Αποκάλυψη – Κάλυμνος: Νέα στοιχεία σοκ – Οι δολοφόνοι μετέφεραν τη σορό του 21χρονου με τσουβάλι

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» γύρω από τον τραγικό θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο…

Η υπόθεση δολοφονίας του φοιτητή εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς νέα σοκαριστικά στοιχεία γύρω από τις συνθήκες θανάτου του έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν σε εκπομπή του STAR, η σορός του άτυχου φοιτητή μεταφέρθηκε από τον δράστη ή τους δράστες, στο σημείο όπου εντοπίστηκε, μέσα σε τσουβάλι από πατάτες!

Ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποφανθεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Star, ότι το πτώμα του Νικόλα Χατζηπαύλου έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

Μάλιστα η εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από το χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που τελικά βρέθηκε, επιβεβαιώνεται εκτός από την κατάθεση ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσων συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος βρήκε τη σορό του φοιτητή.

Ο μαθητής κατέθεσε στην αστυνομία ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και την προηγούμενη μέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Όπως είπε λοιπόν την προηγούμενη μέρα δεν υπήρχε τίποτα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακόμα ένα σοκαριστικό στοιχείο που περιπλέκει περισσότερο το μυστήριο, είναι ότι η σορός του άτυχου νερού εντοπίστηκε με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε όταν έφυγε από το σπίτι του!

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, βρέθηκε σε ένα χωράφι, στην περιοχή Λαγκά, στο οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, γίνεται εμπόριο ναρκωτικών.

Ο νεαρός είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τη μητέρα του, η οποία είναι εκπαιδευτικός. Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής πήρε το ποδήλατό του για να πάει μια βόλτα και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές είχαν χτενίσει την περιοχή στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο νησί έφτασε ο ιατροδικαστής της Περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνος Κοτρέτσος, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία – νεκροτομή του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής στον «Ελεύθερο Τύπο», ο φοιτητής δεν πυροβολήθηκε, αλλά έφερε πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ εκτίμησε πως το σημείο που εντοπίστηκε δεν είναι εκείνο στο οποίο δολοφονήθηκε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι δράστες μετά τη δολοφονία μετέφεραν τη σορό του στο συγκεκριμένο σημείο, στην προσπάθειά τους να καλύψουν ίχνη.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μια κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία. Ο 21χρονος φορούσε ένα παπούτσι στο δεξί του πόδι, φόρμα και ένα μπλουζάκι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε διάφορες «κακοποιήσεις από ζώα στο σώμα του», προερχόμενα πιθανότατα από κοντινή στάνη.

Για την ώρα, δεν έχει διαπιστωθεί με βεβαιότητα η αιτία του θανάτου του νεαρού φοιτητή, ωστόσο, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως χτυπήθηκε με κάποιο βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα ρόπαλο.

Πάντως, ο θάνατος του άτυχου νεαρού αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, από τη στιγμή που τα τραύματά του δεν είναι συμβατά με την πτώση του.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το σώμα του νεαρού εντοπίστηκε 60 μέτρα περίπου μακριά από το σημείο στο οποίο είχε βρεθεί το ποδήλατό του, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου. Η σορός του φοιτητή εντοπίστηκε από ένα ανήλικο αγόρι που είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο να κόψει κλαδιά και ενημέρωσε άμεσα τους γείτονες, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους τηλεφώνησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

Στην Κάλυμνο μετέβη και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και της Ασφάλειας, προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση.

loading...

2 thoughts on “Αποκάλυψη – Κάλυμνος: Νέα στοιχεία σοκ – Οι δολοφόνοι μετέφεραν τη σορό του 21χρονου με τσουβάλι

  1. ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ?

  2. ΕΦΑΓΑΝ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΑΜΩ@@@@@****%%%%%!!!!!!!!!

Comments are closed.