Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τα νεκρά παιδιά και τον πατέρα στη Νέα Σμύρνη – Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο 45χρονος άνδρας

Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη. Όλα δείχνουν ότι ο πατέρας ήταν αυτός που πήρε μαζί του στο θάνατο τα δύο μικρά παιδιά του.

Όλα… ξεκίνησαν στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς».

Δυστυχώς, από την φωτιά που επεκτάθηκε στο υπνοδωμάτιο του μικρού σπιτιού στην οδό Κοραή, προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, οι οποίες δηλητηρίασαν τους πνεύμονες των δύο μικρών παιδιών, τα οποία έδωσαν μάχη για την ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο πατέρας.

Ο πατέρας και τα δύο του παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις τους στο χωλ του σπιτιού και τελικά στα νοσοκομεία που διακομίστηκαν, ο πατέρας στο Γ. Γεννηματάς και τα δύο παιδιά στο Παίδων, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ο πατέρας περίπου 45 ετών ήταν χωρισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα, που φέρεται να έγραψε ο άνδρας, στο οποίο σημειώνεται, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

loading...

3 thoughts on “Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τα νεκρά παιδιά και τον πατέρα στη Νέα Σμύρνη – Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο 45χρονος άνδρας

  1. DEN AFTOKTONISE O PATERAS ME TA PEDIA TU!!! OHI! EDOLOFONITHI APO TON A.TSIPRITOGLU TON P.KAMENO KE TUS VULEFTES OLON TON POLITIKON KOMMATON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥΤΣΟΧΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟ

  3. Όταν ενας ανθρωπος φτασει σ αυτό το σημειο,σκεφτειτε τι βαρος και απογνωση μεχρι τρελας ειχε.
    Πριν κατηγορήσουμε μονο αυτόν,ας σκεφτουμε και τον λογο που τον τρελανε.
    Μηπως η πρωην γυναικα του,μαζι με τον γκομενο της εχουν να πουν κατι?

Comments are closed.