Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και διώξτε ΣΗΜΕΡΑ από το νησί τα 50 αυτά κοπρόσκυλα

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ
Τι;;;
Είπα πολλά πάλι κυρια διοικητά του κλιμακίου ΠΜΥ της ΕΥΠ στη Λέσβο;;;

H φωτό είναι από το Κ.Υ. Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκε η Ελπίδα που έφερε ο Σύριζας! Αλληλομαχαιρώθηκαν μετά από διένεξη Πακιστανοί και Αφγανοί στο χωριό Πάμφυλα. Παρά του ότι ζούσαν σε σπίτια φαίνεται ότι το εθνοφυλετικό μίσος παραμένει άσβεστο ακόμη και χιλιάδες μίλια μακριά από την Απω Ανατολή!

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό!

Αν δεν εκδιωχτούν ΑΜΕΣΑ από το νησί οι έμμισθοι κατσαπλιάδες και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΚΟ και των Τούρκων αλλά και των … Τουρκόσπορων δουλέμπορων, θα έχουμε πολύ άσχημες εξελίξεις και τετελεσμένα γεγονότα μή αναστρέψιμα!

Οι Εισαγγελικές Αχές του νησιού θα πρέπει να βρουν τρόπους και να μαζέψουν ΑΜΕΣΑ την σάρα και την μάρα που έχει αποβιβαστεί στο νησί και στοχοποιούν ντόπιους που αντιτίθενται στην μετατροπή του νησιού σε κολαστήριο ψυχών.

Αν δεν εκδιωχτούν από το νησί όλες οι ΜΚΟ πλην των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ΑΜΕΣΑ , τότε θα ζήσουμε σύντομα πολύ άσχημες καταστάσεις.

Συγκεκριμένα μίσθαρνα όργανα, υποδαυλίζουν τα πάθη μεταξύ των μεταναστών και των προσφύγων.
Συγκεκριμένα μίσθαρνα όργανα, σχεδιάζουν αιματηρή σύγκρουση μεταξύ ντόπιων κατοίκων και λαθρομεταναστών!
Και τα γνωρίζουν άπαντες εκεί!

Δυστυχώς οι Αρχές του νησιού γνωρίζουν πολύ καλά ότι 50 άτομα εκεί δρουν με συγκεκριμένο σχέδιο που θα φέρει τη χώρα σε πολύ δύσκολη θέση! Τους γνωρίζουν ΟΛΟΥΣ! Κι ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι και ΠΩΣ χρησιμοποιούν το άσυλο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάθονται και τους κοιτάνε!

Μια κουβέντα θα πω μόνο προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου, τον Δήμαρχο Λέσβου και την Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου :

– “Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και διώξτε ΣΗΜΕΡΑ από το νησί τα 50 αυτά κοπρόσκυλα. Αν δεν το κάνετε, θα βάψετε τα χέρια σας με αίμα σε ανύποπτο χρόνο. Η ώρα αυτή πλησιάζει”.

Το σχέδιο κύριοι και κυρίες, προβλέπει την άγρια εξέγερση 15.000 λαθρομεταναστών και προσφύγων στο νησί και συγκρούσεις με ντόπιο πληθυσμό και σώματα ασφαλείας. Πρώτος στόχος θα είναι το αστυνομικό μέγαρο Λέσβου!

Τι;;;
Είπα πολλά πάλι κυρια διοικητά του κλιμακίου ΠΜΥ της ΕΥΠ στη Λέσβο;;;
Ξέρω-ξέρω… Είστε κι εσείς …αβοήθητη!!!



Πηγή από fb: George Adalis B

loading...