Αξίζει να το διαβάσετε: Ο Θεός πάντα είναι εκεί που πρέπει και μας δίνει ότι χρειαζόμαστε!

Μια φορά κάποιος ζήτησε απ’ το Θεό ένα λουλούδι και μια πεταλούδα. Ο Θεός όμως αντί γι’ αυτά Του έδωσε ένα κάκτο και μια κάμπια.

Αυτό στεναχώρησε τον άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να καταλάβει, γιατί δεν πήρε αυτό που ζήτησε. Είπε μέσα του, λοιπόν:

Ο Θεός έχει να νοιαστεί για τόσους ανθρώπους… Και αποφάσισε να μην ζητήσει εξηγήσεις. Μετά από λίγο καιρό πήγε να κοιτάξει αυτά που του είχαν δοθεί και τα ‘χε ξεχάσει.

Προς έκπληξή του, απ’ τον αγκαθωτό και άσχημο κάκτο. Είχε φυτρώσει ένα όμορφο λουλούδι.

Και η άσχημη κάμπια είχε μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη πεταλούδα.

Ο Θεός τα κάνει πάντα όλα σωστά! Ο τρόπος που ενεργεί είναι πάντα ο καλύτερος, ακόμα κι αν σε μας φαίνεται λανθασμένος. Αν ζήτησες από το Θεό κάτι και πήρες κάτι διαφορετικό, δείξε Του εμπιστοσύνη.

Μπορείς να είσαι σίγουρος πως Αυτός θα σου δίνει,πάντα αυτό που χρειάζεσαι τη κατάλληλη στιγμή. Αυτό που θέλεις… δεν είναι πάντα κι αυτό που χρειάζεσαι! Το αγκάθι του σήμερα… Είναι το λουλούδι του αύριο!

Ο Θεός σου δίνει πάντα ό,τι σου χρειάζεται

loading...

3 thoughts on “Αξίζει να το διαβάσετε: Ο Θεός πάντα είναι εκεί που πρέπει και μας δίνει ότι χρειαζόμαστε!

  1. Οι χριστιανοί, στην συντριπτική τους πλειονότητα, δεν έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους, ούτε μια αράδα από το ιερό βιβλίο της θρησκείας τους. Απλά καταπίνουν αμάσητο, ό,τι τους ταΐζουν, αυτοί που υποτίθεται ότι το έχουν διαβάσει (ιερατείο, θεολόγοι, κατηχητές), οι κατ΄επάγγελμα χριστιανοί δηλαδή.

    Οι χριστιανοί, θέλουν να πιστεύουν ότι η Α. Γραφή, έχει ηθικοπλαστικά μηνύματα, ότι ο Θεός των Ιουδαίων είναι……"πανάγαθος".

    Μία απλή όμως ανάγνωση της Αγίας Γραφής, καταρρίπτει αυτό.
    Ακολουθεί ελάχιστο δείγμα.

    Δευτερονόμιον 22:20-11
    Γυναίκα που δεν βρίσκεται παρθένα, την πρώτη νύχτα του γάμου της, θεωρείται πόρνη και λιθοβολείται μέχρι θανάτου…
    "Αν…η κόρη δεν βρεθεί παρθένα, τότε θα βγάλουν έξω τη νέα, στη θύρα τού σπιτιού τού πατέρα της, και οι άνθρωποι της πόλης της θα τη λιθοβολήσουν με πέτρες, και θα πεθάνει· επειδή, έπραξε αφροσύνη στο Ισραήλ, διαπράττοντας πορνεία στο σπίτι τού πατέρα της."

    Γένεσις, 19: 24-25
    Ο Θεός καταστρέφει τα Σόδομα και τα Γόμορρα, σκοτώνοντας όλους τους κατοίκους των, πλην των "αγίων", "δίκαιων" και "ενδόξων" Αβραάμ και Λωτ.

    Ο μεν πρώτος, προηγουμένως είχε εκπορνεύσει την σύζυγό του Σάρα και πλούτισε από αυτό, ενώ ο δεύτερος λίγο αργότερα θα κάνει έρωτα και θα αποκτήσει παδιά με τις…. κόρες του!
    "….Και έβρεξε ο Κύριος επάνω στα Σόδομα και τα Γόμορρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο του ουρανού· και κατέστρεψε αυτές τις πόλεις, και όλα τα περίχωρα, και όλους τους κατοίκους των πόλεων, και τα φυτά τής γης….."

    Ἰησοῦς τοῦ Ναυῆ ἃ΄18
    "Καὶ λέγει Κύριος πρὸς τὸν Ἰησοῦ τοῦ Ναυῆ : Πᾶς ἄνθρωπος ὅστις ἐναντιωθῆ εἰς τὰς προσταγᾶς σου καὶ δὲν ὑπακούση εἰς τοὺς λόγους σου κατὰ πάντα ὅσα προστάξης αὐτὸν ἂς θανατώνηται.

    Σαμουήλ Α', 15: 2-3
    Έτσι λέει ο Κύριος: "Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά, θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι".

  2. Πιστεύω εις ένα Θεόν,μοναδικόν και μονοπρόσωπον,ετέρου δε Θεού μη όντος ·
    παντοκράτορα,ποιητήν του παντός και των ανθρώπων εις πολλούς πλανήτας τού Γαλαξίου και των άλλων γαλαξιών ·
    πατέρα-μητέρα πάντων των ανθρώπων·
    δόντα αυτοίς πάσι την γνώσιν του ηθικού νόμου,ου δι' ανθρώπου τινός,αλλά εμφύτως εκ γενετής ·
    και πάντων αυτών δίκαιον μετά θάνατον κριτήν και τιμωρόν ·
    και πάντων αυτών εν τέλει αποκαταστάτην εις ζωήν αιώνιον,τελειωμένης και ανηλιγμένης διά της θεοενσωματώσεως .

  3. αλλος οπαδος του αδερφογαμη δια πιυ γαμουσε την αδερφη του ηρα και εσπερνε παντου μουλικα!ενα απο τα μουλικα ειναι και το παραπανω ζωο

Comments are closed.