ΜΑΝΔΡΑ: ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ, ΟΡΓΗ, ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....!!!!

Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Καίτοι ως άνθρωπος αποφεύγω την κατηγοριοποίηση - αυτό λέω καθημερινά στους μαθητές μου - ήτοι να κατηγορώ συλλήβδην τους πάντες, διαβάζοντας πριν λίγο αυτό που δήλωσε η δήμαρχος της πληγωμένης,
ακόμη, Μάνδρας, "Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας", νιώθω ότι αυτό με υπερβαίνει, ξεσπώ ως άνθρωπος που σέβεται και τιμά τη μνήμη των νεκρών, που τόσο πρόωρα έχασαν τη ζωή τους και συμπάσχω με τους γονείς, που ολότελα μόνοι σήμερα κάτω απ΄αυτές τις αντίξοες συνθήκες "επιχειρούν" στα βουνά και τις ρεματιές της περιοχής, μήπως ακούσουν τη φωνή των δικών τους αγνοουμένων ανθρώπων να τους καλεί.......!!!!!

Ρε "ξεφτιλισμένοι" οι ψυχές των ανθρώπων που έφυγαν τόσο πρόωρα κι άδικα, δεν ζήτησαν να "φύγουν" και να πεθάνουν, τους πρόδωσαν τα εγκληματικά διαχρονικά λάθη (γαλάζια, πράσινα ή ροζ ηχούν και μετρούν το ίδιο, όταν μιλούμε για απώλεια ανθρώπινης ζωής!!!!) της εξουσίας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, δεν είναι υπεύθυνες για τον θάνατό τους....!!! Σεβαστείτε τουλάχιστον την ψυχή τους. Επιφυλάξτε την τιμή που τους πρέπει σύμφωνα με την Ελληνική παράδοση και την Χριστιανική κουλτούρα. Σεβαστείτε ρε "άθλιοι" τους νεκρούς....και συνδράμετε στο έργο της αποκατάστασης της ζωής εκεί όπου σήμερα, ακουμπά με τη σκέψη της συντετριμμένη η ελληνική κοινωνία.......!!!!!

*** Πολιτικός Επιστήμων - Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]