Annunaki..Ποιοι ήταν οι; ο φόβος και τρόμος των ιστορικών της συμβατικής ιστορίας;

O Enki έφτιαξε τον πρώτο άνθρωπο, μεσώ γενετικής, οπως απεικονίζεται να κραταεί στα χεριά του το δεντρό της ζωής, κατι σαν κουκουνάρι,προφανώς ειναι κατι τεχνολογικό άγνωστο για τους ανθρώπους που το σχεδίασαν που περιεχέι το DNA του ανθρώπου

Οι Ανουνάκοι είναι μυθολογικά πλάσματα του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας που είναι γνωστοί ως οι αρχαίοι Σουμέριοι, σύμφωνα με τις αρχαίες γραφές και την κληρονομιά των πρώιμων ανθρώπινων πολιτισμών γνωστά όντα από τον ουρανό παρενέβησαν στην ιστορία, οι Ανουνάκοι, είναι θεοί δημιουργοί του ανθρώπου με βάση τις γραπτά που είχαν αποκρυπτογραφηθεί από Ζεκάρια Σίτσιν 1920-2010.

Ο Ζεκάρια Σίτσιν ήταν αυτός που αποκρυπτογράφησε το περιεχόμενο των γραφών και των Σουμερίακων δισκίων η ταμπλέτες, αν και ευρέως έχει επικριθεί από τους περισσότερους αρχαιολόγους της συμβατικής ιστορίας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι λένε ότι αυτό είναι μια παρερμηνεία στα γραπτά των Σουμερίων από τον Σίτσιν, λογικό αφου καταστρέφει όλη την δομή της ιστορίας που έχουν για τον κόσμο και τον άνθρωπο.

Οι Annunaki εδώ και καιρό ειναι ένα απο τα αινίγματα σε θέματα που σχετίζονται με το μυστήριο, το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με σελίδες, άρθρα, βίντεο και θεωρίες σχετικά με τους Annunaki.

Έχω ήδη αναφερθεί αρκετές φορές, και δεν χρειάζεται να πω περισσότερες πληροφορίες. Οι Σουμέριοι είχαν μεγάλη γνώση του της γεωργίας και ήταν πρωτοπόροι στην δημιουργία μιας δομής στην κοινωνίας που μας που έφτασε στη σημερινή κοινωνία, αλλά επίσης είχαν μεγάλη γνώση της αστρονομίας και ήδη γνώριζαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,πολύ πριν τους ανακαλύψει ο σύγχρονος άνθρωπος.

αν και οι Σουμέριοι περιλαμβάνουν έναν δωδέκατο πλανήτη στο σύστημα μας του οποίου δεν υπάρχει καμία απόδειξη,θα πρέπει να έχει μια περίεργη ελλειπτική τροχιά, είναι ο πλανήτης Nibiru, ένας πλανήτης που είναι πιο κοντά στη Γη κάθε 3.600 χρονιά.

Ο πλανήτης Nibiru, σύμφωνα με την Σουμέριους είναι ο πλανήτης των Ανουνάκοι,στο υποτιθέμενο τέλος του κόσμου το 2012, με την άφιξη του πλανήτη Nibiru,δεν συνέβη, ίσως να ήταν ένα τεστ να δουν πως αντιδράει ο κόσμος, διότι αν ήξεραν πραγματικά πότε έρχεται το πιστεύεται η όχι δεν θα το έλεγαν ! οπως και κατι ξέρουν και φτιάχνουν υπόγεια καταφύγια για τους λίγους εκλεκτούς. Η λέξη Annunaki ή Ανουνάκι , διότι κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πρέπει να είναι γραμμένο, μια παλιά λέξη περισσότερων από 5000 χρόνων που έχει σωθεί στην σύγχρονη εποχή

σημαίνει εκείνοι που από τον ουρανό στη γη ενδιαφέρον δεν το λέει η ίδια η λέξη ποιοι ήταν;, επίσης είχα ξανά γράψει για μια ταινία που ποτέ δεν κυκλοφόρησε, η ταινία Ανουνάκι (που έκανε το γύρο του ίντερνετ χωρίς καμιά πηγή εδώ, απο τα γνωστά λαμογια του ίντερνετ, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκανα γνωστό αυτό το θέμα).

Έγινε ένας πόλεμος στον παράγωγο της ταινίας, ετσι ώστε να μην βγει πότε η ταινία!το μόνο που έμειναν ειναι τα treiler της ταινίας! γιατι τέτοιος πόλεμος για μια ταινία; όταν βγαίνουν τόσες και τόσες; .Τέλος ξανά λέω, όποιος δεν αποδέχεται τα γραπτά των Σουμέριων έχει πρόβλημα.Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ασχολήθηκε σοβαρά με τα κείμενα αυτά.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ..Τέλος για αυτούς που αναμασούν την γνωστή καραμέλα ήταν Εβραίος και θέλει να βλάψει τον χριστιανισμό (την μονή αλήθεια!! οπως όλες οι θρησκείες νομίζουν οτι ειναι η δίκη τους θρησκεία η αλήθεια!), δεν μπορούν να καταλάβουν οτι αυτό κάνει κακό σε όλες της θρησκείες προφανώς!! ακομα και των Εβραίων !

loading...

2 thoughts on “Annunaki..Ποιοι ήταν οι; ο φόβος και τρόμος των ιστορικών της συμβατικής ιστορίας;

  1. Αφού είσαι αγράμματος, τι θέλεις και γράφεις;
    Για να κάψεις το θέμα;

Comments are closed.