«€45 δισ. ληστεία μετά πλειστηριασμού, φορολογουμένων και δανειοληπτών.»

Ένα άρθρο διαφωτιστικό. Με μόνη αστοχία τον χαρακτηρισμό της σημερινής κυβέρνησης ως «κομμουνιστές». Προφανώς από συσκότιση ιδεοληπτική. Διότι οι κομμουνιστές δεν ήταν λακέδες
ούτε των ξένων ούτε του κεφαλαίου. Τούτοι εδώ σήμερα είναι σαλταδόροι και ληστές. Τυχοδιώκτες και καιροσκόποι ως εκεί που δε πάει άλλο. Ούτε για την χώρα ούτε για την κοινωνία νοιάζονται. Ότι φάνε ότι πιούνε κι ότι αρπάξει ο κώλος τους, που λέει και ο λαός. Ας όψονται οι Σαμαρέλοι και οι άλλοι άχρηστοι της Βουλής, με πρωτοστάτη το ΓΑΠ, που απέλπισαν και εξώθησαν τον λαό να ψηφίσει αυτούς τους χθόνιους αηδιαστικούς λεχρίτες. Νίκος Καραβαζάκης.

Του Άγη Βερούτη 

Οι τράπεζες έχουν σχεδόν €110 δισ. κόκκινα δάνεια που οι δανειολήπτες δεν δύνανται να εξυπηρετήσουν. Οι τράπεζες έχουν ήδη λάβει προβλέψεις σχεδόν €60 δισ. από το 2008.

Τις προβλέψεις των €60 δισ. τις κάλυψαν με ανακεφαλαιοποιήσεις και μη-φορολογημένη κερδοφορία από τόκους και προμήθειες έναντι των προβλέψεων. Επίσης έχουν πάρει €38 δισ. από το ΤΧΣ για ανακεφαλαιοποίηση καθώς τα κέρδη τους δεν ήσαν αρκετά.

Από το σύνολο των €110 δισ. κόκκινων δανείων οι Τράπεζες έχουν ήδη πάρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κοντά στο 90%. Γι’ αυτό δεν τις νοιάζει να πουλήσουν με 3 σεντς στο ευρώ. Τα έχουν ήδη πάρει από τον Έλληνα φορολογούμενο. Τώρα θα το ξαναπάρουν από τον ίδιον με την ιδιότητα του δανειολήπτη!

Μια κρατικής χρηματοδότησης Bad Bank, θα μπορούσε να μαζέψει όλα τα κόκκινα.

Η λειτουργία μιας Bad Bank είναι κυρίως να «παρκάρει» τα μη-εξυπηρετούμενα ώσπου να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία για να ξεκινήσουν πάλι να εξυπηρετούνται.

Εδώ μπορεί να χρειαστεί να τα κρατήσει και 10 και 15 χρόνια! Ήδη περάσαμε 8 σε κρίση και έχουμε ακόμα μπροστά μας!

Περίπου το 96% των δανειοληπτών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΙ. Απλά βρέθηκαν εκτός δυνατότητας να εξυπηρετούν τα δάνειά τους λόγω κρίσης και υπερφορολόγησης. Δεν το λέω εγώ. Το λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε αυτούς μια Bad Bank θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο ώστε όταν επιστρέψουν στην κανονικότητα, να μπορέσουν ξανά να ξεκινήσουν να εξυπηρετούν τα δάνειά τους.

Όχι στους μπαταχτσήδες όπως λένε κάποιοι γραφικοί οικονομικά αναλφάβητοι.  Οι μπαταχτσήδες δεν θα πληρώσουν έτσι κι αλλιώς! Ποτέ!

Οι νοικοκυραίοι που αδυνατούν να πληρώσουν τα κόκκινα δάνεια τους σήμερα είναι η πλειοψηφία των κόκκινων δανειοληπτών. Το 96% όπως λέει η ΕΕ στην έρευνα που έγινε για τη σύνταξη της Οδηγίας της για την Δεύτερη Ευκαιρία.

