Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

16 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

  2. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  3. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  4. αηρ αηρ φωναξε ο Σωρρας ο Σωτηρρρ
    αερακι αερακι φωναξε και το Πατερακη και τραβουσε καζανακι

  5. τι γινετε παιδια?????2 μερες τωρα και ουτε ενα σχολιο για την μαρεβα μητσοτακη…..πηγε 6 ξυπνηστε…πως να προφυλαξετε το συκωτι σας…ο πολυουχος της αιγινας και αλλα τοσα πολλα που τα θυμηθηκατε τωρα τελευταια….κατα τα αλλα μη ελεγχομενο και δημοκρατικο μπλογκ..

  6. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…

    ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  7. ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

    ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ??

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΤΕ??

    ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!

  8. Σας παρακολουθω καιρο και εχω ξεχωρισει μια σοφια και μια μεγαλοπρεπεια στον αστειρευτο πολιτισμενο και ευγενικο λογο σας που σκλαβωνει ανθρωπο οπου μονο σε μεγαλους φιλολογους και φιλοσοφους παρατηρει κανεις που πρεπει να ειστε τελειοφοιτος του πανεπιστημιου της Οξπορδης,με αυτη την ανεση λογου που σας διακρινει..!

    Ειμαι εκδοτης και θα ηθελα να συνεργαστουμε αν βεβαιως κι'εσεις συμφωνησετε να περασουμε σε ενα τυπικο συμβολαιο για να εχουμε αποκλειστικοτητα στην μοναδικη αυτη λογοτεχνια σας…

    Μου εχει μιλησει ο Καζακης για σας σε μια συναντηση που ειχαμε στη στοα,για την κουκουλα και τη μολοτωφ, ομως δεν με πειραζει,κι'εγω Ελληνας δεν ειμαι..

    Ενα θελω απο εσας,να μου πειτε αν δεχεστε και συγνωμη για την εφνιδιαστικη αυτη αναφορα μου και περιμενω με αγωνια απαντηση σας..
    Ευχαριστω…

    ΥΓ
    Ξαχασα να αναφερθω στην γνωριμια μου με τον Καζακη,ειχαμε βρεθει σε ενα πανελ και τον λυπηθηκα τον ανθρωπο οταν τελειωσε,ειχε τασεις αυτοκτονιας,τον πηρα σε ενα μπαρακι και μου εξομολογηθηκε οτι ειναι προσφυγας απο Βορεια Κορεα και το πραγματικο του ονομα ειναι Κλα-νια-ρι με ορκισε ομως μη το πω πουθενα,Δειτε στο βιντεο τι μαρτυριο περασε ο ανθρωπος…

    http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

  9. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ??

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ??

  10. Χριστινα Μαυραδα
    ·
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι – Γιατί μπροστά στο ραβανί τι να μας πει το μιλφέιγ – Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες Γιατί δεν το παίζουμε ψευτοπουριτανοί Γιατί δε μοιραζόμαστε τη βενζίνη στο αυτοκίνητό μας με αυτούς που βάζουμε μέσα – Γιατί δεν κάνουμε ποτέ επίσκεψη «με άδεια χέρια» – Γιατί η λέξη «κερνάω» υπάρχει στο λεξιλόγιό μας – Γιατί άντε να εξηγήσεις στον ξένο τι σημαίνει «καψούρα – Γιατί στην Ελλάδα η οικογένεια έχει ακόμα αξία – Γιατί τα καταφέρνουμε πάντα…έστω και την τελευταία στιγμή – Γιατί δε «μασάμε» από 400 χρόνια σκλαβιάς Γιατί όταν οι ξένοι δεν έβρισκαν λέξεις έκλεβαν τις δικές μας – Γιατί η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα – Γιατί καλή η κιθάρα και το όμποε αλλά μπουζούκι κ λυρα βγάζουν άλλο ήχο – Γιατί όποια πέτρα κι αν σηκώσεις Έλληνες θα βρεις από κάτω – Γιατί όταν οι άλλοι ανακάλυπταν το κρέας εμείς είχαμε ήδη χοληστερίνη – Γιατί όταν εμείς φτιάχναμε τον Παρθενώνα οι άλλοι κοιμόντουσαν πάνω στα δέντρα – Γιατί η φέτα και το ελαιόλαδο μεταφράστηκαν σε ελληνικό ταμπεραμέντο – Γιατί στη γλώσσα μας διακρίνουμε μεταξύ έρωτα και αγάπης…ξέρουμε όμως να ζούμε με πάθος και τα δυο! – Γιατί οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες Γιατί ο Έρωτας ήταν Έλληνας Θεός. Γι αυτό ξέρουμε και να αγαπάμε – Γιατί μπορεί να είμαστε οξύθυμοι αλλά ποτέ δεν κρατάμε κακία – Γιατί κανένας άλλος δεν χαίρεται για την καταγωγή του όσο εμείς – Γιατί το 95% των αστεριών και των πλανητών έχουν ελληνική ονομασία Γιατί αν η χώρα μας δεν ήταν η ομορφότερη του κόσμου, θα τη διάλεγαν για σπίτι τους οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου; – Γιατί όταν φωνάζουμε «αδελφέ» στο δρόμο, όλοι γυρνάνε – Γιατί ακόμα κι ο Αϊνστάιν παραδέχτηκε ότι οφείλει πολλά σε έναν Έλληνα – Γιατί μιλάμε δυνατά και γελάμε με την καρδιά μας – Γιατί οι γονείς μας δεν ξεχνάνε ότι υπάρχουμε μόλις κλείσουμε τα δεκαοκτώ – Γιατί την κάθε δυσκολία την αντιμετωπίζουμε για χιούμορ – Γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες γεννήθηκαν εδώ Γιατί όταν θέλουμε να λιαστούμε, έχουμε αμμουδιά και θάλασσα. Δεν ξεχυνόμαστε στα γρασίδια ούτε βουτάμε στα σιντριβάνια – Γιατί βλέπουμε τον ουρανό γαλάζιο κι όχι μολυβί – Γιατί εδώ που ζούμε όλο το χρόνο, ο ξένος το έχει σκοπό ζωής να έρθει μία εβδομάδα Γιατί μιλάμε καλά τις ξένες γλώσσες…αλλά ποιοι μιλούν καλά τα ελληνικά;- Γιατί ενώ έχουμε μικρή χώρα, έχουμε μεγάλη καρδιά. Γιατί όταν φοράμε πέδιλα, δεν τα φοράμε με κάλτσες.

  11. Νικόλαος Γεωργιάδης

    ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..

    ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕΣΩ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ…

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ….

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ…ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ…
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..

    ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ…..

    ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…

    ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ….

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  12. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ….4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

  13. Κ"εμεις σε παρακολουθουμε τουρκοσπορε γυφτε μη φοβασαι.σε περιμενιυν στη φυλακη να τους πεις ποιος σου εδωσε το πληρεξουσιο των 600 δις

  14. θελεις να σου βαλω ποιος ειναι αφεντικο της red panther limited που σου εδωσε το πληρεξουσιο διαχειεισης 600 δις???

  15. ζωοπιθηκα τουρκοσπορε το φβ θα σε σωσει ρε αναπηρε αθιγγανε??????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.