Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

20 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. χλαπα χλουπα χαλαπα χλουπα παιζω εγω τον μπαγλαμα
    ντριγκι ντριγκι ντριγκι τι τα θελω τα λεφτα
    χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα να ειναι ο Σορος μας καλα

    χλαπα χλουπα χαλαπα χλουπα που τα πατε τα λεφτα
    ντριγκι ντριγκι ντριγκι δεν ειναι οι Ελληνες καλα
    χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα στους λαθρο πανε τα λεφτα
    ντριγκι ντριγκι ντριγκι μας το'πε ο Σορος ρε παιδια
    χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα ριχτ' στους Ελληνες σκατα

    στιχοι εκτελεση Αλεξης Τσιπρας
    μουσικη Πρεζονι Κραρανικας

  2. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΣΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΧΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ? ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΠΥΜΕΝΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΜΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ BLAC LIST ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΥΤΟΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΣΑΙ. Η Δ.Η.Ε ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Ξ/ΡΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ??

  3. Giannis Paterakis

    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…

    ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  4. Εκδοσειs Mυλωνακηs-Νυζαμηs-Φλωρατοs"Το ατυχημα του Καθετηρα"
    Στον κερατειο τον κολπο
    στημενο ηταν το κολπο να
    τον χεσει τον χερι-χερι
    το ατιμο το περιστερι…
    Ανεβηκε πενηντα μετρα λεει
    ψηλα!Μεγαλη τσιρλα τοπιασε
    εκει ψηλα και αμεσωs σκεφθηκε
    να κατεβει πιο χαμηλα..και τα
    κακακια του να αφησει καπου εκει κοντα!
    το μεροs για να βρει..το κωλαρακι του να
    αδειασει για να εναποθεση τα σκατα!
    Υ.Γ 1 ο εκπαιδευτηs ειχε ενημερωσει τουs αρμοδιουs οτι 2 ημερεs πριν την εκδηλωση επρεπε να ειναι νηστικο!
    Υ.Γ 2 μετα την εξεταση των κοπρανων του πτηνου διαπιστωθηκε οτι το αμοιρο πτηνο το ταισαν ζωντανουs αστακουs του καραμπερη και πατατεs νεροβραστεs!
    την ανυπακοη του αυτη το πτηνο την πληρωσε…σε κατσαρολα στιφαδο!!
    το μεγΚΑΛΟs μπρωεδρασ εχει δηλωσει οτι ειναι βετζετεριαν……
    Ο Κ.Αιβαλιωτηs στο 3 λαλουν και 2 χορευουν!-YouTube
    Ο εκπροσωποs του πρωκτοχεσμενου δηλωσε:Αυτοι που ταισαν το πτηνο θα παραπεμφθουν για πραξειs μη συννομεs στην οικωλογικη εταιρεια"περιβαλλον & κοπρανα"(Πανελληνια ΟΡγανωση Διεφθαρμενων Ορθ.Συναγερμου)Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ)

  5. Στο κυνήγι του Αρτέμη Σώρρα ρίχνεται -μετά από κυνηγητό επτά και πλέον μηνών- και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Τα δυο ηχητικά μηνύματα -η παρέμβαση του 50χρονου καταζητούμενου στο συνέδριο του για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις» με απειλές και ύβρεις κατά πρώην στενών συνεργατών του και η ειρωνική επανεμφάνισή του για τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας 20 μέρες αργότερα- ήταν το κερασάκι στην τούρτα των ερευνών με αποτέλεσμα να ζητηθεί από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα να ψάχνει τα ηλεκτρονικά ίχνη των δυο παρεμβάσεών του.

