Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

37 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ,ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ…

    Μια φορά και ένα καιρό ο υιός της Σοφίας Μινέϊκο βρέθηκε στο Bretton Woods του New Hampshire ως τεχνικός σύμβουλος , το όνομα του ήταν Ανδρέας Παπανδρέου. Το ημερολόγιο τότε έδειχνε 1944.

    Η χρεοκοπημένη Ελλάδα (1932) έβαλε 65 εκατ. δολάρια Αμερικής σε ΧΡΥΣΟ για να δημιουργηθεί η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) Στην συνέχεια οι παγκόσμιοι φίλοι μας έφτιαξαν τον εμφύλιο ( με εσωτερική βοήθεια πρακτόρων τους).

    Ενας εμφύλιος που συνέχισε το καταστροφικό έργο της κατοχής , με αποτέλεσμα ο απλός κόσμος να μην γνωρίζει τη θέση ισχύος της Ελλάδας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. Τα χρόνια πέρασαν (πόλεμος Κορέας, αποστασίες Χούντα μεταπολίτευση) και η Ελλάδα χάνοντας την βιομηχανίας της και διογκώνοντας το δημόσιο τομέα αναγκάζεται και δανείζεται από τις αγορές.

    Τι είναι αγορές ; Οι αγορές αποτελούνται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικά ταμεία, θεσμικούς επενδυτές, hedge funds κλπ.

    Το χρέος αυξήθηκε με αποτέλεσμα οι αγορές να μας δανείζουν με απαγορευτικό επιτόκιο και να αναγκαστούμε να μπούμε σε εποπτεία από του παγκόσμιους "φίλους" μας( ΔΝΤ ΕΚΤ Τροϊκα ESM κ.α. ακαταλαβίστικα για τον απλό κόσμο).

    Επτά χρόνια γεμάτα ανεργία μετανάστευση λαθρεποικισμό… Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκε στην κρατική τηλεόραση η δημιουργία μιας νέας τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ τον Ιούλιο του 2017 το πρακτορείο REUTERS ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η νέα τράπεζα στην Ελλάδα δεν θα δέχεται καταθέσεις !!!!!!

    Βάση αυτών των δεδομένων δημιουργείται το εξής ερώτημα εφόσον ο γιος της Σοφίας Μινέϊκο (ο αήμνειστος Ανδρέας Παπανδρέου) γνώριζε από πρώτο χέρι ότι εμείς δεν είμαστε πελάτες αλλά είμαστε συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ γιατι δανειζόμασταν τόσα χρόνια από τις Αγορές; Δεν πρόκειται για λάθος είναι ένα καλοστημένο σχέδιο να μειωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μπανανία εξαρτώμενη από τα παγκόσμια Καρτέλ.

    Στα παρακάτω λινκ φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια αυτής της ιστόριας
    http://alfeiospotamos.gr/…/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
    http://alfeiospotamos.gr/?p=6794
    https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
    https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/?fref=mentions
    https://diavgeia.gov.gr/…/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8…
    https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0
    https://www.reuters.com/…/greece-plans-to-create-a…

  2. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ…

    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ…😀😀😀

  3. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  4. ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΙΝΑΙΔΕ…

  5. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ…ΤΙΙ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?….ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΜΠΡΟΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΛΠ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΒΗΣΤΗΝ ΡΕΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΣ? ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΦΡΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ Ε ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΜΕΡΙΑ?….ΕΕΕ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?….ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ''ΒΓΑΛΤΟΝ ΡΕΕΕΕ'' ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΒΓΑΛΤΟΝ ΡΕΕΕ ΕΤΣΙ?…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΤΟΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!!…….ΩΩΩΩΩ ΘΕΙΚΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΔΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!!!!…..ΧΕ ΧΕΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ…..salom….salom..

