Η αληθινή σοκαριστική ιστορία του κοριτσιού που γέννησε στα 5 της!

Πρόκειται για τη μικρότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ στα ιατρικά χρονικά! Η ιστορία της έγινε μύθος με τα χρόνια αλλά τελικά είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Όταν το στομάχι της 5χρονης Lina Medina άρχισε να φουσκώνει οι γονείς της την πήγαν στο γιατρό και όλοι νόμιζαν ότι η μικρή είχε κάποιο τεράστιο όγκο μέσα στην κοιλιά της. Κάνοντας όμως τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού συνειδητοποίησαν πως η μικρή Λίνα ήταν 7 μηνών έγκυος! Λίγες εβδομάδες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το γέννησε με καισαρική τομή αφού ήταν τόσο μικρή που δεν ήταν σε θέση να κάνει φυσιολογικό τοκετό.

Και παρά το γεγονός ότι από τότε πέρασαν 80 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζει να είναι η μικρότερη μητέρα σε όλον τον κόσμο. Οι γιατροί εξετάζοντάς την μετά τη γέννα διαπίστωσαν πως τα γεννητικά της όργανα ήταν ώριμα για να τεκνοποιήσει παρά το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά ένα μωρό, ενώ λίγο καιρό μετά συνελήφθη ο πατέρας της γιατί θεωρήθηκε ως υπεύθυνος για τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της!

Αργότερα όμως αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν υπήρξαν ενοχοποιητικά στοιχεία και μέχρι σήμερα δεν έμαθε κανείς ποιος ήταν ο πατέρας αυτού του παιδιού, Η Λίνα γεννήθηκε σε ένα χωριό του Περού το 1933 και ο γιος της το Μάιο του 1939! Ο μικρός Γεράρδος μεγάλωνε νομίζοντας πως η Λίνα είναι η μεγάλη του αδελφή. Αν και γεννήθηκε υγιής πέθανε μόλις στα 40 του χρόνια από μια σπάνια ασθένεια στα κόκκαλα. Η Λίνα ζει ακόμα και είναι 85 ετών. Δεν μίλησε ποτέ και σε κανένα για αυτή την εγκυμοσύνη. Παντρεύτηκε το 1970 και έκανε ένα δεύτερο γιο

H Λίνα Μεντίνα όπως είναι σήμερα. Αρνείται κατηγορηματικά να μιλήσει για εκείνη την εγκυμοσύνη

Η υπόθεσή της έχει χαρακτηριστεί στα χρόνια ως μύθος αλλά οι γιατροί έχουν όλες τις αποδείξεις και την ιστορία της δημοσιεύει σήμερα η διαδικτυακή New York Post

loading...