεχος της 17Ν να σχεδιάζει ομιλία σε επερχόμενο TEDx με τίτλο «Ένοπλη ταξική πάλη και υγιής επιχειρηματικότητα: Πώς να γκρεμίσετε τον καπιταλισμό από μέσα» κατά τη διάρκεια νέας άδειας που θα αιτηθεί μέσα στο 2018.

http://tovatraxi.com

loading...

3 thoughts on “Αίτηση για επιδότηση ΕΣΠΑ υπέβαλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

  1. Είδηση της τελευταίας στιγμής: μόλις ανακοινώθηκε η πρόθεση του Κουφοντήνα το Υπουρείο Δημοσίας τάξης προμηθεύτηκε 200 στολές μελισσοκόμου και 3000 δονητές.Για τις στολές υπάρχει λογική εξήγηση, για τους δονητές ίδωμεν.

  2. Βρε ηλίθιοι, εσείς τον μετατρέπετε σε θρύλο, για κάθε πικραμένο και αδικημένο της κοινωνίας, (και δεν είναι λίγοι αυτοί σήμερα) με το να ασχολείστε μαζί του. Αφήστε τον στην ανωνυμία και στην μοναξιά του στο κελί του και να δείτε που θα ξεχαστεί όπως όλοι τους. Αν κάθε φορά που ανασαίνει το κάνετε "είδηση" επόμενο είναι να το παίξει και "νέος Ζορρό"

Comments are closed.