Κίνα: Εκτέλεσαν 3 εμπόρους ναρκωτικών μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους (βίντεο)

Στην Κίνα η θανατική ποινή χρησιμοποιείται κατά κόρον και μάλιστα δημοσίως καθώς θεωρείται ως είδος σωφρονισμού της κοινωνίας ώστε τα μέλη της να μην διαπράττουν ανάλογες πράξεις.


Έτσι δεν προκάλεσε καμία εντύπωση η απόφαση δικαστηρίου να καταδικάσει σε θάνατο τρεις εμπόρους ναρκωτικών.

Το δικαστήριο συνεδρίασε σε πλατεία στην πόλη Τζιεγιάνγκ στη Νότια Κίνα ενώπιον 1.000 πολιτών. Οι τρεις άνδρες, μάλιστα, εκτελέστηκαν λίγα λεπτά μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης.


Κατηγορούμενοι στη δίκη ήταν συνολικά οχτώ άτομα, αλλά οι ποινές των άλλων τριών δεν έγιναν γνωστές. Ανάμεσα στους «θεατές» της δίκης που διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου ήταν μαθητές και κάτοικοι της περιοχής. Οι κινεζικές αρχές πιστεύουν ότι με τέτοιες διαδικασίες θα καταφέρουν να περιορίσουν το εμπόριο ναρκωτικών που ανθεί στη συγκεκριμένη περιοχή.
Το 2017 στην επαρχία Γκουαντόνγκ στην οποία βρίσκεται η πόλη που στήθηκε το λαϊκό δικαστήριο, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην εξιχνίαση 13.000 υποθέσεων εμπορίας ναρκωτικών και έχει συλλάβει περισσότερους από 16.000 υπόπτους ενώ έχει κατάσχει 10,4 τόνους ναρκωτικών....
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΤΣΙ ! Ούτε δικηγόροι του κώλου που τ΄αρπάζουν χοντρά, ούτε αναβολές δίκης, ούτε μυξοκλάματα περί "προτέρου εντίμου βίου" και τρίχες κατσαρές, ούτε παπαγγελόπουλοι, ούτε "κοινωνικές φυλακές", ούτε ψευτοδικαιολογίες, ούτε εξαγορά φυλακής και μαλακίες. Ήξεραν τα καθίκια πως αν τους πιάσουν δεν την γλυτώνουν με τίποτα. Τα ΄παιξαν όλα για όλα και φάγαν τα μούτρα τους. Δημόσια εκτέλεση ! Ας την βλέπουν μερικοί που ψηφίζουν "δήθεν" νόμους για τους ναρκοέμπορους... Αφορά και τους "ευρωπαίους" πολιτικούς ! Τα "Δικαιώματα του Πολίτη" προπάντων! Λες και όλοι οι άλλοι που θα είναι θύματα, που θα καταστραφούν και θα πεθάνουν από τα τομάρια αυτά, ΔΕΝ έχουν δικαιώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]