  6. ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  7. «Κι όσοι σταθήκανε ικανοί.
    μένοντας απο τρεις φορές
    στον ένα και στον άλλο κόσμο,
    να φυλαχτούν ολότελ’ από τ’ άδικα,
    του Δία το δρόμο βγάλανε ως την άκρη του
    προς τον ψηλό του Σωρρα πύργο
    εκεί όπου οι αύρες πνέουνε του Ωκεανού
    στα νησιά γύρω των Μακάρων
    κι άνθια χρυσά φεγγοβολούν
    άλλα απο δέντρα ολόλαμπρα, στη γη
    (κι) άλλα που το νερό τα θρέφει
    και μ’ αυτά πλέκουνε γιρλάντες για τα χέρια των
    και για τις κεφαλές στεφάνια
    κατά τη δίκαιη κρίση του Ραδάμανθη,
    που πρόθυμό του πάρεδρο τον έχει ο μέγας
    πατέρας, ο άντρας της Ρέας, της θεάς
    με τον απ’ όλους πιο ψηλό το θρόνο.
    Μαζί μ’ αυτούς κι ο Κάδμος κι ο Πηλέας κι ο Πατερακης λογιάζουνται,
    κι έφερε και τον Σωρρα εκεί η μητέρα του,
    αφού την καρδιά λύγισε
    του Δία με τα θερμά της παρακάλια να τον κανει ανθρωπο..»

  8. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Η' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια – δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος….στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της….παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα…στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?…ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
    της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
    νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια…..ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα…αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα…καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε …καλα..

  9. αηρ αηρ φωναξε ο Σωρρας ο Σωτηρρρ
    αερακι αερακι φωναξε και το Πατερακη και τραβουσε καζανακι

  10. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ,ΓΙ'ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΟΜΩΣ..

    ΠΗΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ…
    ΜΑ ΔΕΝ Σ'ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ,ΦΥΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ..

    Ο ΣΟΡΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΡΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ??
    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ,ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ..

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΙ..

    ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΔΙΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΥΡΟΥΛΙΕΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ..

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΛ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΦΥΤΕΨΑ ΚΟΝΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ,ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΟΜΩΣ..!!!

  11. ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ??

    ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΕ Η ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ…

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗ!!!

  12. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ? ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΦΟΥΥΥ ΦΟΥΥΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

  13. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΑΜΙΣΟΥΝ,ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΙΝΕ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ…

    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΕΛΩ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ…

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ…ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ…ΤΗΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΕΣΗ ….ΣΆΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ … ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΡΑΡΟΜ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟ ΦΙΛΟΜΟΥΝΟ Η ΤΑΧΙΝΟΣΟΥΠΑ ΣΟΥ
    Τ Χ Ν

  15. Σας παρακολουθω καιρο και εχω ξεχωρισει μια σοφια και μια μεγαλοπρεπεια στον αστειρευτο πολιτισμενο και ευγενικο λογο σας που σκλαβωνει ανθρωπο οπου μονο σε μεγαλους φιλολογους και φιλοσοφους παρατηρει κανεις που πρεπει να ειστε τελειοφοιτος του πανεπιστημιου της Οξπορδης,με αυτη την ανεση λογου που σας διακρινει..!

    Ειμαι εκδοτης και θα ηθελα να συνεργαστουμε αν βεβαιως κι'εσεις συμφωνησετε να περασουμε σε ενα τυπικο συμβολαιο για να εχουμε αποκλειστικοτητα στην μοναδικη αυτη λογοτεχνια σας…

    Μου εχει μιλησει ο Καζακης για σας σε μια συναντηση που ειχαμε στη στοα,για την κουκουλα και τη μολοτωφ, ομως δεν με πειραζει,κι'εγω Ελληνας δεν ειμαι..

    Ενα θελω απο εσας,να μου πειτε αν δεχεστε και συγνωμη για την εφνιδιαστικη αυτη αναφορα μου και περιμενω με αγωνια απαντηση σας..
    Ευχαριστω…

    ΥΓ
    Ξαχασα να αναφερθω στην γνωριμια μου με τον Καζακη,ειχαμε βρεθει σε ενα πανελ και τον λυπηθηκα τον ανθρωπο οταν τελειωσε,ειχε τασεις αυτοκτονιας,τον πηρα σε ενα μπαρακι και μου εξομολογηθηκε οτι ειναι προσφυγας απο Βορεια Κορεα και το πραγματικο του ονομα ειναι Κλα-νια-ρι με ορκισε ομως μη το πω πουθενα,Δειτε στο βιντεο τι μαρτυριο περασε ο ανθρωπος…