Οι κυβερνώντες όμως στην Ελλάδα θέλουν να διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό, όπως παραδέχθηκαν, και γι’αυτό στοχεύουν να διαλύσουν την μεσαία τάξη μέσω των κόκκινων δανείων.

Θέλουν να πουλήσουν για 3 σεντς και να βγάλουν «κάποιοι” 60 σεντς. Μόνο που δεν είναι σεντς αλλά δισεκατομμύρια ευρώ!

Με €8-€10 δισ. χρηματοδότηση μιας Bad Bank, ο Έλληνας φορολογούμενος θα πάρει πίσω τα €38 δισ. που ήδη έχει πληρώσει μέσω ΤΧΣ (που πέρασε στο χρέος), συν μέρος των αφορολόγητων προβλέψεων και αναβαλλόμενου φόρου.

Αυτά τα €10 δισ. μας περισσεύουν στο ΤΧΣ αχρησιμοποίητα.

Άλλα περίπου €9 δισ. οφείλουμε να λάβουμε πίσω από τόκους που εισέπραξαν από εμάς οι ομόλογες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης!

Άλλα €20 δισ. περισσεύουν από τη χρηματοδότηση του Τρίτου Μνημονίου διότι ο Ταλαντούχος κ. Γιάνης πλήρωσε €17 δισ. από τα αποθεματικά των ταμείων των δημοσίων οργανισμών της Ελλάδος που μάζεψε κεντρικά στη διάρκεια της «Περήφανης Διαπραγμάτευσης»! Και τα έδωσε για να «κερδίσει χρόνο» διαπραγμάτευσης! Και στέγνωσε την αγορά και το κράτος από ρευστό!

Αλλά δεν τα παίρνουμε ούτε αυτά τα €20 δισ.!

Δεν θέλουνε να προστατεύσουν την αιμορραγούσα Μεσαία Τάξη της χώρας.  Να την ξεπατώσουν θέλουν! Και να ο τρόπος να βγάλουν και €55 δισ.!

Ρουφώντας τις ψυχές εκείνων που κρατάνε ακόμα την ελληνική οικονομία ζωντανή!
Τις ψυχές της μεσαίας τάξης που κοιτάει τη δουλειά της και προσπαθεί να επιζήσει ανάμεσα σε συνέπειες από τα εγκληματικά λάθη του σημερινού πολιτικού προσωπικού.
Ή μάλλον όχι λάθη.
Στρατηγικές επιλογές!

Από την Bad Bank ο φορολογούμενος θα δει να του επιστρέφονται τα πιο πολλά από όσα έβαλε για τη διάσωση του τραπεζικού συστήματος. Απλά θα πάρει χρόνο.

Μπορεί να πάρει πίσω από τους νορμάλ δανειολήπτες (96% αυτών) ίσως €50-€60 δισ. αν έχει υπομονή. Το κράτος λογικά δεν έχει θέμα χρόνου. Απλά μπορεί να περιμένει ώσπου οι συνθήκες να είναι καλύτερες.
Όσο χρειαστεί.
Και από τα κέρδη να χρηματοδοτεί έργα υποδομών.

Η Ιρλανδία και η Ισπανία έφτιαξαν Bad Bank εξαρχής της κρίσης, και τώρα και η Ιταλία και η Κύπρος φτιάχνουν και εκείνες Bad Bank.

Γιατί; Για να πάρουν πίσω οι φορολογούμενοι τα λεφτά που έβαλαν για να κρατήσουν όρθιες τις τράπεζες!  Γι’αυτό!

Η Ελλάδα τί κάνει: Πουλάει τα κόκκινα δάνεια σε ιδιώτες για €0,01-€0,08 για κάθε ευρώ.

Δηλαδή θα πουλήσει €110 δισ. απαιτήσεις για €3-€6 δισ. Όπου τα μισά τα δανείζει η ίδια η πωλήτρια τράπεζα στους αγοραστές. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές μπορούν να εισπράξουν €50-60 δισ. για απαιτήσεις αγορασμένες για €1,5-€3 δισ.

