Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «20 νεκροί και ούτε μία παραίτηση – Χρυσή Αυγή για να λείψουν οι ανεύθυνοι»!

Με την επισήμανση προς την αντιπρόεδρο της βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου η οποία απέφευγε να δώσει το λόγο πως «εδώ δεν είναι Εξάρχεια», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε δριμεία, μετωπική επίθεση κατά της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ
για όσα συνέβησαν στη χώρα την τελευταία εβδομάδα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της Δυτ. Αττικής, προχωρώντας στην εξής πρόταση-πρόκληση προς το «δημοκρατικό» τόξο: την αποδέσμευση 1 εκατομμυρίου ευρώ από την παρανόμως και αντισυνταγματικώς παρακρατούμενη κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής προς τους πληγέντες της Μάνδρας και της Νέας Περάμου!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε τη στάση της ΝΔ επί του «κοινωνικού μερίσματος», δηλώνοντας πως κλείνει το μάτι στο λαϊκισμό του Σύριζα: «Όχι στο κοινωνικό μέρισμα διότι αποκλείονται οι ένστολοι και Έλληνες χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων, ενώ θα το λάβουν λαθρομετανάστες», δήλωσε ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου κι αυτό συνιστά ξεκάθαρο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε το αίσχος του εορτασμού της μνήμης του σφαγέα Κεμάλ στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, τονίζοντας με έμφαση ότι αν ποτέ υπάρξει Εθνικό Καθεστώς σ’ αυτό τον τόπο, αυτό το μνημείο του ανθελληνισμού στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου για ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, υπενθυμίζοντας την πάγια θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών που συνοψίζεται στο σύνθημα «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας»!

Ο Γ. Γ. του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αναφερόμενος στα της κεντροαριστεράς-κλεφτοΠΑΣΟΚ, απέδωσε με ειρωνεία τα εύσημα στη βουλή για το παγκόσμιας πρωτοτυπίας φαινόμενο να περικλείει στους κόλπους της ένα κόμμα με δυο κοινοβουλευτικές ομάδες και συνεπώς δύο κρατικές χρηματοδοτήσεις!

Στο θέμα της εισβολής των παρακρατικών στο Πεντάγωνο, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υπενθύμισε την εισβολή στη βουλή, τότε που οι συμμορίτες αφήνονταν ελεύθεροι κατόπιν εντολής Βούτση και κυβέρνησης. Η εισβολή στο Πεντάγωνο είχε ένα συμβολισμό: να στείλει το μήνυμα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ο σκληρός δηλαδή πυρήνας του Εθνικού Κράτους, είναι ευάλωτες και μπορούν να χτυπηθούν από τους εγκληματίες που προστατεύει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε το σχέδιο εξαπάτησης της κοινής γνώμης με τις δήθεν επισκέψεις άλλων πολιτικών αρχηγών στη Μάνδρα, ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος που στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων πηγαίνοντας στο επίκεντρο της καταστροφής ήταν ο ίδιος!

«Κυβερνάτε 3 χρόνια, έχετε ευθύνη και δεν υπάρχει ούτε μια παραίτηση γιατί είστε ανεύθυνοι και μουτσούνες», επισήμανε εμφατικά ο Αρχηγός του Εθνικιστικού Κινήματος χρησιμοποιώντας τους στίχους ποιήματος του Γ. Σουρή, δηλώνοντας ότι «η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ώστε μια μέρα να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού για να τελειώσουν οι ανεύθυνοι και οι μουτσούνες»!

loading...

1 thought on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «20 νεκροί και ούτε μία παραίτηση – Χρυσή Αυγή για να λείψουν οι ανεύθυνοι»!

  1. Αυτό το κόμμα προσέτρεξε για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς.

Comments are closed.