    http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

  16. χωρις τη κατσικοκερατη δεν υπαρχει κοπαδι
    μπεεεεεεεεεε

  17. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?…ΑΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΓΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΚΑΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?….ΑΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΠΟΥΡΤΣΟΥΛΙΑ?…..ΑΙ ΓΕΙΑΣΟΥ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΑΔΙΚΑΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΓΙΟΥΦΤΑΚΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ΤΑ 150αρικα ΟΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΠΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΑΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ…..ΠΩΩΩ ΠΩΩ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΝΑ ΑΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΑΤΟ ΜΑ ΤΟΥΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!! ΧΑΑΑ ΧΑ ΕΕΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΜΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ….ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΕΣ ΤΗΣ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΠΟΑΖΕ ΤΑ 150αρια ΧΛΑΑΑΤΣ ΤΑΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΙ'ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΓΥΑΛΟΥ ΣΤΟΥ ΓΥΑΛΟΥ ΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΙΑΑ……ΦΕΥΓΩ ΓΙΝΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΙΑ….salom….salom..

  18. Kαι ομως μυριζω κατσικοκερατιλα εδω μεσα δεν μπορει να κανω λαθος ειναι εδω η ακατονομαστη εδω ειναι !

  19. καλημερα σας καιο απο μενανε και νασαστε ολοι και ολες καλα…..ιδιετερη καλημερα στην ελενη ……καλημερα και στα παιδια του ξ6 που μας ανεχοντε δωμεσα…..καλημερα και στην αγαμητη (ανυπαντρη)….που εχη στερηθη πολλα χρονια το αλλοπ….χαχαχαχαχαχα…..σκυλιθα εχουμε δω στη καλαματα ναρθης μωρη λαγια να παρηε δυο τρια…….και επειδης τα λογια ειναι φτωχια ο βαρυ γλυκος ειναι ετοιμος βανω και μπολικα τραγουδια αναβω και μια τσιγαρια και τα γραφω ολα……παρτε και γλεντατε και θα μπω το μεσημερι παλι ……γλεντατε και για σας……
    https://www.youtube.com/watch?v=BFpoNGtVtLQ
    ταραρομ

  20. καλημερα στο αγορι με το ροπαλακι κατω του μετριου
    χαχαχα κατσικοκερατη η αχορταγη

  21. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ?

  22. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..

    ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…
    https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

    ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ..

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..
    ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

    ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

    ΥΓ
    ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ,ΝΕΟΤΑΤΗ 65ΡΑ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ….

    ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ….!!!!

  23. Μηπως εισαι Ματακιας Μπανιστηρτζης? ολο παρακολουθεις Ε.ΣΥ!! δεν φτυνεις ολιγον τι και τους ορχεις σου?

  24. ΑΑ ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΛΑ.

  25. morfeas sky

    Όταν λες αθάνατος άνθρωπος εννοείς ότι ο άνθρωπος είναι αθάνατος μέσα στο σύμπαν των επτά ουρανών και απλώς υλοποιείται στην γη και αποϋλοποιείται αφού είναι αθάνατη ψυχή που φέρει τον Νου;
    Και εξηγούμε, κάτισαν τον εξωκοσμικό Σώρρα
    ΧαΧαΧαχαχαχαχαχαΧαΧαΧα

  26. ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΗΛΙΘΙΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΔΙ
    ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΕ ΡΕ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.
    https://dspace.lib.uom.gr/bitstream/2159/17058/6/KelantoniMariaMsc2015.pdf

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΑΠΟ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΡΕ ΖΩΩΟΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΙΔΙ.

    Τί είναι ο Ανοιχτός Καταπιστευτικός Λογαριασμός – Escrow Account;

    Ο Ανοιχτός Καταπιστευτικός Λογαριασμός είναι ένας μηχανισμός που εξασφαλίζει στους δικαιούχους προγραμμάτων ΕΣΠΑ πρόσβαση σε ποσό ίσο με την προκαταβολή που δικαιούνται, χωρίς να απαιτείται η υποβολή εγγυητικής επιστολής.

    Η σύσταση του Ανοιχτού Καταπιστευτικού Λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σχεδιάστηκε με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς και τη διευκόλυνση των Δικαιούχων. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τη σύσταση του Λογαριασμού στο Ταμείο ορίστηκαν με την υπ’ αριθμό 62550/2016 Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (ΦΕΚ Β 1738).

