Δείτε τι αποκαλύπτει επιγραφή 4000 ετών για την Κιβωτό του Νώε!!

Πιστεύετε ότι ο Μεγάλος Κατακλυσμός έγινε πραγματικά; Τι γίνεται με τον Νώε και την Κιβωτό;

Σύμφωνα με πολλά αρχαία κείμενα και ένα συναρπαστικό βίντεο, ο μεγάλος κατακλυσμός συνέβη και η κιβωτός του Νώε ήταν πραγματική.

Σήμερα βλέπουμε τρομερές καταστροφές που καταστρέφουν πόλεις και προκαλούν τεράστιο αριθμό θυμάτων. Από τους αρχαίους χρόνους, η ανθρωπότητα έχει αντιμετωπίσει διάφορους τύπους φυσικών καταστροφών (ή ίσως και θεϊκής παρέμβασης), όπως σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι, πλημμύρες, κλπ.

Μία από τις πιο μεγάλες καταστροφές που συνέβη ποτέ και καταγράφηκε από τους προγόνους μας από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς είναι αυτό που συχνά ονομ
ζεται ως η μεγάλος Κατακλυσμός.

Ο Κατακλυσμός του Νώε ή μεγάλη πλημμύρα είναι ένα γεγονός καταγραμμένο στην Αγία Γραφή. Αλλά υπάρχουν παρόμοιες ιστορίες που μπορούν να βρεθούν και από πολλούς άλλους αρχαίους πολιτισμούς

Αναφέρει ότι ολόκληρη η Γη βυθίστηκε από τις θάλασσες και έναν μεγάλο κατακλυσμό που δεν άφησε κανέναν ζωντανό. Μιλά επίσης για έναν άνδρα που είχε εντολή από τον Θεό να κατασκευάσει μία κιβωτό και να επιλέξει τους ανθρώπους και τα ζώα που θα ευημερούσαν σε μια νέα Γη, όπως αναφέρει το strange.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το πώς κατασκευάστηκε η Κιβωτός του Νώε. Μία πρόσφατη ανακάλυψη μίας 4000 ετών επιγραφής αποκαλύπτει αναλυτικά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και το ιδιόμορφο σχήμα που είχε η Κιβωτός.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

loading...

7 thoughts on “Δείτε τι αποκαλύπτει επιγραφή 4000 ετών για την Κιβωτό του Νώε!!

  1. Ο κατακλυσμος του Νωε αναφερεται στην αγια γραφη, αφορα την προϊστορια των Εβραιων και δεν ενδιαφερει εμας τους Ελληνες.
    Και ομως διδασκεται στα ελληνοπουλα της γ΄ δημοτικου.
    Στην ελληνικη παραδοση υπαρχει ο κατακλυσμος του
    γεναρχη μας Δευκαλιωνος.

  2. ΕΣΥ από υποκλισμό έμαθες την Ελληνική Παράδοση;

  3. ΜΕΜΕΤΙ 7.21,
    ΤΡΑΒΑ ΑΝΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟΝ "ΑΓΙΟ" ΕΥΛΑΜΠΙΟ ΚΙ' ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ, ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. Αντε ρε γυφτικο αρχιδι!!!!!
    Οταν εκλεβες τα αρχαια και τα πουλαγες αρχαιοκαπηλε τιμουσες τους αρχαιους προγονους?????
    Εβραικο αρχιδι νεοπαγανιστη 12θεε σατανολατρη μογγολογυφτα

  5. Ο μογγολογυφτας ο γυτοεφταξιας τολμαει να μιλαει για ιστορια το αρχαιοκαπηλο ζωο που εχει τον μισο ποινικο κωδικα στη πλατη ο τουρκοσπορος

  6. Ρε σεις που το καταλαβατε οτι ειναι ο εβραιοπουστας δωδεκαθειστης πατερακης;

  7. ΕΣΥ ΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ να προσέχεις την πολύ γνώση μη πάθει η υγεία σου. Τώρα για τους Προγόνους μας κάποιοι σαν τα μούτρα σου τους έχουν ξεφτιλίσει.

Comments are closed.