Εκδόθηκε το βούλευμα για τη «συμμορία» σε 564 σελίδες!

Την Παρασκευή (17/11) εκδόθηκε το βούλευμα 564 σελίδων για τη "συμμορία" στο ελληνικό ποδόσφαιρο που στέλνει σε δίκη τον Βαγγέλη Μαρινάκη κι ακόμη 27 παράγοντες...


Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα οδηγηθεί το επόμενο διάστημα η πολύκροτη υπόθεση των "στημένων" αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Παρασκευή (17/11) μάλιστα εκδόθηκε και το βούλευμα, το οποίο αναφέρει μέσα σε 564 σελίδες με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο δράσης της «συμμορίας» που δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στέλνει στο εδώλιο των κατηγορουμένων μεταξύ άλλων τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή, Θόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθόπουλο, Γιώργο Σπανό, Γιάννη Κομπότη, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, Νίκο Προύντζο και αρκετούς διαιτητές.

Σε ό,τι αφορά τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, κατηγορείται για το κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων (για τους αγώνες με Βέροια και Ατρόμητο) και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

Τον λόγο πλέον έχει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, η οποία θα μελετήσει τις ομοφωνίες, τις πλειοψηφίες και τη μειοψηφία του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ώστε να αποφασίσει αν θα ασκήσει αναίρεση υπέρ του νόμου ή όχι. 

πηγη
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]