    Η χρήση του Εscrow Αccount από τους Δικαιούχους κρατικών ενισχύσεων δεν είναι υποχρεωτική. Ο κάθε Δικαιούχος δύναται είτε να αξιοποιήσει τον Ανοιχτό Καταπιστευτικό Λογαριασμό, είτε να ακολουθήσει την παραδοσιακή διαδικασία λήψης της προκαταβολής ή και καταβολής της επιχορήγησης.

    Η ΕΑΤ ΑΕ θα είναι δημόσιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.
    Η ΕΑΤ ΑΕ θα λάβει τη μορφή χρηματοδοτικού μηχανισμού-ομπρέλα και πιο συγκεκριμένα θα ιδρυθεί μια ΑΕ Συμμετοχών («Holding Company») ως μητρική. Σε αυτή θα κληθούν να συμμετάσχουν ή να συνεργαστούν Φορείς του Δημοσίου με χρηματοδοτική ικανότητα ή αναπτυξιακό ρόλο (ΕΤΕΑΝ, ΟΑΕΠ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Enterprise Greece, Πράσινο Ταμείο κ.ά.). Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η συνεργασία ή και η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο, διεθνών χρηματοδοτικών Φορέων. Στόχος είναι η Αναπτυξιακή Τράπεζα να «προικοδοτηθεί» με τους απαραίτητους πόρους και περιουσιακά στοιχεία που θα της επιτρέψουν να επιτελέσει το ρόλο της.

    Πηγή: Ιδρύεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα -Ο ρόλος της και πώς θα χρηματοδοτεί | iefimerida.gr

  27. Δεν ξερω αν με καταλαβατε αγαπητε κυριε,μια απαντηση ζητω απο εσας να μου δωσετε να κλεισουμε με ενα μικρο συμβολαιο την συμφωνια μας.

    Ηρθα σε επαφη με τον κυριο Καζακη αλλα τον ενιωσα τοσο απελπισμενο για γεγονοτα που τρεχουν και φοβαται για την ζωη του,λεγοντας μου οτι θα τον λυντσαρουν οι Ελληνες για κατι που ελεγε για εναν Σωρρα για να κερδισει οπαδους,κατι που κανουν ολοι στο κατω κατω…

    Εχει χασει τον υπνο του και φοβαμαι γι'αυτον και σε παρακαλω να τον εχεις απο κοντα γιατι ειναι απελπισμενος μη ριξει βουτια απο καμια ταρατσα…

    Εγω παντως θα περιμενω απαντηση σας με αγωνια για να κυκλοφορησουμε το πρωτο σας βιβλιο με τιτλο ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ που θα αναπτερωσει το ηθικο σε εκατομμυρια κοσμο..

    Σας χαιρετω..!!!

  28. πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

  29. ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΓΙΔΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ??

    ΤΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΤΟΚΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ??

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΑΤΣΕ…

    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ…

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ,Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ,Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ…

    ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ…

  30. ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ..

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
    ====================================

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  31. Νατος παλι ο εβραιοπρακτορας το αρχιδι ο γυφτος που θα μας ξεχρεωσει χωρις να δινει τα ομολογα γοα ρευστοποιηση αλλα ουτε ο ιδιος τα ρευστοποιει να φερει τα χρηματα στην ελλαδα!
    Γυφτικη χολερα με τα εβραικα πληρεξουσια

  32. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΤΟΥΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΖΩΩΟΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΗ.
    ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

    ΟΥΣΤ !!! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

  33. Kαταλαβα εκανα λαθος συγνωμη. Επρεπε να πω δεν φτυνεις το Αιδοιον σου διοτι εισαι γυνη και απο τα πολλα πηδηματα αυτο το ερμο εγινε Ωδειο τι Ωδειο δηλαδη το ΒAGLANDAN εγινε και τα κουκια μπαγλαν. Α μην ξεχασεις να ξυσεις και λιγο την κωλοτρυπιδα σου σε κανενα κλαρι ετσι?

  34. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Giannis Paterakis ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ;

  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  36. ΕΦΕΡΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΚΙΝΑΙΔΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ??

    ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΑ??

    ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ…

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ…

    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ…😀😀😀

  37. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΛΙΤΙΣΜΟΥ..

    ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ??

Comments are closed.