Θα βγάλουν δηλαδή €45-€55 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ οι μάγκες, που μια Bad Bank θα τα έδινε πίσω στους φορολογούμενους.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Ο φορολογούμενος θα χάσει πάλι γιατί θα κληθεί να καλύψει τα €4 δισ. από την τρύπα που θα δημιουργήσει η πώληση των κόκκινων δανείων κάτω από το book value τους.

Επιπλέον οι Τράπεζες με €5-€6 δισ. ΔΕΝ καλύπτουν τις τρύπες που θα δημιουργήσουν οι πωλήσεις απαιτήσεων στα κόκκινα δάνεια.

Θα ξανά ζητήσουν λεφτά από τον Φορολογούμενο. Και μετά την πώληση θα χάσουν οποιαδήποτε ευκαιρία επανάκτησης των χρημάτων που δάνεισαν οι φορολογούμενοι στις τράπεζες μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων.

Κάποιος θα κερδίσει από αυτήν την προσέγγιση. Ο ιδιώτης αγοραστής «ξένα funds” των κόκκινων δανείων.

Ψάξτε το, πίσω από τα «fund” που πασσάρουν για διεθνή, είναι Έλληνες που ετοιμάζονται να μετατρέψουν €5 δισ. δανεικά, σε €45 δισ. μετρητά. Στην τσέπη τους!

Ποιο Χρηματιστήριο και κουραφέξαλα; Εδώ στήνεται το μεγαλύτερο σκηνικό ληστείας μετά πλειστηριασμού! Έβερ!

Θυμίστε μου πάλι γιατί η Bad Bank είναι κακό πράγμα, και γιατί πρέπει να πουλήσουμε σε ιδιωτικές εταιρίες;

Από ποιον ακριβώς ζητάμε να γνωματεύσει για τη σκοπιμότητα δημιουργίας Bad Bank; Από αυτούς που πουλάνε κόκκινα δάνεια στον εαυτό τους με δανεικά από την τράπεζα;

Και την αύξηση της αξίας στα €50-€60 δισ. από τα σημερινά €3-€5 ποιος θα την πάρει;;;

(…κατά τα άλλα για να τσακιστεί η μεσαία τάξη από τους κομμουνιστές, σε κάθε ΑΦΜ θα επιτρέπονται ως 2 Airbnb ακίνητα. Λες κι έχουμε δικτατορία. Λες και η Airbnb δεν αποδίδει στις χώρες που της το ζητούν τα φορολογικά έσοδα που συμφωνεί με το καθένα κράτος που δραστηριοποιείται. Για να το συζητάμε όσο θέλουμε έγινε ο ντόρος. Και να σκεπαστούν τα άλλα.
Και να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί.)

Με οικονομικό όφελος τίνος ακριβώς;

-Των κρατικών Τραπεζών που θα ξεφορτώσουν το ενεργητικό τους για 3 σεντς στο ευρώ; Μπα!
-Των δανειοληπτών που θα χάσουν το σπίτι τους ακόμα και για ένα καταναλωτικό, και οι οποίοι κατά 96% ΔΕΝ είναι δόλιοι; Μπα!
-Των φορολογούμενων, που πλήρωσαν 3 τραπεζικές ανακεφαλαιοποιήσεις για να χρηματοδοτηθούν οι προβλέψεις και διαγραφές κόκκινων δανείων κοντά €60-€70 δισ.;
-Του καταναλωτικού κοινού, που πληρώνει τις υψηλότερες τιμές τραπεζικών υπηρεσιών εδώ και 9 χρόνια, και τώρα θα δει και την τιμή της περιουσίας του να μειώνεται από την πλημμύρα κατασχεθέντων ακινήτων; Μπα!
-Του κράτους που θα πετάξει στο δρόμο ανθρώπους της Παραγωγικής Οικονομίας, που ΔΕΝ ευθύνονται εκείνοι για την επιδείνωση της οικονομίας, καθώς η εσωτερική υποτίμηση έγινε αποκλειστικά εις βάρος της παραγωγικής οικονομίας αφήνοντας άθικτο το δημόσιο με μια μικρή μείωση μισθού που αντέστρεψε η άμεση προαγωγή ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΣΗ; Μπα!
-Των «ξένα funds” που θα αγοράσουν με 3 σεντς τα δάνεια που πλήρωσαν €60 δισ. με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και άλλα τόσα με φόρους οι Έλληνες φορολογούμενοι;
Και πόσο θα τα πουλήσουν άραγε; Ίσως €40 δισ., ίσως €30 δισ. Μάλλον!

