Δηλώναμε Εθνικιστές και… όχι ναζιστές 24 χρόνια πριν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από τον Ιανουάριο του 1993 ο μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής, Ψαρράς, έγραφε ότι ευθυνόμαστε για… τρομοκρατικές ενέργειες!Τις τελευταίες ημέρες κατέθεσαν οι πρώτοι τρεις από τους περίφημους “προστατευόμενους μάρτυρες”, με τις καταθέσεις των οποίων προφυλακίστηκα. Όχι μόνον αυτών για να είμαστε δίκαιοι, αλλά και του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου Ψαρρά, ο οποίος συκοφαντεί συστηματικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και δεκαετίες.

Τα όσα είπαν περί της Χρυσής Αυγής δεν ήταν κάτι νέο, αλλά εξυπηρέτησαν θαυμάσια την πολιτική σκοπιμότητα της “παράγκας Σαμαρά”, προκειμένου να οδηγηθώ για 18 μήνες στην φυλακή και να είμαι σήμερα υπόδικος. Για του λόγου το αληθές, θα σας παραθέσω ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” των αρχών Φεβρουαρίου του 1993 (πριν από 24 ολόκληρα χρόνια!), το οποίο εμπεριέχεται στο βιβλίο μου “ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει εμπλουτισμένο με τον τίτλο “ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ” τις επόμενες εβδομάδες.

Στο βιβλίο αυτό, λοιπόν, το οποίο εγράφη το 1999 και εκδόθηκε το έτος 2000, υπάρχουν σε ανύποπτο χρόνο οι απαντήσεις μας απέναντι σε όλες τις “Χρυσαυγιάδες”, οι απέναντι στην λάσπη και τις συκοφαντίες. Διαβάστε τι έγραφα το 2000 για να διαπιστώσετε ότι όλες αυτές οι ιστορίες, που αναμασούν οι ψευδομάρτυρες είναι παλαιά ιστορία.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ”:

”Στο «Βήμα» της 24ης Ιανουαρίου μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της Χρυσής Αυγής ο γνωστός Ριχάρδος Σωμερίτης γράφει άρθρο με τίτλο «Πόσο ακίνδυνοι είναι οι βρυκόλακες;» στο οποίο αναφέρει: «Ο κύριος Πλεύρης διδάσκει ιστορία του έθνους. Ο κύριος Καλτετζιώτης φιλοξενείται σε ραδιοσταθμούς για να εξηγεί τις απόψεις του. Ο κ. Γεωργαλάς είναι διευθυντής του ραδιοσταθμού του κ. Κατσίκη, χωρίς τον οποίον δεν θα χαιρόταν ο κόσμος και δεν θα χαμογελούσε πανευτυχής με την καταπληκτική μας κυβέρνηση. Ένας γνωστός ακροδεξιός των Εξαρχείων δημαγωγεί από μεγάλο ραδιοσταθμό. Η οργάνωση Χρυσή Αυγή βγαίνει πιο δυναμικά στους δρόμους και από την προπερασμένη Κυριακή και στα περίπτερα με εβδομαδιαία εφημερίδα που ανακυκλώνει τα συνθήματα του Γ΄ Ράιχ περί φυλετικής καθαρότητος».

Φυσικά, ο Ριχάρδος Σωμερίτης δεν ήταν ο μόνος. Η έκδοση της εφημερίδος μας θορυβεί τους κατ’ επάγγελμα αντιρατσιστές και αντιεθνικιστές και έτσι στην «Ελευθεροτυπία» της 17.1.1993 ο γνωστός και μη εξαιρετέος «Ιός» γράφει: «…την περασμένη εβδομάδα η ναζιστική Χρυσή Αυγή άφησε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της σε δύο τουλάχιστον τρομοκρατικές ενέργειες: βόμβα μολότοφ στο πρώτο ΤΕΛ Πάτρας, εμπρησμός γραφείων ΚΚΕ στο λόφο Σκουζέ. Λίγες μέρες πριν επίθεση είχαν δεχθεί δύο συνοικιακά γραφεία του Συνασπισμού».

