Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

15 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. Εκείνο το χρυσαυγίτικο το τσόλι η ΕΛΕΝ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ πού χάθηκε…;

  2. Αι μωρη Κατσικοκερατη το Νουμερο ενα ησουνα εδω μεσα αλλα εφυγες μετονομασθηκες δεν ξερω μας στερησες το αφθονο γελιο που ριχναμε εδω μεσα και δωρεαν παρακαλω ενω τωρα? Τωρα εχουμε βεβαια αντικαταστασου τον αθλιο μπαηρογυφτο που με αιχμη της απατης του εχει τον δηθεν Πατερομουνακι τον γνωστο Τσαπελοφαγο που αρπαζανε τα 150αρικα αλλα και τα 10αρικα μυην τα ξεχναμε και αυτα που εισεπρατε η εκ βαφης ξανθια παλαι ποτε Ντιζεζ του αθανατου μαυρου γατου της Τρουμπας….Βζζζιινν βζζιιιν γυριζε το μισο βυζακι ντριγκιρ εριχνε ο μπαρμπα μαστρουχαλος το δεκαρικακι στο χαρτοκουτι παρτε μια τσαπελα πολεμιστη απο διπλα ο τσαπελοφαγος προχωρησετ στο βαθος οι ορκομοσιες ετοιμαστε το 150αρι…πανε ολα αυτα τωρα δυσκολη η επιβιωση στους υπονομους εχουμε και πλημμυρικα φαινομενα τωρα να προχθες με την νεροποντη τον τιναξε τον μπατηρογυφτο με τον τριγωνο του κωλο εξω το νερο απο ενα καπακι του υπονομου που κρυβετε μαζι με την συγκαταδικασθεισα συμβια του πως δεν πνιγηκαν κιολας. χαθηκαν και οιμτσαπελες χαθηκαν ολα τιπποτε δεν εμεινε τιποτα…στερνο μου 150αρι να σ'έιχα τωρα!!

  3. Τωρα εβγαλε στη φορα αθελα του αυτος ο βλακας ο βαγγελας οτι το γυφτικο καθαρμα πηρε το πληρεξουσιο απο εναν εβραιο στην αγγλια!!!!!
    Και μας το παιζει δηθεν ελληναρας το γυφτικο μουνοπανο με τα τις πλατες των εβραιων
    Οπου βλεπεται τα ψωωρογιδα φτυσιμο και κλωτσιες στα εβραικα πρακτορια της μασονιας

  4. ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΙΣ! ΤΕΤΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  5. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

  6. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΤΙΚΙΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 0.5% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΗ ΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….

    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ…!!!!😀😀😀

    ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΙΟ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

    ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ??

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΟ…!!!!!

  7. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΑΒΡΑΑΜ Η ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ….

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΙΑΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ…

    ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΒΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ,ΤΟ 2% ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΒΑΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟ ΛΕΤΕ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ….

    ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΗΤΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

  8. Χωρίς νεκρούς η λευτεριά ζάλο ομπρός δε κάνει γιαντ’ από πάντα βρίσκεται στου τουφεκιού την κάνη

  9. ΤΑ 10αρικα να δωσεις πισω Απατεωνα….

  10. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΕ!!!ΕΣΥ Κ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΡΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!
    ———————————————-
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  11. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΕ!!!ΕΣΥ Κ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΡΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!
    ———————————————-
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

  12. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  13. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΕ!!!ΕΣΥ Κ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΘΡΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!
    ———————————————-
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ!!!!
    —————————————
    Panagiotis Apostolopoulos Ευάγγελέ ξέρεις ποιανού είναι
    Η εταιρία ? ?
    Του Αρτέμη
    Έκανε μεταβίβαση και πληρεξούσιο στον εαυτό του
    υπάρχει κ ένας Άγγλος από πίσω
    Για κοίταξε το αυτό

    Evangelos Konstantakakos Ξέρω και είναι Εβραίος Άγγλος το πληρεξούσιο το έχω στα χέρια μου και δεν χωράει καμία αμφιβολία διότι είναι έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες συμβολαιογράφου. Θα γυρίσω σπίτι μου και θα σας το δημοσιεύσω. Τώρα ώμος πάω να δω την δικηγόρο μου για τους εδώ απατεώνες. Όλοι θα κριθούν.

    Evangelos Konstantakakos Φίλε μου καλέ, Παναγιώτη, Θέλω να προσέχεις αυτά που γράφω. Βεβαίως και υπάρχει Άγγλος Εβραίος που ήταν ιδιοκτήτης της Red Panther. Δεν υπάρχει αμφιβολία καμία, τα έχω ελέγξει με τις αγγλικές αρχές, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάνεις αυτά που γράφω. Τα στοιχεία τα γν ρξζω από καρό αλλά τώρα θεωρώ είναι η κατάλληλη για σγκγμη να το γράψω να το αναφέρω και να είστε όλοι συγουροι ότι σε εκείνα τα ποσά βασίζεται ο Αρτεμης Σωρρας για τις πληρωμές.

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ——————————————————–
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ Π[ΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ!ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΧΙΔΟ!!!!!!!!

Comments are closed.