Σίγουρα όμως όμως τα «ξένα funds” θα πουλήσουν πολύ παραπάνω από τα 3 που θα δώσουν στις Ελληνικές Τράπεζες και τους φορολογούμενους.

Τόσα παραπάνω όσα θα ανακτούσε μια Bad Bank για τους φορολογούμενους μετά το τέλος της κρίσης, αν κρατούσε «παρκαρισμένα” τα κόκκινα ώσπου να ξαναπάρει μπροστά η Ελληνική Οικονομία.

Για πάμε άλλη μια, από την αρχή!

Σε ποιον θέλουν να χαρίσουν, πόσα ακριβώς, που στην πραγματικότητα ανήκουν σε ποιους;;;

https://vimasaronikou.wordpress.com
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

 1. ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ, ΣΤΕΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΠΟΦΑΗΔΕΣ, ΛΕΧΡΙΤΕΣ, ΤΟΜΑΡΙΑ.
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ αυτοι οι ανθρωποι μεινουν ατιμωρητοι, ο νομος θαχει χασει το νοημα του, και ο πολιτης θα συνεχιει ν ζει με το φοβο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Η ΜΗΧΑΝΗ?? ΣΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ....!!!!

  Γιωργος Κωνσταντινιδης
  Néa Péramos, Attica •

  ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

  ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

  1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
  3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

  ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

  ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

  Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ....
  http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πω πω πω ο μαυρος τριχωτος κωλος του ψωρρα !!!!
   αντε σου'φεξε μην αυτοκτονησεις !!!!

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΤΙΚΙΟ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ "ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ"...

   ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ....ΠΟΙΟΣ...???

   Διαγραφή
  3. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.
   ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ

   Διαγραφή
  4. Αν αγαπάτε τα ζώα , αγαπήστε και την άμοιρη κυρία Πατεράκη. Η αγαμία , την έχει χτυπήσει στα ζωτικά της όργανα και πιο πολύστο παχύ εντερό της.
   Απο τότε αποζητά μετα βδελυγμίας το λούτσο του ψώρρα και ξύνεται μανιωδώς ..............

   Διαγραφή
  5. 12.02

   ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

   ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...

   ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ 11.34

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΜΩΡΕ??

   ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ??

   ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ 120 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

   Διαγραφή
  6. ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

   ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟ

   ΧΡΗΜΑ.

   ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??

   Διαγραφή
  7. ΡΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

   ΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΑ ΧΡΕΗ;
   ΜΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ;

   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΜΝΤΟΜΩΣ;
   ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΣΤΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ...

   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  8. 1.12

   ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ ΤΟ "ΠΟΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ....
   ======================================

   ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

   ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...

   ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ "Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο" ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ 11.34

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΜΩΡΕ??

   ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ??

   ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ 120 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ...

   Διαγραφή
 3. Που' ναι τα λεφτά; -
  Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
  -Που' ναι τα λεφτά;
  -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

  Να 'χα 600 δις
  τι θα έκανα να δεις
  θα ξεχρέωνα τη χώρα
  όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

  Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

  Θα αγόραζα το χρέος
  που' μαι μάγκας και ωραίος
  τα χαράτσια τους δασμούς
  και τους πλειστηριασμούς -

  -Πού 'ναι τα λεφτά;
  -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

  άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!  Άιντε ρε να μου χαθείς!
  που 'ναι τα 600 δις?
  ή μας κάνεις καλαμπούρια
  ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
  και θα έπραττα απλά
  θα 'τρεχα για να τα χώσω
  κι όλους να σας ξεχρεώσω!

  -Που' ναι τα λεφτά;
  -Που 'ναι τα λεφτά;

  Και το ΔΝΤ να τρέμει
  τον ασίκη τον... Αρτέμη!
  Όλο ...λόγια ...αγαπητέ
  και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

  Άιντε ρε να μου χαθείς!
  που 'ναι τα 600 δις?
  ή μας κάνεις καλαμπούρια
  ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]