Στους συκοφάντες του «Ιού», που συνέχισαν μέχρι τις ημέρες μας με το ίδιο πάθος τον πόλεμό τους κατά της Χρυσής Αυγής απαντήσαμε, χωρίς ποτέ βεβαίως η απάντησή μας να δημοσιευθεί στην εφημερίδα τους.”

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1993 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Σας παραθέτω από την συνέχεια του βιβλίου την απάντηση που αποστείλαμε στην “Ελευθεροτυπία”, απ’ όπου τότε μας συκοφαντούσε ο Ψαρράς, ο οποίος σήμερα συνεχίζει την λάσπη του από την “Εφημερίδα των Συντακτών”:

“Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

1ον) Για το «ναζιστική». Εμείς δηλώνουμε και λέμε ότι είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Το πώς μας αποκαλείτε εσείς μας αφήνει αδιάφορους.

2ον) Για το ότι είναι η «Χρυσή Αυγή» υπεύθυνη για τις πράξεις αυτές είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Επιτέλους ούτε το χοντροκομμένο τροτσκιστικό μυαλό σας δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν γίνεστε πιστευτοί με αυτόν τον τρόπο; Είναι δυνατόν ένα πολιτικό κόμμα νόμιμο, με σχετική δήλωση στον Άρειο Πάγο, να προβαίνει σε παράνομες πράξεις και να τις «υπογράφει»; Τελειώνοντας το σχόλιό του ο Ιός καλεί τον υπουργό δημοσίας τάξεως να μας κλείσει τα γραφεία. Αυτό το τελευταίο μας δημιουργεί ορισμένες υποψίες για τη ταυτότητα των εμπρηστών. Προ εβδομάδων η εφημερίδα της Ο.Σ.Ε. καλούσε τα συνδικάτα και τα εργατικά σωματεία να κλείσουν διά της βίας τα γραφεία μας. Τώρα ο «Ιός» καλεί την πολιτεία με αφορμή τους εμπρησμούς, που αναφέραμε. Εμπρησμούς γραφείων, κομμάτων της αριστεράς, εναντίον των οποίων οι αριστεριστές τρέφουν απύθμενο μίσος…

Στο άλλο τους δημοσίευμα οι «φορείς του ιού» μεταξύ άλλων λένε: «Η δημόσια ανάληψη ευθύνης εμπρησμού γραφείων πολιτικών κομμάτων δεν θεωρείται σοβαρό στοιχείο από τις αρχές;». «Δημόσια ανάληψη ευθύνης» μάλιστα! Θαυμάστε θράσος και ψευδολογία! Πού την είδαν αυτή την περίφημη «ανάληψη», όταν μάλιστα στην αρχή του δημοσιεύματος τους γράφουν ότι έλαβαν FAX στο οποίο και τους κατηγορούμε για τα ψέματά τους;».

Ανάμεσα στα άλλα που μας κατηγορούσε τότε ο «Ιός» ήταν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν χαράξει έναν αγκυλωτό σταυρό στο χέρι ενός καταληψία μαθητή της Πάτρας. Όμως, η περίπτωση του μαθητή ήταν περίπτωση καθαρού αυτοτραυματισμού σύμφωνα με το πόρισμα που έβγαλε η γενική ασφάλεια Πατρών, πόρισμα όμως που ποτέ δεν δόθηκε στην δημοσιότητα προς δόξαν της «δημοκρατίας» μας και της ενημερώσεως του λαού για την οποία κάποιοι δήθεν κόπτονται! Οι προθέσεις του «Ιού» ήδη έξι χρόνια πριν ήσαν σαφείς. Επιχειρούσαν ψευδολογώντας να ποινικοποιήσουν το κίνημά μας έχοντας το θράσος να γράφουν ακόμη και περί δήθεν δημοσίας αναλήψεως ευθυνών για τρομοκρατικές ενέργειες!”

ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Όπως διαβάσατε παραπάνω από το 1993 ο μάρτυρας κατηγορίας Ψαρράς μαζί με τους συντρόφους του της ομάδος του “ιού” της “Ελευθεροτυπίας” και όχι μόνον αυτοί, αλλά ολόκληρος ο μαρξιστικός υπόκοσμος, ζητούσε να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου! Ζητούσαν από τις αρχές να παρέμβουν και δεν ήταν μόνον αυτοί. Ήταν και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Δημοσίας Τάξεως, ο οποίος είχε ζητήσει με αφορμή το περίφημο “χαράκωμα” της μαθήτριας, που είχε γίνει δήθεν από Χρυσαυγίτη από τον τότε Διοικητή της Γενικής Ασφαλείας να μας απαγγείλει κατηγορίες. Όμως, το “χαράκωμα” απεδείχθη απάτη με επίσημη ιατροδικαστική έκθεση! Και ήταν ένας άλλος βουλευτής επίσης του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στα πολιτικά αζήτητα, ο Φούρας, ο οποίος αργότερα, με αναφορά του είχε επίσης ζητήσει να κηρυχθούμε παράνομοι με επιστολή του στο γραφείο του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου! Ο οποίος Ανδρέας Παπανδρέου ανέθεσε το θέμα στον τότε Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Παπαθεμελή, ο οποίος διέταξε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι δεν είναι παράνομη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και είχαμε και τον γνωστό Κουναλάκη μέσα στην Βουλή να ζητάει επίσης τότε στην δεκαετία του ’90 να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου.

Γεγονότα επί γεγονότων επί είκοσι ολόκληρα χρόνια μέχρι που φτάσαμε στον Σεπτέμβριο του 2013 και στην ομολογημένη στο βίντεο Μπαλτάκου πολιτική σκευωρία Σαμαρά. Αντέξαμε και αντέχουμε τις διώξεις τους, την λάσπη τους και τις συκοφαντίες τους! Γιατί για εμάς πάνω απ’ όλα είναι η Σημαία μας, οι Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

15 thoughts on “Δηλώναμε Εθνικιστές και… όχι ναζιστές 24 χρόνια πριν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. μασονοπατριωτισμος καργα στα ορια του παγανιστικου σατανιστικου ερρεβωδους γκρεμου της ανωτατης σιων

  2. Οι αντιπαθούντες τη Χρυσή Αυγή λένε απίθανα πράγματα εναντίον της.
    Εγώ λέω πως είναι εξωγήινοι. Δεν χρειάζεται να το αποδείξω, αφού το λέω εγώ, έτσι είναι.

  3. ε εκαψε και περικλανιδια αυτος αφησετον τον καυμενο τον εφαγε ο κουμμουνιμος

  4. 7.22
    Έχουμε ακούσει εναντίον του Χριστού ακατονόμαστα ψεύδη. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται ως αληθινά αυτά τα ψεύδη.

  5. Ανώνυμε 25 Νοεμβρίου 2017 – 7:22 μ.μ.
    Πες μας
    1) τι κακό έκανε στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή;
    2) τι καλό έκαναν τα άλλα κόμματα στην Ελλάδα;

  6. Η ιστορία γράφει ότι φίλοι και σύμμαχοι των ναζί
    υπήρξαν οι σταλινιστές.
    Βλέπε Σύμφωνο Μολότοφ-Ριμπεντροπ
    enet.gr/?i=news.el.article&id=233988

  7. Μην ψηφίζετε χρυσή αυγή. Ψηφίστε αυτούς που σας εξαθλιώνουν.

  8. Η πλειονότητα ψηφίζει κόμματα που έκαναν τη ζωή μας κόλαση.
    Αυτό πιστεύετε ότι δεν είναι σχιζοφρενικό;

  9. ηρθε η αναπτυξη ηρθε η δημοκρατια
    ηρθε η μαυρη παρασκευη
    ηρθε η μαυρη μας η ωρα
    σου εχω ενα αμαξι στη στερια
    και στο γυαλο μια βαρκα
    μου πετας ενα κεφτε
    ζητω η Κυπρος

  10. AN DEN ITAN O MONADIKOS EGKEFALOS VLADIMIR PUTIN SIMERA THA ITAN I ELLADA DIHOS TIN SAVURA TON "ELLINON" TIS METAPOLITEFSIS!!! PROION TU K.Kara Aman Ali TURKOEVREOMASONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AFTOS EGEMISE TIN ELLADA ME EVREOMASONUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAS AXIZI I ZOI ME TUS EVREONAZI MASONUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΤΣΟΧΥΜΑ

  12. Οι λαοί απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ.

  13. Οι λαοί άγονται και φέρονται.

Comments are closed.