    Από τον περασμένο Μάρτιο το ερώτημα που βασάνιζε τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με τον εντοπισμό του ήταν ένα και μοναδικό: πώς δηλαδή είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ευρέως γνωστός με χαρακτηριστική φυσιογνωμία, πολλούς «εχθρούς» και «εντιμότατους φίλους» πρόθυμους να τον καρφώσουν με την πρώτη ευκαιρία καταφέρνει όχι μόνο να παραμένει άφαντος αλλά να μην έχει αφήσει πίσω του ίχνη και να μην υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για τις κινήσεις του. Στη νέα φάση που περνούν οι έρευνες αναζητούν για το πώς και από ποιους σέρβερ του εξωτερικού έγιναν οι δυο αναρτήσεις. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως και σ΄ αυτό τον τομέα ο Σώρρας είναι πολύ καλός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με τα «ηλεκτρονικά κόλπα» των ανθρώπων που στηρίζουν τον 50χρονο και δεν μπορούν να εξακριβώσουν ούτε καν το ενδεχόμενο είτε αρχικά είτε σε δεύτερο χρόνο ο Σώρρας και η σύζυγος του να την έχουν κοπανήσει από την Ελλάδα. Μάλιστα πριν από πέντε μήνες, το ενδεχόμενο αυτό επικρατούσε με αποτέλεσμα το ένταλμα σύλληψης να έχει γίνει ευρωπαϊκό και να έχουν ενεργοποιηθεί οι διαδικασίες αναζήτησης του και μέσω της Europol. Τις τελευταίες όμως ημέρες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά στην ελληνική επαρχία κρύβεται το μυστικό. Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, έχουν βρει καταφύγιο σε οίκημα και με τη βοήθεια ολιγομελούς ομάδας πιστών οπαδών του έχουν λουφάξει αποφεύγοντας να κάνουν και την παραμικρή κίνηση που θα είναι και το λάθος που θα τους δώσει στο πιάτο των διωκτών τους. Οι δύο παρεμβάσεις

    Τα δυο ηχητικά μηνύματα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στάλθηκαν, το πρώτο στις 6 Οκτωβρίου, όπου ο Σώρρας επιτίθεται με σφοδρότητα στους άλλοτε στενούς του συνεργάτες Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, τους οποίους χαρακτηρίζει «κερατάδες» και «προδότες». «Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο» λέει για τα τρία στελέχη της Ε.ΣΥ ο Αρτέμης Σώρρας από το κρησφύγετό του. Στο δεύτερο, είκοσι μέρες αργότερα αναφέρει «Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο Βασιλικό κήπο, χαιρετάω και τους αστυνομικούς, "καλημέρα" μου λένε, έχω αλλάξει λίγο και την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική, οπότε με χαιρετάνε οι άνθρωποι, μια χαρά είμαι, οπότε γι' αυτό δεν βάζω και βίντεο. Γιατί άμα βγάλω και βίντεο θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες, θα τους δώσω τροφή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σώρρας.

    ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΙΣΩ ΚΑΙ 15? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΞΕΜΑΑΣ ΑΥΤΟΙΚΙΝΗΤΑ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΑΛΙ Ξ/6 Ε? ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΤΣΙ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΕΣΥ!!! ΓΕΛΑΣ Ε?….ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ?

  6. Έρχεται η ωρα του εξωκοσμικού Σώρρα
    Οι γυναίκες που τον αγάπησαν
    θα κλαίνε τη βρωμόκωλη σαβούρα

  7. ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΩΡΡΑ

  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  10. ρε αντε πηδησου τουρκοσπορε γυφτομογγολε

  11. για γραψε μας και για τους γυφτοπροδοτες με τα τουρκικα πληρεξουσια

  12. Οτσν θα εχει συνεργεια στην απατη του γυφτου να δεις τι ωραια θα ειναι

  13. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΑΒΡΑΑΜ Η ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ….

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΙΑΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ…

    ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΒΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ,ΤΟ 2% ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΒΑΤΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟ ΛΕΤΕ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ….

    ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΑΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΗΤΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

  14. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  15. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  16. ΑΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ….

  17. οκαλωσ τη πουτανα τησ πατρασ
    μορφεασ

  18. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑ

    ΑΦΟΥ ΧΤΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ??

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΚΡΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…..

  19. Τουρκοσπορο αρχιδι μετρας ημερες μεχει να σε περιλαβουν οι ελληναραδες στο κορυδαλλο.
    Μουνοπανο γυφτομογγολε με τα τουρκικα πληρεξουσια

  20. ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ, ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ….ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΓΛΟΣ?
    "ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ…..

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ? ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΤΑΝ? Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ… Ε ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΡΑΤΖ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ….

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ…

    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ 4, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 7 ΠΕΡΙΠΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=nBLGWC43_bk

Comments are closed.