«ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» ΛΕΕΙ ΙΜΑΜΗΣ… (BINTEO)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ… ΚΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΨΗ ΤΟΥ…!!!

Η θρησκεία της «ειρήνης» χτυπα τις άγιες μέρες. Η μόνη θρησκεία στη γη που πιστεύει, ότι το «Καλά Χριστούγεννα» είναι πιο επιθετικό από ό, τι είναι, οι αποκεφαλισμοί, οι λιθοβολισμοί και οι βιασμοί.

Η ίδια θρησκεία που πιστεύει στον λιθοβολισμό των γυναικών μέχρι θανάτου και θεωρεί ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνει σεξ με την κατσίκα του γείτονα.

Σύμφωνα με αυτό το μουσουλμάνο στο βίντεο, το να λες «Καλά Χριστούγεννα» είναι χειρότερο από τη δολοφονία (την οποία, παρεμπιπτόντως, οι Μουσουλμάνοι τη θεωρούν δολοφονία όταν σκοτώνεις άλλους μουσουλμάνους, όταν σκοτώνουν έναν άπιστο σαν εμάς δεν είναι και μεγάλη υπόθεση).

Στην πραγματικότητα, λέει, ότι λέγοντας «Καλά Χριστούγεννα «είναι χειρότερο από την πορνεία και την κατανάλωση αλκοόλ και τη δολοφονία κάποιου, επειδή εγκρίνεις το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ από τα παιδιά της αμαρτίας του Αδάμ.»

loading...

4 thoughts on “«ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» ΛΕΕΙ ΙΜΑΜΗΣ… (BINTEO)

  1. ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ
    ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ.

    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ,
    ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΣΙΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
    ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΡΕΣ.
    ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
    ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 1995, ΣΦΑΓΗ 8.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΙΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

  2. ΕΜ Ο ΑΛΛΟΣ? ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΦΟΥ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΠΛΑΚΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΣΙΡΛΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ 150αρι ΠΟΥ Τ'ΑΡΠΑΖΕ ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ!!!

  3. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ 12ΘΕΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

  4. ΕΣΥ να ξεστραβωθείς να διαβάσεις κανα βιβλίο να μάθεις τι πουστιές έκαναν οι Αρχιερείς στα μαντεία και τι κονόμαγαν από τις προσφορές,, σε χρυσό λέμε.

Comments are closed.